Προς το περιεχόμενο

Ford Fiesta 2006-8????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να μαθω πληροφοριες για το fiesta 1.250cc f/l του 2006-8.  Επιδοσεις,καταναλωση,προβληματα..  Περισσοτερο με ενδιαφερει πραγματικη καταναλωση εντος! και σοβαρα προβληματα που μπορει να βγαλει με μεγαλο κοστος! 

Περιμενω απο κατοχους  ή ατομα που γνωριζουν..!

Δημοσ.

Απροβληματιστο Αμαξι. Στα 13 χρόνια η μόνη ζημιά που έβγαλε ήταν ένα σωληνάκι υποπίεσης με κόστος 5€ και 15€ στην αντιπροσωπεία για προγραμματισμό της πεταλούδας. 

Απο κατανάλωση είναι σχετικά τσιμπημένη

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, paylidis είπε

Απροβληματιστο Αμαξι. Στα 13 χρόνια η μόνη ζημιά που έβγαλε ήταν ένα σωληνάκι υποπίεσης με κόστος 5€ και 15€ στην αντιπροσωπεία για προγραμματισμό της πεταλούδας. 

Απο κατανάλωση είναι σχετικά τσιμπημένη

Σ ευχαριστω.. Τσιμπημενη??? Βαση εμπειρια σου με οικονομικη οδηγηση δεν μπορει να πεσει στα πχ 7.5λ? Εχω ακουσει-διαβασει παιζει στα 8.5λ!!! Ισχυει???

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Σ ευχαριστω.. Τσιμπημενη??? Βαση εμπειρια σου με οικονομικη οδηγηση δεν μπορει να πεσει στα πχ 7.5λ? Εχω ακουσει-διαβασει παιζει στα 8.5λ!!! Ισχυει???

Όχι στα 7.5 είναι κ πάλι το θεωρω τσιμπημένο. Το 8.5 είναι παράτραβηγμένο - 9.5 καιω με 1600 που ζυγίζει 1.5 τόνο.

Γενικά έχω βαρύ πόδι Όποτε ανάλογα τον οδηγό και κάτω από 7.5 πέφτει εύκολα το φιέστα...

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, paylidis είπε

Όχι στα 7.5 είναι κ πάλι το θεωρω τσιμπημένο. Το 8.5 είναι παράτραβηγμένο - 9.5 καιω με 1600 που ζυγίζει 1.5 τόνο.

Γενικά έχω βαρύ πόδι Όποτε ανάλογα τον οδηγό και κάτω από 7.5 πέφτει εύκολα το φιέστα...

https://www.auto-data.net/gr/ford-fiesta-vi-1.2-i-16v-75hp-8036

ενω το επομενο στα 7.5λ  https://www.auto-data.net/gr/ford-fiesta-vii-1.25-82hp-5d-8024

Δημοσ.

A εντός πόλης οκ παίζει να ισχύει. Εγώ μιλάω για μικτό κύκλο. Δε νομίζω ότι κανείς οδηγεί μόνιμα εντός πόλης ακόμα κ αν ειναι ταξί...

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

A εντός πόλης οκ παίζει να ισχύει. Εγώ μιλάω για μικτό κύκλο. Δε νομίζω ότι κανείς οδηγεί μόνιμα εντός πόλης ακόμα κ αν ειναι ταξί...

Οποτε εγω κραταω ταβανι τα 8.5λ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...