Προς το περιεχόμενο

Το HBO Max που έρχεται τον Μάϊο του 2020 θέλει να ανταγωνιστεί Netflix, Disney+ και Apple TV+

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένας από τους λόγους που το Netflix είναι τόσο δυνατό στην ελλαδα, είναι το άνοιγμα που έκανε για ελληνικούς υπότιτλους.

Γι αυτό και το amazon Prime έχει μείνει πίσω (στην ελλάδα τουλάχιστον)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Εγώ δεν χαλίεμε. Όσες επιλογές παραπάνω, τόσο το καλύτερο. Δεν πρέπει να τα έχεις και όλα. 

Αν τα θέλεις όλα: Πλήρωνε.

Να τα δούμε λίγο αναλυτικά: 

Disney+ 7,00 €
Netflix11,00 €
HBOMax 15,00 €
Amazon Prime 6,00 €
Αpple TV+ 5 ,00 €

= 44,00 €.

Πες ότι έχω κάποιο λάθος στις τιμές, ξέχασα κάποια υπερησία. Πάμε στα 50,00 € το μήνα.

Αν εξαιρέσουμε πολλούς εδώ στην Ελλάδα που τα θεωρούν πολλά (και προφανός είναι για ελληνικά δεδομένα), είναι μια βραδινή έξοδο στο εξωτερικό το μήνα. Μια ταβέρνα, ένα σινεμά κλπ. Δεν τους είναι πολλά. Και θα δείτε, πως όλοι θα έχουν όλα. 

• Like 1

• Super Moderators
25 minutes ago, Antonis_V said:

Πάμε στα 50,00 € το μήνα.

Ή απλά κάνεις rotation ανά μήνα ανάλογα με αυτά που θες να δεις και που σκοπεύουν να βγουν όπως ειπώθηκε πιο πάνω.

• Like 8
  • Thanks 1

12 minutes ago, Antonis_V said:

Εγώ δεν χαλίεμε. Όσες επιλογές παραπάνω, τόσο το καλύτερο. Δεν πρέπει να τα έχεις και όλα. 

Disney+ 7,00 €
Netflix11,00 €
HBOMax 15,00 €
Amazon Prime 6,00 €
Αpple TV+ 5 ,00 €

= 44,00 €.

Πες ότι έχω κάποιο λάθος στις τιμές, ξέχασα κάποια υπερησία. Πάμε στα 50,00 € το μήνα.

Αν εξαιρέσουμε πολλούς εδώ στην Ελλάδα που τα θεωρούν πολλά (και προφανός είναι για ελληνικά δεδομένα), είναι μια βραδινή έξοδο στο εξωτερικό το μήνα. Μια ταβέρνα, ένα σινεμά κλπ. Δεν τους είναι πολλά. Και θα δείτε, πως όλοι θα έχουν όλα. 

Δες το ποιο πρακτικά, είναι αδύνατον ο μέσος άνθρωπος να βλέπει όλα όσα θα προβάλλονται απο την κάθε εταιρία. Δεν του φτάνει ο χρόνος της ημέρας και στο τέλος θα βλέπει συγκεκριμένο περιεχόμενο. Είναι βέβαιο οτι δεν θα επιβιώσουν όλες αυτές οι πλατφόρμες γιατί είναι υπερκορεσμένη η αγορά του streaming. Ήδη μιλούν για συγχωνεύσεις. Βέβαια όλα αυτά ισχύουν στην Αμερική μιας και Ελλάδα λίγες απο αυτές είναι διαθέσιμες. Η Ελλαδα όμως δεν ειναι συνηθισμένη σε τέτοιες υπηρεσίες.

Ψυχολογικά το παράδειγμα σου στην τιμή της αξίας μιας συνδρομής με έναν σινεμά ή ταβέρνα δεν είναι σωστό. Όπως ανέφεραν και άλλοι, ο χρήστης θα στραφεί σε άλλες δωρεάν μορφές προβολής περιεχομένου γιατί μπορεί. Δεν γίνεται όμως εσύ να πας τσάμπα σε μια ταβέρνα με τους φίλους σου, σε ένα σινεμά. Άλλη εμπειρία η μια και άλλη η άλλη. Δεν εξαργυρώνονται όλα με συνδρομές Netflix.

Για να ειμαστε δικαιοι, δεν ειναι τεραστιο κοστος το να εχεις active 2 συνδρομες ανα μηνα και να τις κανεις rotation. Οπως ειπαν και απο πανω, ακομα και να τις εχεις ολες ειναι μικρο κοστος για χωρες οπως αμερικη. Ακομα και εδω δηλαδη αν τα συγκρινεις με nova και otetv ξερω γω ειναι πολυ ανταγωνιστικα, μονο το αθλητικο περιεχομενο τους λειπει.

Και γενικα με την ευκολια και την ποιοτητα που προσφερουν, για πολλους αξιζει η συνδρομη ακομα και με την εναλλακτικη της πειρατιας.

Η απορία που έχω είναι το θα γίνει εφόσον έρθουν όλες αυτές οι υπηρεσίες στην Ελλάδα. Nova και Cosmote την έχουν βάψει τότε εκτός και αν δώσουν πολλά λεφτά για αποκλειστικά συμβόλαια.

5 ώρες πριν, mariosCS είπε

Ωραία !!!

Περισσότερο καλό περιεχόμενο σε καλή ποιότητα!! (webRip)

Από πότε θεωρείται "καλή ποιότητα" το webrip; Άμα θες ποιότητα πας σε Bluray (remux κατά προτίμηση)..

• Super Moderators
3 minutes ago, jmirko15 said:

Από πότε θεωρείται "καλή ποιότητα" το webrip; Άμα θες ποιότητα πας σε Bluray (remux κατά προτίμηση)..

To πολύ καλή ή "άριστη" τότε τι θα είναι? 😛

• Like 1

3 ώρες πριν, Antonis_V είπε

Disney+ 7,00 €
Netflix11,00 €
HBOMax 15,00 €
Amazon Prime 6,00 €
Αpple TV+ 5 ,00 €

= 44,00 €.

Και σχεδόν κανείς στο εξωτερικό δεν έχει πάνω απο 2 (max) συνδρομές..

1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

To πολύ καλή ή "άριστη" τότε τι θα είναι? 😛

Καλή = Bluray rips, Πολύ καλή = Bluray Remux, Άριστη δεν υπάρχει ακόμα :D

6 ώρες πριν, gpolic είπε

Ενα σημαντικό σημείο του άρθρου είναι το οτι θα υπάρχει ad supported συνδρομή

Αυτό που δεν γράφει στο κείμενο, είναι οτι μιλάμε για στοχευμενη διαφήμισή.

Οπως γινεται σημερα η διαφημιση στο web και στα social, θα γίνεται το ιδιο και στην τηλεόραση.

Για 'μένα, τέλειο. Προτιμώ να βλέπω διαφημίσεις για κάτι που μ' ενδιαφέρει, παρά για σερβιέτες και pampers. :P

8 ώρες πριν, gthe είπε

"σε αντίθεση με το Netflix, θα βασίζεται στον ανθρώπινο παράγοντα για να προτείνει περιεχόμενο στους συνδρομητές της και δεν θα εξαρτάται από αλγόριθμους"

Στο μεταξύ ο αλγόριθμος του recommendation στο netflix θεωρείται από τους πιο πολύπλοκους και δυνατούς για όσους ασχολούνται με ML (machine learning ) Οι δε data scientists του ML  έχουν θυσαυρισει.... 😊

Τώρα το HBO πως θα το κανει δλδ άνθρωπο κεντρικο το recommendation engine του και το τονίζει τόσο πολύ; 

Poll στο Facebook! 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο το Netflix, Disney και Apple TV θέλει να ανταγωνιστεί? Το Amazon Prime δεν θέλει να το ανταγωνιστεί? Πέραν της πλάκας, προσωπικά έχοντας Netflix δεν θα μπω στη διαδικασία ΚΑΝ να δω τί βγήκε στις άλλες πλατφόρμες, δεν έχω και χρόνο εξάλλου. Θα με βόλευε αφάνταστα να είχαν όλες τους on demand υπηρεσία, δηλαδή δώσε μου 1 μέρα netflix με 3€. Να δω αυτό που θέλω το βράδυ, και να σε αφήσω ήσυχο. 

Το ίδιο και με Apple TV, που δεν έχω μπει καν στη διαδικασία να δω τί content υπάρχει. Amazon Prime λίγο που το έχω ψάξει, πολλά υπάρχουν και Netflix, κάποια προφανώς είναι μόνο δικά τους, δώσε μου ρε Amazon 2€ κόστος για on demand μία μέρα ή μία σειρά χρέωσέ μου τη 10€ και άσε με να τη δω όποτε γουστάρω χωρίς χρονικούς περιορισμούς. 

Τώρα να υπάρχουν 4 πλατφόρμες, ε οκ επιλέγεις 2 αν είσαι μερακλής και τελείωσε... Ασχέτως του ότι όντως δεν θεωρούνται πολλά τα 50$ που ανέφερε κάποιος, σε άλλες χώρες είναι πολύ πιο μαζεμένοι με τα οικονομικά τους και δεν τα σπαταλάνε, παρά μόνο αν όντως θέλουν να κάνουν χρήση. Ειλικρινά άνθρωπος με μία νορμάλ ζωή = δουλεία και 2-3 φίλους, δεν βλέπω πως μπορεί να βρει το χρόνο να ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 4 movie streaming platforms..... 

Επεξ/σία από polaki
  • Like 1

16 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Κατι webrips 1080p -1440p κτλ που βγαινουν απο καποιους encoders που το κανουν σωστα μια χαρα ειναι, δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα απο το αν το εκανες stream εκεινη την στιγμη κανονικα. Μια χαρα = καλη ποιοτητα , δεν ειναι και REMUX. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...