elixout Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σε όποιον διαβάζει, Ας μην ξεκινήσω το θέμα για το πόσο δύσκολο έχει γίνει να βρεις αξιοπρεπές διαμέρισμα στην Αθήνα, τα ξέρετε ήδη όσοι προσπαθείτε. Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Τηλεφώνησα για ένα διαμέρισμα στο κέντρο Αθήνας 40τ.μ.. Η κυρία στο τηλέφωνο μετά τη σχετική ανάκριση για τα εισοδήματα μου και αφου με ενημέρωσε οτι θα μπορούσε να έχει το διαμέρισμα στην πλατφόρμα Airbnb (άρα μου κάνει χάρη που το νοικιάζει) μου δήλωσε οτι θέλει τα χρήματα 'μαύρα΄ με απόδειξη που να φαίνεται πολύ μικρότερο ποσό στην Εφορία. Με ενημέρωσε οτι στην πολυκατοικία ζουν επιφανείς πολίτες (δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες κτλ) και οτι ψάχνει κάποιον με επίπεδο. Της είπα οτι ίσως υπάρχει μια σύγχηση στο τι έιναι επίπεδο μιας και την φοροδιαφυγή δεν τη θεωρώ επίπεδο. Θέλω να καταλάβω λίγο που ζω, μοιραστείτε εμπειρίες αν θέλετε. 1
GREGORYMO Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, elixout είπε Καλησπέρα σε όποιον διαβάζει, Ας μην ξεκινήσω το θέμα για το πόσο δύσκολο έχει γίνει να βρεις αξιοπρεπές διαμέρισμα στην Αθήνα, τα ξέρετε ήδη όσοι προσπαθείτε. Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Τηλεφώνησα για ένα διαμέρισμα στο κέντρο Αθήνας 40τ.μ.. Η κυρία στο τηλέφωνο μετά τη σχετική ανάκριση για τα εισοδήματα μου και αφου με ενημέρωσε οτι θα μπορούσε να έχει το διαμέρισμα στην πλατφόρμα Airbnb (άρα μου κάνει χάρη που το νοικιάζει) μου δήλωσε οτι θέλει τα χρήματα 'μαύρα΄ με απόδειξη που να φαίνεται πολύ μικρότερο ποσό στην Εφορία. Με ενημέρωσε οτι στην πολυκατοικία ζουν επιφανείς πολίτες (δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες κτλ) και οτι ψάχνει κάποιον με επίπεδο. Της είπα οτι ίσως υπάρχει μια σύγχηση στο τι έιναι επίπεδο μιας και την φοροδιαφυγή δεν τη θεωρώ επίπεδο. Θέλω να καταλάβω λίγο που ζω, μοιραστείτε εμπειρίες αν θέλετε. Αν το κάνει airbnb, το ξέρει ότι πρέπει να πλένει και να καθαρίζει ?
basilis_k6 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, elixout είπε επιφανείς πολίτες (δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες κτλ) 2 2
elixout Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε όπως το λες! κι οχι απλά δημοσιογράφοι, μου ονομάτισε και κάποιον από το Σκαι...
mic2mic Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, elixout είπε μου δήλωσε οτι θέλει τα χρήματα 'μαύρα΄ με απόδειξη που να φαίνεται πολύ μικρότερο ποσό στην Εφορία. Κατά τα άλλα οι γενικευμένες πληρωμές με κάρτα θα καταπολεμήσουν την φοροδιαφυγή...
GREGORYMO Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, mic2mic είπε Κατά τα άλλα οι γενικευμένες πληρωμές με κάρτα θα καταπολεμήσουν την φοροδιαφυγή... Θα την καταπολέμησουν, αλλά πάντα κάποιοι θα ξεφύγουν. 1
christakos07 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 22 λεπτά πριν, elixout είπε Καλησπέρα σε όποιον διαβάζει, Ας μην ξεκινήσω το θέμα για το πόσο δύσκολο έχει γίνει να βρεις αξιοπρεπές διαμέρισμα στην Αθήνα, τα ξέρετε ήδη όσοι προσπαθείτε. Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Τηλεφώνησα για ένα διαμέρισμα στο κέντρο Αθήνας 40τ.μ.. Η κυρία στο τηλέφωνο μετά τη σχετική ανάκριση για τα εισοδήματα μου και αφου με ενημέρωσε οτι θα μπορούσε να έχει το διαμέρισμα στην πλατφόρμα Airbnb (άρα μου κάνει χάρη που το νοικιάζει) μου δήλωσε οτι θέλει τα χρήματα 'μαύρα΄ με απόδειξη που να φαίνεται πολύ μικρότερο ποσό στην Εφορία. Με ενημέρωσε οτι στην πολυκατοικία ζουν επιφανείς πολίτες (δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες κτλ) και οτι ψάχνει κάποιον με επίπεδο. Της είπα οτι ίσως υπάρχει μια σύγχηση στο τι έιναι επίπεδο μιας και την φοροδιαφυγή δεν τη θεωρώ επίπεδο. Θέλω να καταλάβω λίγο που ζω, μοιραστείτε εμπειρίες αν θέλετε. Κάτι τέτοιοι θέλουν να συμφωνήσεις και να τους καταθέτεις μόνο το ποσό του συμβολαίου. Απλά μετά θέλει υπομονή. 5
elixout Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, christakos07 είπε Κάτι τέτοιοι θέλουν να συμφωνήσεις και να τους καταθέτεις μόνο το ποσό του συμβολαίου. Απλά μετά θέλει υπομονή. είναι και δικηγόρος στο επαγγελμα... με ποιον να τα βάλω εγω ένα μυρμηγκάκι..
christakos07 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, elixout είπε είναι και δικηγόρος στο επαγγελμα... με ποιον να τα βάλω εγω ένα μυρμηγκάκι.. Ακόμη καλύτερα. Το "έξυπνο" πουλί, από τη μύτη πιάνεται. 1
slk200gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, christakos07 είπε Κάτι τέτοιοι θέλουν να συμφωνήσεις και να τους καταθέτεις μόνο το ποσό του συμβολαίου. Απλά μετά θέλει υπομονή. Και με όσο γίνεται μεγαλύτερο συμβολαιο Μόλις τώρα, christakos07 είπε Ακόμη καλύτερα. Το "έξυπνο" πουλί, από τη μύτη πιάνεται. True
GREGORYMO Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, elixout είπε είναι και δικηγόρος στο επαγγελμα... με ποιον να τα βάλω εγω ένα μυρμηγκάκι.. Δικηγόρος ??? Από τους μεγαλύτερους φοροφυγαδες !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις