Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε

Ειναι και παλι ομως ψιλικατζίδικα σε σύγκριση με τις αμερικανικές προσφορές. 

Σωστό, αλλά εκεί γίνονται κυριολεκτικά μάχες σώμα με σώμα.

Στα μεγάλα online καταστήματα δεν έχει κάτι φοβερό ούτε και εκεί (τουλάχιστον σε αυτά που στέλνουν και προς τα εδώ)

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τον λογο αυτης της ημερας αν ειναι να μην μπορει να παρει κανεις τα καλα προιοντα σε τιμες που να εχουν μια αισθητη διαφορα απο τις αλλες μερες. ναι να παρω παλιοτερο αιφον η αιπαντ κλπ αλλα οχι 5 χρονων παλιο αυτο ειναι το λιγοτερο κοροιδια. να παρω το περσινο σε μια τιμη χωμα επρεπε να ναι οχι να ξεστοκαρουν τα σκουπιδια τους. Ουτε σκοπευω να παρω ξιαομι ι ρεντμι ι κατι τετοιες εταιριες σε προσφορα. Δεν τις σνομπαρω ειναι υπεροχα κινητα αλλα υποτιθεται σε τετοιες εκπτωσεις πρεπει να μπορεις να βρεις εστω και δυσκολα αππλε σαμσουνγκ ναυαρχιδες περσινες σε τιμες 70-80% κατω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Καλά όλα αυτά... Αλλά για να εκμεταλλευτείς τις εκπτώσεις, πρέπει να σου έχουν μείνει και λεφτά στην τσέπη :P

Και ακόμη μεγαλύτερη απάτη είναι και τα διάφορα άρθρα-συζητήσεις που γίνονται για λόγους μάρκετινγκ τόσο στις ειδήσεις όσο και στα φόρουμ.

8/10 άτομα αγοράζουν δήθεν προσφορές σε τηλεοράσεις, κινητά, λάπτοπ κ.λ.π χωρίς να έχουν την παραμικρή γνώση ως προς το hardeware και τις δυνατότητες γενικότερα... τόσο που όλοι παθιάζονται λόγο των ημερών και την ονομασίας "BLACK FRIDAY" λες και δεν υπάρχουν οι ίδιες προσφορές σε ολόκληρο το έτος (ειδικά στις τηλεοράσεις στα κινητά και στα λάπτοπ).

Την σαραντάρα την Sharp πήρα πέρσι που έγινε πανικός 100.00€ κάτω στα 240.00€ τελική τιμή άλλα από τότε έχω δει πολύ καλύτερες.

Καλά για τα δήθεν smartphone μισής δεκαετίας ούτε λόγος, είτε samsung, είτε apple.

Αν είναι μάγκες ας βγάλουν 100.00€ κάτω του skroutz το 8άρι,το Χ ή το S10 φέτος.

Πάντως θα πέσει πολύ γέλιο και φέτος με τις υποτιθέμενες προσφορές και τα τιμολόγια, πέρσι είχα ανεβάσει περιστατικό με το mygad.gr φέτος δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ αφού 10/10 μαγαζιά σου ζητάνε μέχρι και σπέρμα για την έκδοση τιμολογίου.

Αξίζει πάντως να πιούμε καφεδάκι και να γελάσουμε με τα όσα θα δούμε.

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.
10 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Εγω δεν άντεχα άλλο πλύσιμο, είχαν παπαριασει τα χέρια μου, οπότε το πήρα νωρίτερα... 

11 ώρες πριν, george1994 είπε

Εγώ βρήκα στεγνωτήριο σε πολύ καλή τιμή (Siemens 500€) αλλά δεν πρόλαβα ένα άλλο (Bosch) στα 440€ το οποίο ήταν ακριβώς το ίδιο μοντέλο (αλλά σε Bosch, μιας και οι εταιρίες Bosch, Siemens και Pitsos είναι η ίδια εταιρία).

Στείλτε μου σε pm αν θέλετε ποιο μοντέλο ακριβώς πήρατε και αν βγήκε καλό. Δεν ήξερα ότι οι 3 αυτές εταιρείες είναι μία!

Δημοσ.

Καλημέρα,ναι αυτο με την Black Friday στην Ελλάδα έχει πολύ πλάκα,γιατί αν έμπαινες λίγο στα Σκρουτζομάγαζα κ θυμόσουν πάνω-κάτω τις τιμές,θα έβλεπες οτι η έκπτωση είναι ελάχιστη,εως καθόλου.....

Αν μπορεί κάπιος να μου θυμήσει,αν έχει έρθει κ στην Ελλάδα η Cyber Monday,που είναι για ηδη τεχνολογίας κ είναι 3 μέρες μετά την Black Friday.......

Δημοσ.
14 ώρες πριν, jp77s είπε

Σωστά θυμάσαι... 199€ τα είχαν.

Το οτι ηταν εκθεσιακά το θυμάσαι?

Παραεισαγωγη ηταν... Ειχα παρει στη γυναικα...

Δημοσ.

Η Black Friday εδώ πως κ οι περισσότερες εκπτωτικές περίοδοι είναι κατά κανονικά τιμές skroutz από μεγάλα καταστήματα με σοβαρή εγγύηση. Δε με χαλάει ιδιαίτερα έχω συμβιβαστεί 

Δημοσ.

Στις καλές και ακριβές συσκευές θα βάλουν προσφορές του στυλ "από 1499 ευρώ ΜΟΝΟ στα 1399 ευρώ!!!" και αυτές οι προσφορές θα είναι ΜΟΝΟ από μεγάλες αλυσίδες που σημαίνει ότι προσφορά και να κάνουν θα είναι πάντα πιο ακριβά από τα καταστήματα του σκρουτζ. Δώρον άδωρον λοιπόν.

Μια βλακεία και μισή θα είναι όπως και το περσινό βλακ friday όπου είχε μόνο ξεστοκάρισμα αυτά που δεν πουλήθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια και προσφορές του παραπάνω στυλ. 

Μόνο χρήσιμα σε κάποιους γκατζετάκια βάζουμε εμείς εδώ στο Ελάντα και αυτά θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή εφόσον με τα ίδια χρήματα ίσως να πάρεις κάποιον αντικαταστάτη της προσφοράς ποιο νέο μοντέλο και πολύ πιο φτηνά.

Μεγάλη κοτσάνα και άσκοπα στησίματα έξω από τις αλυσίδες...

Plaisio, Media Markt, Kotsovolos Και κάποιοι άλλοι έβαλαν πρόσφατα ξεστοκάρισμα Xiaomi Mi 9 στα 285 ευρώ το 64άρι και στα 319 το 128άρι. 

Αποδείκτηκε ότι ήταν τα "καμένα" των πάγκων τα ντέμο. Που σημαίνει το εξής. Η φυλάνε στοκ Mi9 να το βάλουν για βλακ Friday η απλά σταματάει να το φέρνει το Mi9 η infoquest ένεκα του Mi 9 Pro.

Για να δούμε. Εγώ λέω εκεί εστιάστε. Γιατί 300 ευρώ για 855 και μάλιστα Mi9 και με 2 χρόνια εγγύηση είναι καλή προσφορά αλλά ΧΛΩΜΟ το βλέπω./

4 ώρες πριν, d4mage είπε

αφού 10/10 μαγαζιά σου ζητάνε μέχρι και σπέρμα για την έκδοση τιμολογίου.

Αξίζει πάντως να πιούμε καφεδάκι και να γελάσουμε με τα όσα θα δούμε.

Έλιωσα.

Πες το ψέματα έχουν πολύ πλάκα...

Πάντως eshop, plaisio Και γενικά μεγάλες αλυσίδες δίνουν αέρα τιμολόγιο δίχως καμία απολύτως ταλαιπωρία. Αλλά και μικρότερα μαγαζιά όπως το εξαιρετικό ελαςφον που δίνει τιμολόγιο δίχως καμία γκρίνια και πάντα με το χαμόγελο από τους υπαλλήλους του.

Οι 9/10 όντως ανελέητη ρεμούλα μπάχαλο...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Jυstin είπε

Στείλτε μου σε pm αν θέλετε ποιο μοντέλο ακριβώς πήρατε και αν βγήκε καλό. Δεν ήξερα ότι οι 3 αυτές εταιρείες είναι μία!

Ορισμένα μοντέλα ψυγεία ειδικά σε Bosch Siemens βγαίνουν και με τον ίδιο κωδικό ίδιο σασί και αλλάζει μόνο η μάρκα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Jυstin είπε

Σου έχω στείλει pm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...