JimasGR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα, θελω να αγορασω ενα smartphone για τις τυπικες-γνωστες χρησεις, με καλη μπαταρια κ οσο τον δυνατον καλυτερη καμερα, χωρις καποιον συγκεκριμενο περιορισμο στο budget (αλλα να κυμαινεται γυρω στα 200+-). Το Mi A3, ενω μου αρεσει το stock android ερχομενος απο nexus 5x, δεν μου καθεται καλα αυτη η HD οθονη οποτε το αποκλειω. Ετσι παω μετα στο redmi note 8 (γυρω στα 180e). Αξιζει ομως να δωσω κατι παραπανω (πχ 230e) για καποιο αλλο οπως το Mi9 Lite? Εχει κατι "τρελο" εξτρα που αξιζει το 50ρικο ας πουμε; Ποια η γνωμη σας ; Ευχαριστω
adi32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μια χαρά είναι η οθόνη του mia3. Πήγαινε δες το και δες τι λένε σχεδόν όλοι όσοι το έχουν 2
saruman123 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 27 λεπτά πριν, JimasGR είπε Καλησπερα, θελω να αγορασω ενα smartphone για τις τυπικες-γνωστες χρησεις, με καλη μπαταρια κ οσο τον δυνατον καλυτερη καμερα, χωρις καποιον συγκεκριμενο περιορισμο στο budget (αλλα να κυμαινεται γυρω στα 200+-). Το Mi A3, ενω μου αρεσει το stock android ερχομενος απο nexus 5x, δεν μου καθεται καλα αυτη η HD οθονη οποτε το αποκλειω. Ετσι παω μετα στο redmi note 8 (γυρω στα 180e). Αξιζει ομως να δωσω κατι παραπανω (πχ 230e) για καποιο αλλο οπως το Mi9 Lite? Εχει κατι "τρελο" εξτρα που αξιζει το 50ρικο ας πουμε; Ποια η γνωμη σας ; Ευχαριστω Σε αυτά που έχεις πει και πάλι το Mi A3 είναι καλύτερο. Όπως είπε και ο adi32 πήγαινε δες το από κοντά. 1
JimasGR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 θα παω να το δω τοτε σε καποιο μαγαζι αλλα κοντευουμε 2020 και δεν μου καθεται καλα στο μυαλο να παρω κινητο με 720p και ας εχει ωραια μαυρα κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα