chesot Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Ψαχνω αξιοπιστη καμερα με wifi και καρτουλα εγγραφης οικονομικη χωρις να κανει αποσυνδεσεις καθε λιγο και λιγακι , να λειτουργει με απλικεισον σε ios να ζουμαρει να εχει και ηχο .Ψαχνω πολλα ?Θελω δυο μια για εσωτερικο χωρο και μια για εξωτερικο (θα βρισκετε κατω απο μαρκιζα ).γυρω στα 50 ευρω εκαστο περιπου.Για να ακουω προτασεις
k_w_t Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρε μια FOSCAM γυρω στα 60€ την ειχα παρει και δουλευει αψογα... Εκτος απο SD μπορεις να γραψτεις στο δικο τους cloud recording(με συνδρομη) οποτε και να παρουν την καμερα ή την SD θα εχεις την τελευταια ληψη... Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από k_w_t
korakios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δεν υπάρχει απλά . Αν τι θες για σοβαρή χρήση , καλώδιο και αυτοματισμός ειδοποίησης (συνήθως πάει σε ρελέ συναγερμού όταν κοπεί ) & φυσικά UPS.
tasanton Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Αυτή εμένα με βόλεψε πολύ: https://www.amazon.de/dp/B07PWLMSWJ/ref=pe_3044161_189395811_TE_SCE_dp_1
chesot Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας , πηρα απο aliexpress στα 35 , απλα πληρωσα και το χαρατσι του τελωνειουκαι του ταχυδρομειου + 20 ευρω!
pavloa Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Στις 31/10/2019 στις 4:13 ΜΜ, korakios είπε Δεν υπάρχει απλά . Αν τι θες για σοβαρή χρήση , καλώδιο και αυτοματισμός ειδοποίησης (συνήθως πάει σε ρελέ συναγερμού όταν κοπεί ) & φυσικά UPS. Αυτό με το ρελέ συναγερμού μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες ώστε να το εφαρμόσω στις κάμερες του κααταστηματός μου?
korakios Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, pavloa είπε Αυτό με το ρελέ συναγερμού μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες ώστε να το εφαρμόσω στις κάμερες του κααταστηματός μου? Έχει περάσει πάνω απο 10ετία που δούλευα σα βοηθός για συναγερμούς , όσο θυμάμαι ,νομίζω οτι παίρναμε ένα ζευγάρι απο ethernet (τα υπόλοιπα ήταν η τάση και το video) και το κουμπώναμε σε είσοδο του συναγερμού . Αν κοβόταν ή βραχυκυκλωνόταν το καλώδιο χτυπούσε. Κάποια recorders είχαν κι έξοδο για το συναγερμό αν χανόταν το σήμα. Ρώτα εγκαταστάτη καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα