Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω στείλει ένα δέμα με αντικαταβολή και ο παραλήπτης το έχει πάρει εδώ και 8 μερες. Όταν το έστειλα μου είχαν πει στα ελτα ότι θα περάσω από εκεί να πάρω την επιταγή, δεν μου είπαν όμως ποτε ή αν θα με ειδοποιήσουν. Πρέπει να περασω εγώ από μόνη μου ή να περιμένω κάποια ειδοποίηση; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Χριστινα Γ. είπε

Καλησπέρα έχω στείλει ένα δέμα με αντικαταβολή και ο παραλήπτης το έχει πάρει εδώ και 8 μερες. Όταν το έστειλα μου είχαν πει στα ελτα ότι θα περάσω από εκεί να πάρω την επιταγή, δεν μου είπαν όμως ποτε ή αν θα με ειδοποιήσουν. Πρέπει να περασω εγώ από μόνη μου ή να περιμένω κάποια ειδοποίηση; 

Έρχεται ο ταχυδρόμος και είτε αφήνει ειδοποίηση για να πας να τα πάρεις ή στα δίνει ο ίδιος.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και λέω αν το πάρει ο παραλήπτης (πολλές φορές κάνουν την κότα και δεν παίρνουν τίποτα) , τότε σε μερικές μέρες θα δεις χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ στην πόρτα σου. Αν είσαι τυχερή θα σου παραδόσει και τα χρήματα....

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Αν και λέω αν το πάρει ο παραλήπτης (πολλές φορές κάνουν την κότα και δεν παίρνουν τίποτα) , τότε σε μερικές μέρες θα δεις χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ στην πόρτα σου. Αν είσαι τυχερή θα σου παραδόσει και τα χρήματα....

Το έχει πάρει ο παραλήπτης σίγουρα γιατί κοίταξα στην σελίδα για τον εντοπισμό αντικείμενο που βάζεις το tracking number και λεει οτι η αποστολη παραδόθηκε (23/10)

Δημοσ.

Έχω στείλει αντικαταβολή πάρα πολλές φορές σε πολλά σημεία στην Ελλάδα. Η επιταγή και τα λεφτά έρχονται στο σπίτι, στα φέρνει ο ταχυδρόμος. Αν δε σε βρει αφήνει ενημερωτικό σημείωμα για να πας να παραλάβεις από το ταχυδρομείο. Το θέμα ειναι να παραλάβει ο άλλος. Αν παραλάβει, δε τα χάνεις τα χρήματά σου. Εμένα μου έχει τύχει ο άλλος να μη παραλάβει, οπότε στην ουσία το δέμα πάει και επιστρέφει, αλλά ευτυχώς δεν χρεώνεσαι τα μεταφορικά της επιστροφής. Λογικά γιατί τα έχεις πληρώσει με το τέλος αντικαταβολής. Απλά υπολόγισε, όσο κάνει το δέμα να πάει, άλλο τόσο θέλει και η επιταγή να επιστρέψει σε σένα.

Δημοσ.

Μου έχει τύχει μια φορά να περιμένω 20 μέρες από την παράδοση και όταν πήγα στα ΕΛΤΑ να ρωτήσω, βρήκαν την αντικαταβολή μου μέσα σε ενα μεγάλο βιβλίο (!) ξεχασμένη μαζί με άλλες. Οπότε περίμενε λίγο ακόμα και αν δεν, πήγαινε εσύ να την αναζητήσεις.

Δημοσ.

Ο χρόνος στα ΕΛΤΑ είναι "σχετικός". Συνήθως όπως είπαν και παραπάνω όσο χρόνο κάνει για να πάει άλλο τόσο να περιμένεις.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Είχα στείλει ένα δέμα μέσω ελτα κουριερ, το δέμα το έχει παραλάβει της 13, ξέρουμε  κατά πότε έρχεται ειδοποίηση πάνω κάτω  η έχει αλλάξει κάτι από τις ημέρες που σου φέρνουν αντικαταβολή;

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Επαναφέρω το θέμα …είχα καιρό να στείλω πακέτο με τα  ΕΛΤΑ συνήθως είτε σαν γραμμα ή με Γενική …χρειάζεται δελτίο αποστολής για αποστολή συστημένου πακέτου  (όχι αντικαταβολή ) ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, corsair04 είπε

χρειάζεται δελτίο αποστολής για αποστολή συστημένου πακέτου 

Ναι είναι ένα σε 3πλότυπο με καρμπόν που συμπληρώνεις. Σαν το αρχαίο δελτίο προπό

Δημοσ.

Ήρθε τελικά...βασικά το βρήκαν  μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και επισκέψεις ταχυδρομείο   ,κανονικά  όπως μου είπαν 3-5 ημέρες κάνει , προς ενημέρωση για όσους ρωτάνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...