fylatos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Τα command strips είναι απαράδεκτα προϊόντα. Δείτε αξιολογήσεις στο amazon πχ. Πέφτουν τα αντικείμενα χωρίς προειδοποίηση με όλες τις οδηγίες εγκατάστασης οκ.
g_alkis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, fylatos είπε Τα command strips είναι απαράδεκτα προϊόντα. Δείτε αξιολογήσεις στο amazon πχ. Πέφτουν τα αντικείμενα χωρίς προειδοποίηση με όλες τις οδηγίες εγκατάστασης οκ. Τα reviews τους ειναι θετικα με αρνητικες παρατηρησεις στην τιμη. Αν ακολουθησεις τις οδηγιες τοποθετησης και δεν κρεμασεις παραπανω απο το αναγραφομενο βαρος, τα αντικειμενα δεν πεφτουν. 1
The_Judas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 ok κατάλαβα... Υπάρχει πάντα το ρίσκο: να ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο ή να ξεκολλήσει το χρώμα.
fylatos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, g_alkis είπε Τα reviews τους ειναι θετικα με αρνητικες παρατηρησεις στην τιμη. Αν ακολουθησεις τις οδηγιες τοποθετησης και δεν κρεμασεις παραπανω απο το αναγραφομενο βαρος, τα αντικειμενα δεν πεφτουν. Έχω προσωπικά αντίθετη εμπειρία από δύο διαφορετικούς χώρους. Βέβαια είχα πάρει τα μεγάλα strip για βαριά αντικείμενα. Και φυσικά δεν ήμουν ούτε στο 1/3 των κιλών. https://www.amazon.co.uk/product-reviews/B00OI6F67O/ref=acr_dp_hist_1?ie=UTF8&filterByStar=one_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar Οι αξιολογήσεις είναι hit or miss κατάσταση. Από 5 αστέρια οι πιο πολλές ως 1. Η εταιρία λέει να μην κρεμάτε πολύτιμα αντικείμενα οπότε αυτό νομίζω τα λέει όλα. Δεν είναι 100% σίγουρη λύση ούτε 90% Είναι 64% 5 αστέρια και 20% δηλαδή 1/5 ένα αστέρι κι αυτό γιατί δεν έχει μηδέν. Οπότε μόνο θετικό δεν είναι. Δεν είναι τέλειο προϊόν και κάνει για συγκεκριμένες περιστάσεις. Και φυσικά οι πολλές αρνητικές (20%) δεν είναι για την τιμή.
g_alkis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μαλλον θα παιζουν αρκετα ελλατωματικα με ισως ταυτοχρονη κακη εφαρμογη απο το χρηστη (λαθος τοποθετηση ή κοντα στο οριο του βαρους/διαστασεων. Στα μικρομεσαια καδρακια μου βαρους 200-300 γραμμαριων δεν αντιμετωπισα προβλημα εδω και 1 χρονο (πηρα αυτα των επιτρεπομενων 5 κιλων βεβαια κι εβαλα 4 αντι για 2). Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από g_alkis
fylatos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, g_alkis είπε Μαλλον θα παιζουν αρκετα ελλατωματικα με ισως ταυτοχρονη κακη εφαρμογη απο το χρηστη (λαθος τοποθετηση ή κοντα στο οριο του βαρους/διαστασεων. Στα μικρομεσαια καδρακια μου βαρους 200-300 γραμμαριων δεν αντιμετωπισα προβλημα εδω και 1 χρονο (πηρα αυτα των επιτρεπομενων 5 κιλων βεβαια κι εβαλα 4 αντι για 2). Ναι και δυστυχώς αν φύγει ένα από τα 2 ή και 1/4 πολλές φορές φεύγει όλο κάτω. Εγώ κρέμασα 8 μεγάλα κάδρα με 4 μεγάλα στριπ στο καθένα και ήμουν πολύ κάτω από τα κιλά. Κανονικά διαδικασία με καθάρισμα τοίχου κάδρου κλπ. Αστοχία 40% μια εβδομάδα μετά. Έφευγε ένα ή δύο από τον τοίχο πάντα. Ίσως έχουν ποσοστό ελλατωματικών, ίσως παίζει ρόλο το χρώμα που έχει ο τοίχος στο σπίτι του καθενός, αλλά και 20% αποτυχία είναι too much για προϊόν που κρεμάς πράγματα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από fylatos
georgeadams Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Επειδή και στο Βέλγο οι ιδιοκτήτες έχουν κόλλημα με τις τρύπες στους τοίχους, για φωτογραφίες και πίνακες έχω χρησιμοποιήσει αυτά: https://www.tesa.com/en/consumer/mounting-hanging-sms/adhesive-nail Νομίζω πως είναι αντίστοιχα με τα 3M Command strips. Υπάρχουν διάφορα, ανάλογα με το βάρος του αντικειμένου που θέλεις να κρεμάσεις. Όπως είπα, για "νορμαλ" αντικείμενα (φωτογραφίες και πίνακες) είναι μια χαρά. 3 που χρειάστηκε να αφαιρέσω μετά από ένα χρόνο, δεν άφησαν σημάδι στον τοίχο. 1 1
bluesattack Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Στις 3/11/2019 στις 9:09 ΠΜ, The_Judas είπε ok κατάλαβα... Υπάρχει πάντα το ρίσκο: να ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο ή να ξεκολλήσει το χρώμα. Ε προφανως Καλα τοσα μυγιαγγιχτος ειναι ο ιδιοκτητης ? 8 λεπτά πριν, georgeadams είπε Επειδή και στο Βέλγο οι ιδιοκτήτες έχουν κόλλημα με τις τρύπες στους τοίχους, για φωτογραφίες και πίνακες έχω χρησιμοποιήσει αυτά: Φαντασου ποσο κακογαμημενος πρεπει να ειναι καποιος για να γκρινιαζει επειδη ο νοικαρης θελει να μενει σε σπιτι και οχι σε κλινικη
georgeadams Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, bluesattack είπε Ε προφανως Καλα τοσα μυγιαγγιχτος ειναι ο ιδιοκτητης ? Φαντασου ποσο κακογαμημενος πρεπει να ειναι καποιος για να γκρινιαζει επειδη ο νοικαρης θελει να μενει σε σπιτι και οχι σε κλινικη Βασικά, μπορεί να κάνεις ό,τι θέλεις. Απλώς, όταν κάποια στιγμή φύγεις από το σπίτι πρέπει να το παραδώσεις όπως ακριβώς το παρέλαβες (γίνεται έλεγχος και καταγραφή από 3ο πρόσωπο/εξωτερικό ελεγκτή πριν το νοικιάσεις και όταν θες να το παραδώσεις), αλλιώς πληρώνεις για τις επισκευές.
bluesattack Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, georgeadams είπε Βασικά, μπορεί να κάνεις ό,τι θέλεις. Απλώς, όταν κάποια στιγμή φύγεις από το σπίτι πρέπει να το παραδώσεις όπως ακριβώς το παρέλαβες (γίνεται έλεγχος και καταγραφή από 3ο πρόσωπο/εξωτερικό ελεγκτή πριν το νοικιάσεις και όταν θες να το παραδώσεις), αλλιώς πληρώνεις για τις επισκευές. Οι τρυπες απο τις προκες ανηκουν στις φυσικες φθορες
georgeadams Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, bluesattack είπε Οι τρυπες απο τις προκες ανηκουν στις φυσικες φθορες Το νοικιάζουν φρεσκοβαμμένο και χωρίς τρύπες κι έτσι θέλουν να το πάρουν πίσω.
bluesattack Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, georgeadams είπε Το νοικιάζουν φρεσκοβαμμένο και χωρίς τρύπες κι έτσι θέλουν να το πάρουν πίσω. Εγω αλλα διαβαζω (ενταξει , δεν θα κατσω να ψαξω τι συμβαινει στο Βελγιο ) https://landlord-resources.theblueground.com/el-gr/diaxeirisi-akinitou/fysiologikes-fthores/ Και ετσι ειναι το λογικο.Φυσικη φθορα πρεπει να ειναι, αφου ειναι αφυσικο να ζει ανθρωπος χωρις καδρα , κρεμαστες κλπ
The_Judas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, georgeadams είπε Το νοικιάζουν φρεσκοβαμμένο και χωρίς τρύπες κι έτσι θέλουν να το πάρουν πίσω. μπα... εγώ δεν το πήρα βαμμένο.Επίσης είχε 3-4 καρφιά στο τοίχο από τους προηγούμενους ενοίκους...αλλά σε ξεκάρφωτα σημεία που δεν με βολεύουν. ήθελα να αποφύγω όσο γίνεται τις πολλές ζημιές αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Όταν χρειαστεί να φύγω θα τις μπαλώσω. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από The_Judas
Dvs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 31/10/2019 στις 6:05 ΜΜ, mic2mic είπε Τα 3M Command γράφουν και το βάρος για το οποίο αντέχουν (μέχρι 7.2 kg βλέπω να είναι το μέγιστο) Συνηθως φευγουν μαζι με το χρώμα Εννοειται και οτι έχουμε κρεμάσει Σε πλακάκι όμως είναι άψογα (για πετσέτες κοκ) Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από Dvs
mindreader Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Τι ωραιο νημα! Ειμαι σε παρομοια φαση με πολλους εδω, και ευτυχως ειδα υπαρχει ηδη θεμα γι'αυτο. Θελω να βαλω στον τοιχο, κατι μεγαλο μεν σαν επιφανεια, αλλα χωρις ιδιαιτερο βαρος. Δεν εχω αποφασισει ακομη. Πιθανως θα ειναι μια σημαια, οπου εχει κυκλικα γατζακια σε δυο ακρες της, για κρεμασμα είτε σε κονταρι, είτε απο αγκιστρα(πχ σε τοιχο). Αν δεν ειναι σημαια, θα ειναι ισως καποιο ποστερ, ισως χωρις καν καδρο, ή με ελαφρυ καδρο. Σε καμια περιπτωση παντως, δεν προκειται να πλησιασω ορια 'κιλων' συμφωνα με οσα λενε οι κατασκευαστες απο αυτοκολλητα. Δεν θελω να βαλω προκες στον τοιχο. Οπου εχει φυγει προκα, εχει μεινει μικρη τρυπουλα, και μισω αυτο το θεαμα. Θελω λοιπον κατι σε αυτοκολητο, είτε γατζακια να κρεμασω τη σημαια (=υφασμα, ελαχιστο βαρος), ειτε αυτοκολητα για καποια εικονα με επισης ελαφρυ βαρος. Προσανατολιζομαι σε 3m command που λετε, να μπορω να τα βρω ευκολα στην Ελλαδα και η 3Μ ειναι μια εταιρεια απο τις ειδικες σε αυτα τα θεματα, αλλα εχω φυσικα τους προβληματισμους που πολλοι απο εσας αναφερατε: - να μην πεφτει οτι τοποθετησω (αν και με το ελαχιστο βαρος που θα εχει οτι βαλω, μαλλον θα το καταφερω αυτο;) - αν χρειαστει να κανω απεγκατασταση μετα απο χρονια, να βγει χωρις σημαδια οτι εχει κολησει στον τοιχο. Δεν θελω να γλυτωσω τρυπα απο καρφι, και αντι αυτου να μεινει σταμπα γραμματοσημο στον τοιχο...μια ή αλλη, δεν εχει νοημα... Να πω, οτι οι τοιχοι ειναι οπως τους βλεπω, καλα βαμμενοι. Δεν ξερω να σας πω λεπτομερειες, αλλα δεν βλεπω υγρασιες, πουθενα δεν εχει φυγει χρωμα, αν και το βαψιμο εχει γινει παλια απο οσο θυμαμαι (ισως δεκαπεντε χρονια πριν). Σας παρακαλω λοιπον και με βαση την εμπειρια σας και αυτα που ανεφερα, να μου προτεινετε κι εμενα σε τι νομιζετε οτι πρεπει να παω, ωστε να τηρουνται (οσο το δυνατον;) τα ανωτερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα