mindreader Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δηλαδη οταν βλεπω ενα αγκιστρο της 3m που λεει οτι μεγιστο βαρος τα 450 γραμμαρια, σημαινει οτι αν χρησιμοποιησω 2 αγκιστρα για να κρεμασω κατι απο δυο σημεια, οτι συνολικα και τα 2 μαζι σηκωνουν ως 1 κιλο; Δεν εχω ζυγαρια ακριβειας διαθεσιμη, αλλα μια σημαια οπως τη βλεπω θα ειναι κατω απο μισο κιλο, οποτε αν την κρεμασω απο 2 σημεια, σημαινει οτι καθε αγκιστρο θα σηκωνει απο 250 γραμμαρια περιπου.
p8denu Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Πόστερ μπορείς να κολλήσεις με blue tack ή με ταινία διπλής όψεως. Τα άγκιστρα που λες σηκώνουν άνετα τη σημαία. εγω έχω βάλει μικρό πίνακα 30cmx30cm με ταινία διπλής όψεως 3M και τόσα χρόνια δεν έχει πέσει 1
mindreader Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Και ποιες ειναι οι περιβοητες 'οδηγιες' για την αφαιρεση των 3M γατζακιων; Φανταζομαι οτι στη μικρη συσκευασιουλα δεν θα λεει πως αφαιρουνται αν χρειαστει να το κανεις... Με αγχωνει να πρεπει να τα βγαλω, και ξεκολησει χρωμα απο τον τοιχο... Βεβαια εκει που θα τα βαλω, ειναι καλα βαμενο, δεν ειχα ποτε προβληματα.
mindreader Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Παρελαβα τα 3m command. Ενταξει, πολυ 'gentle', και αποτελεσματικα. Καμια σχεση με λοιπα τσεμπερεκια της πλακας που πουλανε σε σουπερ μαρκετ και ειδη για νοικοκυρια. Φαινεται οτι ειναι ποιοτικα. Τεχνολογια 3Μ. Και οπως τα βλεπω, σχεδον αποκλειεται να σου κανουν ζημια στον τοιχο, που για μενα ειναι πολυ σημαντικο. Αν και δεν το γραφουν πουθενα, ουτε θυμαμαι να το αναφερε κανεις εδω, το διαφανο πλαστικο που περισσευει και δεν εχει κολα, ειναι σαν γλωσιτσα, ωστε αν θελεις το τραβας και βγαζεις ομορφα το αγκιστρο! Τρομερο μου φαινεται! Πραγματικα αξιζουν τα λεφτα τους, πολυ καλη επιλογη!
mindreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Τα blue tack, τελικα, για οσους τα εχουν χρησιμοποιησει επι χρονια, και χρειαστηκε επειτα να τα βγαλουν, αφηνουν σημαδια στον τοιχο; Κολας το χαρτι κατευθειαν πανω στο blue tack αν θελεις; Ετσι απλα, χωρις προβλημα;
Dark_son20 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 3 hours ago, mindreader said: Τα blue tack, τελικα, για οσους τα εχουν χρησιμοποιησει επι χρονια, και χρειαστηκε επειτα να τα βγαλουν, αφηνουν σημαδια στον τοιχο; Κολας το χαρτι κατευθειαν πανω στο blue tack αν θελεις; Ετσι απλα, χωρις προβλημα; αφήνει μια λαδίλα στη μπογιά, αν βάψεις εξαφανίζεται 1
nektariossgourakis Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και από μένα, έχω και εγώ πρόβλημα με τις τρύπες στον τοίχο και όχι γιατί δεν μου το επιτρέπει ο ιδιοκτήτης απλά γιατί εκεί που θέλω να κρεμάσω το router μου για παράδειγμα έχει πέτρα και είναι κρίμα να την τρυπήσω και να προκαλέσω και καμία ρωγμή. Εγώ τι έκανα λοιπόν, πήγα σε συνεταιρισμό ξυλουργών έκοψα ένα κομμάτι mtf στη συνέχεια κόλλησα πίσω του την αυτοκόλλητη ταινία σχράτσ ολλανδικής προέλευσης που βλέπετε στην φωτογραφία, μετά πάνω σε αυτό βίδωσα δυο ξυλόβιδες αν θυμάμαι καλά με Νο 5 κεφάλι βίδας.Στο τέλος το κρέμασα αν και δείχνει ότι είναι σταθερό ωστόσο δεν ξέρω το φοβάμαι ρε παίδες σαν να το βλέπω να έκανε μια κλίση προς τα εμπρός και λοξά.Ρίξτε καμία ιδέα μήπως και βρω κάτι πιο σταθερό να κολλήσω σε εκείνο το σημείο το router γιατί και να ήθελα να το βάλω αλλού δεν γίνεται είναι 4G Router και εκεί παίρνω το πιο δυνατό σήμα στο σπίτι.Θα ήθελα αν γίνεται όταν με το καλό φύγω από εδώ να μπορέσω να το ξεκολλήσω αυτό το κομμάτι χωρίς προβλήματα.Βρήκα αυτά τα 2 προϊόντα κόλλας, λέτε να κάνουν δουλειά? https://www.plaisio.gr/xartopoleio/promitheies-grafeiou/kollitikes-tainies/tesa-tainia-diplis-opseos-mauri-19mm-x-1-5m_943002 https://www.plaisio.gr/xartopoleio/promitheies-grafeiou/kolles/durostick-kolla-poliourethanis-igri-d-90-80ml_846724 IMG_4313.HEIC Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από nektariossgourakis
Nokia3210 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 τρυπηστε παντου αφοβα, γιαυτο υπαρχουν μετα τα στοκαρισματα και οι βαφες... 1
andreaspA Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Στις 19/9/2022 στις 12:40 ΜΜ, Dark_son20 είπε αφήνει μια λαδίλα στη μπογιά, αν βάψεις εξαφανίζεται αν βαψεις εξαφανιζεται και η τρυπα απο ουπα.
nektariossgourakis Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Παίδες πέτρα δεν τρυπάω.Είναι επικίνδυνο και δεν το ρισκάρω.Αν δεν γνωρίζεις δεν κάνεις τίποτα.Άλλη λύση έχουμε να κολλήσω αυτό που έφτιαξα και όταν με το καλό φύγω να μπορέσω να το ξεκολλήσω με ασφάλεια? IMG_4319.HEIC Αυτά εδώ ρε παιδιά τόσο δυσεύρετα είναι ? https://www.tesa.com/en/consumer/tesa-adhesive-screw-rectangular-for-brick-stone-5kg.html Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από nektariossgourakis
tarantules Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε πιστόλι με στικ σιλικόνης.Εγώ στο υπόγειο σε τσιμέντο έχω κολήσει και τα καλώδια του ήχου και κάτι μεγάλα poster.(δες τις φωτο).Και το σημαντικό είναι οτι αν θες να τα ξεκολήσεις δεν αφήνον σημάδια. Spoiler Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από tarantules
nektariossgourakis Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, tarantules είπε Δοκίμασε πιστόλι με στικ σιλικόνης.Εγώ στο υπόγειο σε τσιμέντο έχω κολήσει και τα καλώδια του ήχου και κάτι μεγάλα poster.(δες τις φωτο).Και το σημαντικό είναι οτι αν θες να τα ξεκολήσεις δεν αφήνον σημάδια. Απόκρυψη περιεχομένων Άρα θερμοπίστολο εννοείς εσύ σωστά? Θα πιάσει αυτή η ζεστή σιλικόνη πάνω σε πέτρα λες?
tarantules Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Ναι θερμοπίστολο το λένε ή πιστόλι σιλικόνης.Μέχρι και στο lidl βρίσκεις.Το βάζουν κατά καιρούς.Κολάει μια χαρά και σε πέτρα.
Amaretos Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Αυτή πάρε είναι πολύ γερή https://www.leroymerlin.gr/gr/hromata-vernikia-katharistika/kolles-kai-tainies/tainies/tainia-diplis-opsis-pattex-mille-chiodi-33625480
nektariossgourakis Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Amaretos είπε Αυτή πάρε είναι πολύ γερή https://www.leroymerlin.gr/gr/hromata-vernikia-katharistika/kolles-kai-tainies/tainies/tainia-diplis-opsis-pattex-mille-chiodi-33625480 Την κοίταζα αυτήν να σου πώ την αλήθεια αλλά φοβόμουν μήπως δεν κάνει πάνω σε πέτρα.Η δικιά μου πέτρα έχει ένα πλεονέκτημα σε αρκετά σημεία της είναι επίπεδη η επιφάνεια της.Και ειδικά σε αυτό που θέλω να κάνω δουλειά ευτυχώς είναι επίπεδη.Όμως ....Παραμένει πέτρα.Που σημαίνει θέλει προσοχή με τις κόλες διπλής όψης.Το βάρος όλο μαζί του αντικειμένου που θέλω να κρεμάσω εκεί πρέπει να φτάνει τα 200 γραμμάρια. Εύχομαι να κάνει δουλειά αυτή η ταινία διπλής όψεως γιατί το πιστόλι δεν νομίζω να μου χρησιμεύσει κάπου αλλού και γι αυτό δεν θέλω να το πάρω. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από nektariossgourakis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα