Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα έχω στείλει ένα δέμα με αντικαταβολή και ο παραλήπτης το έχει πάρει εδώ και 8 μερες. Όταν το έστειλα μου είχαν πει στα ελτα ότι θα περάσω από εκεί να πάρω την επιταγή, δεν μου είπαν όμως ποτε ή αν θα με ειδοποιήσουν. Πρέπει να περασω εγώ από μόνη μου ή να περιμένω κάποια ειδοποίηση;
zx1234r Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Χριστινα Γ. είπε Καλησπέρα έχω στείλει ένα δέμα με αντικαταβολή και ο παραλήπτης το έχει πάρει εδώ και 8 μερες. Όταν το έστειλα μου είχαν πει στα ελτα ότι θα περάσω από εκεί να πάρω την επιταγή, δεν μου είπαν όμως ποτε ή αν θα με ειδοποιήσουν. Πρέπει να περασω εγώ από μόνη μου ή να περιμένω κάποια ειδοποίηση; Έρχεται ο ταχυδρόμος και είτε αφήνει ειδοποίηση για να πας να τα πάρεις ή στα δίνει ο ίδιος. 1
tz_aristotelis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Αν και λέω αν το πάρει ο παραλήπτης (πολλές φορές κάνουν την κότα και δεν παίρνουν τίποτα) , τότε σε μερικές μέρες θα δεις χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ στην πόρτα σου. Αν είσαι τυχερή θα σου παραδόσει και τα χρήματα....
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Αν και λέω αν το πάρει ο παραλήπτης (πολλές φορές κάνουν την κότα και δεν παίρνουν τίποτα) , τότε σε μερικές μέρες θα δεις χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ στην πόρτα σου. Αν είσαι τυχερή θα σου παραδόσει και τα χρήματα.... Το έχει πάρει ο παραλήπτης σίγουρα γιατί κοίταξα στην σελίδα για τον εντοπισμό αντικείμενο που βάζεις το tracking number και λεει οτι η αποστολη παραδόθηκε (23/10)
zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Αν όχι αύριο από βδομάδα σίγουρα θα πάρεις ή λεφτά ή ειδοποίηση.
seventh_son Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Έχω στείλει αντικαταβολή πάρα πολλές φορές σε πολλά σημεία στην Ελλάδα. Η επιταγή και τα λεφτά έρχονται στο σπίτι, στα φέρνει ο ταχυδρόμος. Αν δε σε βρει αφήνει ενημερωτικό σημείωμα για να πας να παραλάβεις από το ταχυδρομείο. Το θέμα ειναι να παραλάβει ο άλλος. Αν παραλάβει, δε τα χάνεις τα χρήματά σου. Εμένα μου έχει τύχει ο άλλος να μη παραλάβει, οπότε στην ουσία το δέμα πάει και επιστρέφει, αλλά ευτυχώς δεν χρεώνεσαι τα μεταφορικά της επιστροφής. Λογικά γιατί τα έχεις πληρώσει με το τέλος αντικαταβολής. Απλά υπολόγισε, όσο κάνει το δέμα να πάει, άλλο τόσο θέλει και η επιταγή να επιστρέψει σε σένα.
LIGHT1NG Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Είναι με τις μέρες τους άλλες φορές μπορεί να κάνει 10 μέρες άλλες μπορεί και 3.
thant Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μου έχει τύχει μια φορά να περιμένω 20 μέρες από την παράδοση και όταν πήγα στα ΕΛΤΑ να ρωτήσω, βρήκαν την αντικαταβολή μου μέσα σε ενα μεγάλο βιβλίο (!) ξεχασμένη μαζί με άλλες. Οπότε περίμενε λίγο ακόμα και αν δεν, πήγαινε εσύ να την αναζητήσεις.
billys7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Ο χρόνος στα ΕΛΤΑ είναι "σχετικός". Συνήθως όπως είπαν και παραπάνω όσο χρόνο κάνει για να πάει άλλο τόσο να περιμένεις.
noKso Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Καλησπέρα. Είχα στείλει ένα δέμα μέσω ελτα κουριερ, το δέμα το έχει παραλάβει της 13, ξέρουμε κατά πότε έρχεται ειδοποίηση πάνω κάτω η έχει αλλάξει κάτι από τις ημέρες που σου φέρνουν αντικαταβολή;
corsair04 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Καλησπέρα Επαναφέρω το θέμα …είχα καιρό να στείλω πακέτο με τα ΕΛΤΑ συνήθως είτε σαν γραμμα ή με Γενική …χρειάζεται δελτίο αποστολής για αποστολή συστημένου πακέτου (όχι αντικαταβολή ) ?
Nabuko Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, corsair04 είπε χρειάζεται δελτίο αποστολής για αποστολή συστημένου πακέτου Ναι είναι ένα σε 3πλότυπο με καρμπόν που συμπληρώνεις. Σαν το αρχαίο δελτίο προπό
noKso Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Ήρθε τελικά...βασικά το βρήκαν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και επισκέψεις ταχυδρομείο ,κανονικά όπως μου είπαν 3-5 ημέρες κάνει , προς ενημέρωση για όσους ρωτάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα