stiflerakos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μιας και βρισκομαι στην Κινα για επαγγελματικους λογους ειπα να ριξω μια ματια για την συγκεκριμενη συσκευη και να μαθω τιμη. Επισκευθηκα ενα καταστημα λοιπον και το ειδα πρωτα απο κοντα.Επαθα την πλακα μου και ρωτησα την τιμη .Περιμενα κατι τρελλο αλλα τελικα ηταν στα 740 ευρω. Ηδη μια μερα μαζι του και σας μεταφερω εντυπωσεις. Το πηρα στο μωβ χρωμα το οποιο ειναι καταπληκτικο. Σαν συσκευη αισθητικα επισης καταπληκτικη. "Σωστο" βαρος και οι καμερες πισω φαινονται πολυ ομορφες μεσα στο δαχτυλιδι. Λιγο πολυ ομως ξερετε πως μοιαζει οποτε ας μπουμε στο ψητο... Οθονη , αισθητα βελτιωμενη απο το P30 pro με απιθανα μαυρα και γενικοτερα χρωματα χωρις υπερβολες. Φανταστικη λοιπον και οι κυρτωσεις αριστερα δεξια συνηθιζονται πολυ ευκολα. Ταχυτητα , παιδια δεν νομιζω οτι εχω δει ξανα πιο γρηγορη συσκευη. Και στην συμπεριφορα του αλλα και η συμπεριφορα των εφαρμογων. Ολα ανοιγουν αστραπιαια και η πλοηγηση στο μενου θα σε κανει να χαζεψεις. Φανταστειτε οτι σαν κυρια συσκευη εχω το xs max και πλεον μου φαινεται πιο αργο! Ηχος , δεν περιμενα οτι θα ενθουσιαστω απο ενα ηχειο αλλα επεσα εξω. Ο ηχος ειναι πολυ καλος και μαλιστα με καλη αποκριση ακομη και στο μπασο που το νιωθεις στην επιφανεια της συσκευης. Εννοειται πως θα το προτιμουσα στερεοφωνικο αλλα για μονοφωνικο ειναι παρα πολυ καλο... Καμερα , νομιζω πως ειναι χαζο να σας πω για την καμερα (η μαλλον τις καμερες) μιας και εχετε δει σιγουρα δειγματα. Παραδοξως εδω θα σας πω τι δεν μου αρεσε... Δεν υπαρχει η λειτουργεια super macro παιδια...Διαβαζοντας λενε πως ισως μπει στο μελλον με καποια αναβαθμιση λειτουργικου αλλα δεν ειναι σιγουρο λογω της δυσκολιας να ζουμαρουν οι φακοι με αυτο το διαφραγμα. Ειδωμεν... Μπαταρια , εδω γελαμε ... Δεν γινεται να κραταει τοσο πολυ και ακομα εχω μολις μια φορτιση. Μιαμιση μερα με στησιματα , εγκαταστασεις , reset ξανα και ξανα και ατελειωτο πειραγμα. Ενας νορμαλ χρηστης θα βγαλει πανω απο δυο μερες για πλακα. Η φορτιση δε ... Αντε γεια... Αφηνει τον ανταγωνισμο ετη φωτος πισω σε οτι εχει να κανει ειδικα με την μπαταρια (αυτονομια και ταχυτητα φορτισης). Θερμοκρασιες δεν ειδα να ανεβαινουν αισθητα σε καμια περιπτωση κι ας του εβγαλα τα ματακια ωρες ατελειωτες μεχρι να το φερω στα μετρα μου. GAPPS : Η αληθεια ειναι οτι παιδευτηκα λιγο μεχρι να βρω τον σωστο τροπο , ο οποιος παρολαυτα τωρα που το εχω καταλαβει ειναι πολυ απλος ακομα και για εναν "μη ψαγμενο" χρηστη. Εκανα παντως 3-4 επαναφορες εργοστασιακων μεχρι να το βρω. Οποιος το παρει και χρειαστει πληροφοριες ας μου στειλει μηνυμα. Η αληθεια ειναι πως ειχα διαφορα κουλα απο το play store αλλα δεν ειχα καταλαβει οτι πρεπει πρωτα να το αφησεις να κανει update (το ιδιο το store). Γενικα λοιπον ΟΛΕΣ οι υπηρεσιες και οι εφαρμογες δουλευουν τελεια ! Κανενα προβλημα , κανενα κολλημα και κανενας περιορισμος εκτος απο το Νετφλιξ δυστυχως. Ακομα και οι τραπεζικες εφαρμογες μου παιζουν ρολοι (Alpha,Piraeus,NBG). Αγορες απο Play store επισης κανονικα. Για το θεμα του Google Pay δεν ξερω κατι αλλα δεν το χρησιμοποιω ετσι κι αλλιως. Γενικα πλεον δεν βλεπω κανενα απολυτως προβλημα εκτος απο αυτο που ανεφερα. Ειναι νωρις για εντυπωσεις κανονικα και θα πρεπει να περιμενω κι αλλο αλλα δεν κρατηθηκα. Δεν το αφηνω απο τα χερια μου Για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια θα χαρω να βοηθησω παιδια ! 1 2
stiflerakos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δυστυχως δεν παιζει. Λογικα εχει να κανει με το safetynet ... Δεν ειναι μικρη απωλεια αλλα ευτυχως εχω ταμπλετ για αυτη τη δουλεια.
chios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Λογικά θα είναι το κινέζικο μοντέλο, έχει καμία διαφορά με το global; σε γλώσσες, Β20 μπάντα.
stiflerakos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, chios είπε Λογικά θα είναι το κινέζικο μοντέλο, έχει καμία διαφορά με το global; σε γλώσσες, Β20 μπάντα. Καμια διαφορα. Ολες οι γλωσσες παρουσες και ολες οι μπαντες φυσικα . Ιδια μοντελα ειναι φιλε μου. Απλα οταν κανεις επαναφορα πρεπει να σβησεις καποιες προεγκατεστημενες κιζεζικες εφαρμογες.
M4tR1x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρήσιμο άρθρο, ευχαριστούμε για τον χρόνο σου. Πώς κάθεται στο χέρι σαν συσκευή; Η φωτεινότητα τι λέει; Έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων; Αν ναι πόσο γρήγορος και αξιόπιστος είναι; Πόσο πρακτικά είναι τα volume up/down στην οθόνη; Θεωρείς ότι θα έπρεπε να έχει 2κ ανάλυση ή παραπάνω hz; Δηλαδή σε χορταίνει η οθόνη ή θα ήθελες κάτι παραπάνω; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από M4tR1x
stiflerakos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, M4tR1x είπε Χρήσιμο άρθρο, ευχαριστούμε για τον χρόνο σου. Πώς κάθεται στο χέρι σαν συσκευή; Η φωτεινότητα τι λέει; Έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων; Αν ναι πόσο γρήγορος και αξιόπιστος είναι; Πόσο πρακτικά είναι τα volume up/down στην οθόνη; Θεωρείς ότι θα έπρεπε να έχει 2κ ανάλυση ή παραπάνω hz; Δηλαδή σε χορταίνει η οθόνη ή θα ήθελες κάτι παραπάνω; Στο χερι για να ειμαι ειλικρινης καθεται πολυ ομορφα. Το βαρος ειναι τοσο οσο και γενικα σου δινει ωραιο feeling. Εχει αισθητηρα αποτυπωματων κατω απο την οθονη πολυ πιο γρηγορο απο τον προηγουμενο.Παρολαυτα κανα δυο φορες δεν μου εχει διαβασει το δαχτυλο αλλα θα τα ξαναγραψω γιατι ημουν ιδρωμενος οταν τα εγραφα. Εαν του δωσεις λιγες ωρες το volume up/down στο πλαι της οθονης ειναι καλο.Δεν τρελλαινομαι , αλλα ειναι καλο. Μ αρεσει που ολη η συσκευη εχει μονο ενα κουμπι (κοκκινο) Η 2Κ οθονη δεν μου λειπει. Μην ξεχναμε αλλωστε ποσο μπορει να πιασει το ανθρωπινο ματι σε μια τετοιας επιφανειας οθονη. Για μενα full hd + ειναι τελεια.Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε για τα νουμερα. (προσωπικη αποψη) . Ειναι τελεια η οθονη στα ματια μου χωρις τις υπερβολες αλλων εταιρειων.
saruman123 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, stiflerakos είπε Μιας και βρισκομαι στην Κινα για επαγγελματικους λογους ειπα να ριξω μια ματια για την συγκεκριμενη συσκευη και να μαθω τιμη. Επισκευθηκα ενα καταστημα λοιπον και το ειδα πρωτα απο κοντα.Επαθα την πλακα μου και ρωτησα την τιμη .Περιμενα κατι τρελλο αλλα τελικα ηταν στα 740 ευρω. Ηδη μια μερα μαζι του και σας μεταφερω εντυπωσεις. Το πηρα στο μωβ χρωμα το οποιο ειναι καταπληκτικο. Σαν συσκευη αισθητικα επισης καταπληκτικη. "Σωστο" βαρος και οι καμερες πισω φαινονται πολυ ομορφες μεσα στο δαχτυλιδι. Λιγο πολυ ομως ξερετε πως μοιαζει οποτε ας μπουμε στο ψητο... Οθονη , αισθητα βελτιωμενη απο το P30 pro με απιθανα μαυρα και γενικοτερα χρωματα χωρις υπερβολες. Φανταστικη λοιπον και οι κυρτωσεις αριστερα δεξια συνηθιζονται πολυ ευκολα. Ταχυτητα , παιδια δεν νομιζω οτι εχω δει ξανα πιο γρηγορη συσκευη. Και στην συμπεριφορα του αλλα και η συμπεριφορα των εφαρμογων. Ολα ανοιγουν αστραπιαια και η πλοηγηση στο μενου θα σε κανει να χαζεψεις. Φανταστειτε οτι σαν κυρια συσκευη εχω το xs max και πλεον μου φαινεται πιο αργο! Ηχος , δεν περιμενα οτι θα ενθουσιαστω απο ενα ηχειο αλλα επεσα εξω. Ο ηχος ειναι πολυ καλος και μαλιστα με καλη αποκριση ακομη και στο μπασο που το νιωθεις στην επιφανεια της συσκευης. Εννοειται πως θα το προτιμουσα στερεοφωνικο αλλα για μονοφωνικο ειναι παρα πολυ καλο... Καμερα , νομιζω πως ειναι χαζο να σας πω για την καμερα (η μαλλον τις καμερες) μιας και εχετε δει σιγουρα δειγματα. Παραδοξως εδω θα σας πω τι δεν μου αρεσε... Δεν υπαρχει η λειτουργεια super macro παιδια...Διαβαζοντας λενε πως ισως μπει στο μελλον με καποια αναβαθμιση λειτουργικου αλλα δεν ειναι σιγουρο λογω της δυσκολιας να ζουμαρουν οι φακοι με αυτο το διαφραγμα. Ειδωμεν... Μπαταρια , εδω γελαμε ... Δεν γινεται να κραταει τοσο πολυ και ακομα εχω μολις μια φορτιση. Μιαμιση μερα με στησιματα , εγκαταστασεις , reset ξανα και ξανα και ατελειωτο πειραγμα. Ενας νορμαλ χρηστης θα βγαλει πανω απο δυο μερες για πλακα. Η φορτιση δε ... Αντε γεια... Αφηνει τον ανταγωνισμο ετη φωτος πισω σε οτι εχει να κανει ειδικα με την μπαταρια (αυτονομια και ταχυτητα φορτισης). Θερμοκρασιες δεν ειδα να ανεβαινουν αισθητα σε καμια περιπτωση κι ας του εβγαλα τα ματακια ωρες ατελειωτες μεχρι να το φερω στα μετρα μου. GAPPS : Η αληθεια ειναι οτι παιδευτηκα λιγο μεχρι να βρω τον σωστο τροπο , ο οποιος παρολαυτα τωρα που το εχω καταλαβει ειναι πολυ απλος ακομα και για εναν "μη ψαγμενο" χρηστη. Εκανα παντως 3-4 επαναφορες εργοστασιακων μεχρι να το βρω. Οποιος το παρει και χρειαστει πληροφοριες ας μου στειλει μηνυμα. Η αληθεια ειναι πως ειχα διαφορα κουλα απο το play store αλλα δεν ειχα καταλαβει οτι πρεπει πρωτα να το αφησεις να κανει update (το ιδιο το store). Γενικα λοιπον ΟΛΕΣ οι υπηρεσιες και οι εφαρμογες δουλευουν τελεια ! Κανενα προβλημα , κανενα κολλημα και κανενας περιορισμος εκτος απο το Νετφλιξ δυστυχως. Ακομα και οι τραπεζικες εφαρμογες μου παιζουν ρολοι (Alpha,Piraeus,NBG). Αγορες απο Play store επισης κανονικα. Για το θεμα του Google Pay δεν ξερω κατι αλλα δεν το χρησιμοποιω ετσι κι αλλιως. Γενικα πλεον δεν βλεπω κανενα απολυτως προβλημα εκτος απο αυτο που ανεφερα. Ειναι νωρις για εντυπωσεις κανονικα και θα πρεπει να περιμενω κι αλλο αλλα δεν κρατηθηκα. Δεν το αφηνω απο τα χερια μου Για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια θα χαρω να βοηθησω παιδια !
stiflerakos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, saruman123 είπε Δυστυχως η λυση του LzPlay δεν λειτουργει πλεον. Για καποιον που θελει να εχει το πακετο των GAPPS ειναι μονοδρομος το παρακατω : https://www.youtube.com/watch?v=B6LCjatk3ys 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα