Borden Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω λογαριασμό στη Ν26 και πριν από λίγες μέρες μου έκαναν έμβασμα ένα χρηματικό ποσό από Εθνική, αλλά ακόμα δεν έχει εμφανιστεί. Επειδή χρωστάω κάποια χρήματα στην Εθνική, μήπως γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει περίπτωση να μην προχώρησαν με το έμβασμα και να κράτησαν το ποσό; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από Borden
Kostasspil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Αυτό δεν είναι υπεξαίρεση που περιγράφεις
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Αυτό δεν είναι υπεξαίρεση που περιγράφεις Είναι όμως δυσφήμιση προς την τράπεζα... Άλλαξε το χαρακτηρισμό να μην έχεις μελλοντικά κάποιο πρόβλημα...
Fotis_Greece Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδη εγω πληρωνομαι τακτικα μεσω N26, τον προηγουμενο μηνα το ποσο γυρισε στον αποστολεα με καποια αιτιολογια "regulatory reasons" Σε chat που εκανα με αυτους, μου ειπαν οτι μαλλον ο αποστολεας εκανε καποιο ορθογραφικο λαθος στο ονομα. Ο αποστολεας ομως δεν ειχε κανει κανενα λαθος (μου εστειλε screenshot). Τελος παντων, τα ξαναεστειλε και σε μια ημερα πιστωθηκανε. Οποτε, γινονται και καποια λαθη, ποτε δεν ξερεις. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από Fotis_Greece 1
Fotis_Greece Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μηπως επεσες στην αργια τριημερου και προχωρησε χθες το εμβασμα? 2
Silverage Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δεν γίνεται να σου κρατήσουν έμβασμα που σου στέλνει άλλος. Εξαρτάται πότε το έστειλαν. Αν το έστειλαν απόγευμα π.χ. θα έφυγε την επόμενη μέρα. Αν ήταν Παρασκευή θα έφυγε την Τρίτη οπότε μπορεί να το δείς και σήμερα. 1
asdfnikos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δες Στα Στοιχεία του εμβάσματος τι Ημερομηνία αξίας δίνει 1
Borden Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Κυριακή βράδυ δόθηκε η εντολή, και λόγω αργιας υπολόγιζα σήμερα να έχει μπει. Απλά μέχρι τώρα, όσες φορές έβαλα χρήματα στη Ν26, εμφανίζονταν πολύ γρήγορα, γι'αυτό και αγχώθηκα λίγο και άνοιξα το συγκεκριμένο θέμα.
asdfnikos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Borden είπε Κυριακή βράδυ δόθηκε η εντολή, και λόγω αργιας υπολόγιζα σήμερα να έχει μπει. Απλά μέχρι τώρα, όσες φορές έβαλα χρήματα στη Ν26, εμφανίζονταν πολύ γρήγορα, γι'αυτό και αγχώθηκα λίγο και άνοιξα το συγκεκριμένο θέμα. δες άμα πιστωθεί Σήμερα η Αύριο Μέχρι το απόγευμα.Αν δεν πιστωθεί τοτε μιλάς με Την N26 στέλνοντας Την επιβεβαίωση του εμβασματος να το βρούνε Και να Στο πιστωσουν. 1
Borden Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τη βοήθεια σας. Θα περιμένω μέχρι και αύριο και μετά θα κάνω αυτό που προτείνει ο asdfnikos.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 16 minutes ago, Borden said: Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τη βοήθεια σας. Θα περιμένω μέχρι και αύριο και μετά θα κάνω αυτό που προτείνει ο asdfnikos. Θεωρητικά και αν δεν έγινε κάτι άλλο, θα σου εμφανιστεί σήμερα κάπου μετά τις 6 το απόγευμα. 6 με 6:30 έχω παρατηρήσει πως εμφανίζονται τα εμβάσματα στη Ν26 από τράπεζες σε άλλη χώρα. 1
Borden Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μπήκαν τα χρήματα μόλις, παιδιά. Καλά λέγατε κατά τις έξι. Ευχαριστώ πολύ για όλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις