archer100 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μηπως ειναι καποια καταθεση (απ τη δουλεια σου πχ) με valeur;
johnnyman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, bluesattack είπε Δεσμευση η απλα πληρωθηκες λιγοτερα ? Φαίνεται ότι πληρώθηκα τα λεφτά που περνω κάθε μήνα απλά δέσμευτηκαν τα 140 ευρώ χωρίς να κάνω καμιά κίνηση κτλ 22 λεπτά πριν, archer100 είπε Μηπως ειναι καποια καταθεση (απ τη δουλεια σου πχ) με valeur; Valeur? Τι είναι αυτό φίλε μου?
bluesattack Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, johnnyman είπε Φαίνεται ότι πληρώθηκα τα λεφτά που περνω κάθε μήνα απλά δέσμευτηκαν τα 140 ευρώ χωρίς να κάνω καμιά κίνηση κτλ Οκ, ρωτησα γιατι θα μπορουσε να ηταν θεμα ικα, πχ απο καποια αναρρωτικη αδεια
archer100 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, johnnyman είπε Valeur? Τι είναι αυτό φίλε μου? https://www.capital.gr/epikairotita/1514428/ti-prepei-na-xerete-gia-tin-tokoforo-imerominia-valeur
johnnyman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια τρελα πραματα.. Ειχα αποκλεισει την εφορια διοτι ειχα κανει διακανονισμο και εχω αλλες 3 δοσεις για να τελειωσει το ποσο.. Τα 140 τα κρατησαν απο την εφορια ενω εχω διακανονισμο σε ισχυ και επισης ο λογαριασμος ειναι στο ακατασχερο δηλωμενος. Αυτα μου τα ειπε μια φιλη μου που δουλευει στην εφορια που υπαγομαι. Τωρα μου εχει μεινει μια δοση μονο αλλα απορω γιατι εκαναν κατασχεση αυτου το ποσου.. Ελλαδαρα ολε λεμε,τπτ αλλο. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από johnnyman
akarthis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα, μαλλον καποια καινουργια οφειλη ειναι που κατεστη ληξιπροθεσμη. Με ενεργη ρυθμιση δε σου κανουν δεσμευση. Εκτος και αν εχει γινει λαθος απο αυτους διοτι σε αυτη τη χωρα ολα γινονται
johnnyman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, akarthis είπε Καλησπερα, μαλλον καποια καινουργια οφειλη ειναι που κατεστη ληξιπροθεσμη. Με ενεργη ρυθμιση δε σου κανουν δεσμευση. Εκτος και αν εχει γινει λαθος απο αυτους διοτι σε αυτη τη χωρα ολα γινονται Δεν είναι καινούρια οφειλή όχι. Αυτή η φίλη που μίλησα είναι διευθυντρια στην εφορία οπότε μου τα εξήγησε όπως έχουν. Το κουφό είναι ότι ο λογαριασμός είναι στο ακατάσχετο και περνω κάτω από χίλια ευρώ + ότι έχω διακανονισμό. Μου κράτησαν δηλαδή ακόμη 2 δόσεις από τις 3 που έχω... Οπότε μένει άλλη μια τώρα.. Σε αυτή την χώρα όπως είπες όλα γίνονται. Μόνο οι οι κλέφτες πάνε μπροστά δυστυχώς.. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από johnnyman
akarthis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Με διαθεση χιουμοριστικη, φιλη διευθυντρια στην αρμοδια εφορια και σου δεσμευσαν χρηματα με ρυθμιση και ακατασχετο. Υπαρχουν διαφορες ερμηνειες αλλα ολες με κοινο το "προσωπικο" παραγοντα 1
johnnyman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, akarthis είπε Με διαθεση χιουμοριστικη, φιλη διευθυντρια στην αρμοδια εφορια και σου δεσμευσαν χρηματα με ρυθμιση και ακατασχετο. Υπαρχουν διαφορες ερμηνειες αλλα ολες με κοινο το "προσωπικο" παραγοντα Ναι φίλε μου. Αυτη δεν μπορεί να κάνει κάτι δυστυχώς. Τα χρήματα δεν γυρνάνε πίσω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είπε να απευθύνθω στο δικαστικό τμήμα της εφορίας με το αποδεικτικό του ακατασχετου λογαριασμου να με πουν πως έγινε όλο αυτό.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, johnnyman είπε Ναι φίλε μου. Αυτη δεν μπορεί να κάνει κάτι δυστυχώς. Τα χρήματα δεν γυρνάνε πίσω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είπε να απευθύνθω στο δικαστικό τμήμα της εφορίας με το αποδεικτικό του ακατασχετου λογαριασμου να με πουν πως έγινε όλο αυτό. Το ακατάσχετο ισχύει ναι μεν αλλά για πιστώσεις στον λογαριασμο σου μέχρι 1250 το μήνα (Από 1η δηλαδή έως 30-31). Αν δηλαδή σου έβαλαν από την δουλειά 1000 και σου έβαλε πχ καποιος αλλος που σου χρωσταγε για παράδειγμα αλλά 300 τα 50 θα στα πάρουν Το κουλό ειναι οτι εχεις κάνει ρυθμιση και μου φαίνεται παράξενο που στα πήραν
johnnyman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Το ακατάσχετο ισχύει ναι μεν αλλά για πιστώσεις στον λογαριασμο σου μέχρι 1250 το μήνα (Από 1η δηλαδή έως 30-31). Αν δηλαδή σου έβαλαν από την δουλειά 1000 και σου έβαλε πχ καποιος αλλος που σου χρωσταγε για παράδειγμα αλλά 300 τα 50 θα στα πάρουν Το κουλό ειναι οτι εχεις κάνει ρυθμιση και μου φαίνεται παράξενο που στα πήραν Δεν περνω χίλια αλλά πιο κάτω και δεν είχα κάποια έξτρα αυτό τον μήνα. Από βδομάδα άμα θα μπορέσω θα πάω στο δικαστικό τμήμα της εφορίας με το χαρτί του ακατασχετου λογαριασμου να ζητήσω εξηγήσεις. Ρεζίλι θα τους κάνω. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μήπως πχ σου μπήκε ένας μισθός την 1η Οκτώβρη και ο επόμενος μπήκε στις 31 Οκτώβρη αντί 1 Νοέμβρη; Όταν συμβαίνει αυτό χάνεις το δεύτερο μισθό (ότι ξεπερνάει τα 1250 συνολικά δηλαδή)
johnnyman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Μήπως πχ σου μπήκε ένας μισθός την 1η Οκτώβρη και ο επόμενος μπήκε στις 31 Οκτώβρη αντί 1 Νοέμβρη; Όταν συμβαίνει αυτό χάνεις το δεύτερο μισθό (ότι ξεπερνάει τα 1250 συνολικά δηλαδή) Όχι φίλε μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα