johnnyman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Αύριο θα πάω να κάνω αιτημα αμφισβήτησης οφειλής αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας. Σήμερα πληρώθηκα και έχω μια δέσμευση ποσού της τάξης των 140 ευρώ. Να σημειώσω δεν έχω πάγιες εντολες, δεν χρωστάω πουθενά πχ εφορία ουτε έκανα καμία αγορά. Η κάρτα δεν είναι συνδεμένη για online αγορές. Τι μπορεί να παίχτηκε? Στις κινήσεις ακόμη δεν φαίνεται τπτ.. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από johnnyman
lightsout Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Γιατί δεν καλείς την εξυπηρέτηση πελατών? Ενδεχομένως να μπορούν να σου πουν σε τι αφορά η κίνηση.
johnnyman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, lightsout είπε Γιατί δεν καλείς την εξυπηρέτηση πελατών? Ενδεχομένως να μπορούν να σου πουν σε τι αφορά η κίνηση. Εχω καλέσει στην eurobank φίλε μου. Δεν έχουν πρόσβαση δεν μπορούν να δουν μου είπαν.. Μόνο από το κατάστημά αύριο.. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από johnnyman
asmilon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Τι αιτιολογια εχει η δεσμευση των 140€; Αν δε χρωστας εσυ στο δημοσιο, μηπως εχεις καποιον συνδικαιουχο που μπορει να εχει οφειλες;
johnnyman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, asmilon είπε Τι αιτιολογια εχει η δεσμευση των 140€; Αν δε χρωστας εσυ στο δημοσιο, μηπως εχεις καποιον συνδικαιουχο που μπορει να εχει οφειλες; Όχι φίλε μου δικός μου είναι ο λογαριασμός με κανένα συνδικαιουχο.. Αιτιολογία δεν γράφει ακόμη στις κινήσεις.. Λογικά αύριο θα φανεί. Θα πάω από κοντά να δω τι έγινε.. Απορω πραγματικά....
GREGORYMO Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, johnnyman είπε Όχι φίλε μου δικός μου είναι ο λογαριασμός με κανένα συνδικαιουχο.. Αιτιολογία δεν γράφει ακόμη στις κινήσεις.. Λογικά αύριο θα φανεί. Θα πάω από κοντά να δω τι έγινε.. Απορω πραγματικά.... Αν δεν πιθανολογεις εσύ, πως θα το κάνουμε εμείς.
johnnyman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Αν δεν πιθανολογεις εσύ, πως θα το κάνουμε εμείς. Η μόνη πιθανότητα είναι να έγινε κάτι λάθος από πλευράς τράπεζας η κάποιος αναγραμματισμος από κάποια χρέωση λογαριασμου τρίτου που μπέρδεψε τα ψηφία αλλιώς δεν εξηγείται...
GREGORYMO Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε Η μόνη πιθανότητα είναι να έγινε κάτι λάθος από πλευράς τράπεζας η κάποιος αναγραμματισμος από κάποια χρέωση λογαριασμου τρίτου που μπέρδεψε τα ψηφία αλλιώς δεν εξηγείται... Όταν μάθεις, ενημέρωσε μας για να φυλαγομαστε και εμείς. 2
johnnyman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Καλό μήνα σε όλους. Σε λίγο θα πάω στην τράπεζα να δω τι έγινε. Εν το μεταξύ στις κινήσεις ακόμη τπτ δεν φαίνεται...
Mr_Terror Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Καλο μηνα.Αν κοιταξεις τις κινησεις της καρτας δεν δειχνει τιποτα?
johnnyman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Καλο μηνα.Αν κοιταξεις τις κινησεις της καρτας δεν δειχνει τιποτα? Όχι φίλε μου. Η τελευταία κίνηση είναι η μισθοδοσία του Οκτωβρίου
Mr_Terror Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Ωραια πηγαινε στην τραπεζα εχουν εικονα να δουν απο που ειναι ειναι η χρεωση.Αν θες μετα ενημερωσε μας. 1
johnnyman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Ωραια πηγαινε στην τραπεζα εχουν εικονα να δουν απο που ειναι ειναι η χρεωση.Αν θες μετα ενημερωσε μας. Φυσικά και θα ενημερώσω. Τόσα χρόνια πρώτη φορά τέτοιο πράμα. Και πολύ περίεργο που δε φαίνεται ακόμη τπτ στις κινήσεις... Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από johnnyman
Mr_Terror Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Φανταζομαι το ξερεις αλλα το λεω μηπως απο το αγχος σου δεν το εκανες.Λογικα κοιτας τις κινησεις μεσω του web banking. Στις κινησεις λογαρισμου και καρτας βαλε στο φιλτρο να τσεκαρει τις εγκρισεις και οχι τις χρεωσεις.Μηπως ετσι σου βγαλει απο που ειναι η δεσμευση.
johnnyman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Φανταζομαι το ξερεις αλλα το λεω μηπως απο το αγχος σου δεν το εκανες.Λογικα κοιτας τις κινησεις μεσω του web banking. Στις κινησεις λογαρισμου και καρτας βαλε στο φιλτρο να τσεκαρει τις εγκρισεις και οχι τις χρεωσεις.Μηπως ετσι σου βγαλει απο που ειναι η δεσμευση. Τα έχω κάνει όλα φίλε μου. Δεν φαίνεται τπτ δυστυχώς. Αυτό είναι το περίεργο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα