Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Ενδιαφερομαι να προβω στην αγορά καποιας φαλτσετας, απλα δε γνωριζω τι να επιλεξω. Ξερω υπαρχουν και τα ξυραφια ασφαλείας. Αυτο που θελω είναι να φυγω απο τα συμβατικά, απλα δε μου κανουν και εχω βαρεθεί να αλλαζω συνέχεια. Καμια προταση;

Επεξ/σία από ForeignOffice
Δημοσ.

Δες εδώ.

Ποικιλία και καλή εξυπηρέτηση. Αγοράζω από εκεί δύο χρόνια τώρα ... 

Πάντως η φαλτσέτα είναι δύσκολη στην χρήση αν ξυρίζεσαι μόνος σου. Δοκίμασε και ένα ξυραφάκι ασφαλείας... Δεν είναι τόσο συμβατικό.!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασε από το wellshaved ένα ασφαλείας και 20 ξυραφάκια Astra και feather και persona να δεις ποιο θα σου κάτσει.

Πάρε κάτι ρυθμιζόμενο. Εξαιρετικό είναι και το αντίγραφο της merkur futur που έχει στα 17-18€ μετά πας σε κάτι πιο ακριβό αν και εφόσον το χρειαστείς.

Εγώ έχω ξεχάσει ποτέ πήρα τελευταία φορά ξυραφάκια γιατί αγόρασα μια 200αδα από amazon και ίσως ξυρίζομαι για μερικά χρόνια με αυτά. 

Επικά καλύτερο ξύρισμα από τις 96 λεπίδες και τα 3 powerμπαλακια της τζιλετ

Επεξ/σία από fylatos
  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, fylatos είπε

Αγόρασε από το wellshaved ένα ασφαλείας και 20 ξυραφάκια Astra και feather και persona να δεις ποιο θα σου κάτσει.

Πάρε κάτι ρυθμιζόμενο. Εξαιρετικό είναι και το αντίγραφο της merkur futur που έχει στα 17-18€ μετά πας σε κάτι πιο ακριβό αν και εφόσον το χρειαστείς.

Εγώ έχω ξεχάσει ποτέ πήρα τελευταία φορά ξυραφάκια γιατί αγόρασα μια 200αδα από amazon και ίσως ξυρίζομαι για μερικά χρόνια με αυτά. 

Επικά καλύτερο ξύρισμα από τις 96 λεπίδες και τα 3 powerμπαλακια της τζιλετ

Κομπλε;

Screenshot_2019-11-01-01-06-38.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ForeignOffice είπε

Κομπλε;

Κομπλέ θα είσαι αν πάρεις και μια κρέμα ξυρίσματος και ένα πινέλο με γουρουνίσια(τουλάχιστον) τρίχα. :cool:
Π.χ. μια Cella που μοσχοβολάει αμύγδαλο και ένα πινελάκι Omega 48, η πρόταση από μένα...

Επεξ/σία από agrio.imeros
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, agrio.imeros είπε

Κομπλέ θα είσαι αν πάρεις και μια κρέμα ξυρίσματος και ένα πινέλο με γουρουνίσια(τουλάχιστον) τρίχα. :cool:
Π.χ. μια Cella που μοσχοβολάει αμύγδαλο και ένα πινελάκι Omega 48, η πρόταση από μένα...

Ναι βέβαια είναι γούστα αυτά, εγώ ποτέ δε συνήθισα την κρέμα πάντα σαπούνι.

7 ώρες πριν, ForeignOffice είπε

Κομπλε;

Καλά ξυρίσματα. Πρόσεχε να κάνεις αργό ξύρισμα μέχρι να την μάθεις. Επίσης θέλει να μάθεις τη γωνία που θα κρατάς το ξυράφι ώστε να ξυρίζει βαθιά και αποδοτικά.

Μην ξεκινήσεις με τα feather!

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, senates είπε

Να ρωτήσω κάτι, με φαλτσετσ μπορούμε να ξυριστούμε κι από κατο ή θα γίνει αυτόματη περιτομή;

Νομίζω πας για το δεύτερο με την μία :P

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω με αυτόν τον τρόπω ξυρίσματος οι τρίχες σε πόσες μέρες βγαίνουν.

Με το απλό μια χρήσης σε μιάμιση μέρα βγαίνουν ξανά

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, maarinos είπε

Να ρωτήσω με αυτόν τον τρόπω ξυρίσματος οι τρίχες σε πόσες μέρες βγαίνουν.

Με το απλό μια χρήσης σε μιάμιση μέρα βγαίνουν ξανά

Εξαρτάται το ατομο αδερφέ. Αλλοι βγαζουν πιο γρήγορα αλλοι πιο αργά. Το θεμα ειναι με αυτο τον τροπο κανεις σιγουρα πιο βαθυ αρα και πιο διαρκές θεωρητικά ξυρισμα, αλλα ειπαμε αυτο διαφέρει απο ανδρα σε άνδρα. Αν ρωτάς για στρατό θα σου ελεγα να παρεις μηχανή για να μην παιδευεσαι αλλα και να ξυριζεσαι στο "ποδι" ανα πασα ωρα και στιγμή.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε

Εξαρτάται το ατομο αδερφέ. Αλλοι βγαζουν πιο γρήγορα αλλοι πιο αργά. Το θεμα ειναι με αυτο τον τροπο κανεις σιγουρα πιο βαθυ αρα και πιο διαρκές θεωρητικά ξυρισμα, αλλα ειπαμε αυτο διαφέρει απο ανδρα σε άνδρα. Αν ρωτάς για στρατό θα σου ελεγα να παρεις μηχανή για να μην παιδευεσαι αλλα και να ξυριζεσαι στο "ποδι" ανα πασα ωρα και στιγμή.

Με ένα ασφαλείας σαν το παραπάνω ή merkur κλπ με ένα πέρασμα στο φουλ ανοιχτό (6) σε ένα λεπτό θα είσαι σαν μωρό. Καμία ξυροστικη μηχανή δε το δίνει αυτό σε τόσο χρόνο.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, fylatos είπε

Με ένα ασφαλείας σαν το παραπάνω ή merkur κλπ με ένα πέρασμα στο φουλ ανοιχτό (6) σε ένα λεπτό θα είσαι σαν μωρό. Καμία ξυροστικη μηχανή δε το δίνει αυτό σε τόσο χρόνο.

Το θεμα ειναι ποσο συχνα και η ολη διαδικασία. Δεν ειπα οτι με την ξυριστικη θα γίνεται σαν μωρό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ForeignOffice είπε

Το θεμα ειναι ποσο συχνα και η ολη διαδικασία. Δεν ειπα οτι με την ξυριστικη θα γίνεται σαν μωρό.

Μια φορά την μέρα 1 λεπτό ξύρισμα είναι αν μιλάμε για στρατό που είναι ημέρας.

Εγώ γενιά 2 εβδομάδων τα καθαρίζω πλήρως σε 3-4 λεπτά γιατί δε στομώνει  το ξυραφάκι και δε μπουκωνει όπως με τις πολλές λεπίδες.

Δε χρειάζεται δηλαδή πλύσιμο κάθε 5 δεπτερολεπτα.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, fylatos είπε

Μια φορά την μέρα 1 λεπτό ξύρισμα είναι αν μιλάμε για στρατό που είναι ημέρας.

Εγώ γενιά 2 εβδομάδων τα καθαρίζω πλήρως σε 3-4 λεπτά γιατί δε στομώνει  το ξυραφάκι και δε μπουκωνει όπως με τις πολλές λεπίδες.

Δε χρειάζεται δηλαδή πλύσιμο κάθε 5 δεπτερολεπτα.

Ετσι ειναι απλα υπαρχουν πολλοι που δε θελουν να ακολουθούν αυτή τη διαδικασία. Προφανώς εχεις παει στρατό οπως και εγώ, ισως οταν πηγες να μην υπηρχαν ξυριστικες δεν ξέρω. Απλα σε εμας ηταν πολλοι οι συναδελφοι που δε γουστάρανε ξυραφια καθόλου. Βγαζανε τις μηχανές και κανανε τη δουλειά τους. Αυτο γινόταν οπως ειναι φυσικό καθε μερε γιαβτους περισσότερους γιατι το ξυρισμα της μηχανής κρατάει μαξ μια μέρα εκτός και αν είσαι σπανος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ForeignOffice είπε

Αν ρωτάς για στρατό θα σου ελεγα να παρεις μηχανή για να μην παιδευεσαι αλλα και να ξυριζεσαι στο "ποδι" ανα πασα ωρα και στιγμή.

Στον στρατό καλύτερα ξεχάστε αυτές τις πολυτέλειες όχι επειδή και καλά πρέπει να τελειώνεται γρήγορα όσο ότι δεν θα βρίσκεται πάντα ζεστό νερό και το μεγάλο πρόβλημα με το βουρτσάκι είναι πως αν δεν έχει στεγνώσει καλά πριν το φυλάξεται θα βρωμίσει άσχημα. (παθών)

Επεξ/σία από dpolal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...