Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη γνώμη κάποιας/ου που χρησιμοποιεί smartwatch και πιο συγκεκριμένα κάποιο από τα Mobvoi TicWatch E2 ή S2.

Σκέφτομαι να αγοράσω το TicWatch S2 και θέλω να το χρησιμοποιήσω 2 λόγους α) για την ώρα και β) για να κάνω καταγραφή όποτε κολυμπάω ή κάνω κάποια άλλη δραστηριότητα στο Google Fit. Έχω δει ορισμένα reviews στο youtube, αλλά αναφέρουν πως η μπαταρία κρατάει το πολύ μία ημέρα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ωφείλεται σε πιο εντατική χρήση πχ με άλλα apps, sms κλπ κλπ ή ισχύει έτσι και αλλιώς αναλόγως της χρήσης που του κάνεις. Άρα λοιπόν για τη χρήση που το θέλω εγώ η μπαταρία μπορεί να κρατήσει 2-3 ημέρες, αξίζει η αγορά του?

Επίσης κάτι το οποίο δεν έχω καταφέρει να διευκρινίσω είναι αν θα πρέπει να κατεβάσω στο κινητό μου κάποιο app που έχει το ticwatch και αυτό θα πρέπει να το κάνω sync με το google fit ή απλά χρησιμοποιώ το google fit κατευθυαν σε κινητό και smartwatch ?

Δημοσ.

Ωραίο ρολόι, αυτό με την μπαταρία με χάλασε, θα το ήθελα τουλάχιστον να βγάζει βδομάδα, έχω mi band 3 που κρατάει 20 μέρες και πάλι λίγο μου φαίνεται.

Αυτό με τα δεδομένα που ρωτάς στο τέλος σε Garmin που ξέρω τα στέλνει από το ρολόι κατευθείαν μέσο wifi, κάτι τέτοιο πρέπει να ισχύει και εδώ.

Δημοσ.

Εγώ είχα στην κατοχή μου το ticwatch e2 και ενώ ήταν πολύ ωραίο και πολύ σωστό σε μετρήσεις κλπ η μπαταρία πάνω από μέρα δεν μου έβγαλε ποτέ ακόμα και σε χρήση μόνο ως ρολόι να μην καταγράφει τίποτα μάξιμουμ 1.5 μερα κράταγε συν ότι μετά από κάνα μήνα άρχισε να κολλάει υπερβολικά πολύ χωρίς να έχω κατεβάσει και καμία εφαρμογή να πεις ότι το γέμισα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

Ωραίο ρολόι, αυτό με την μπαταρία με χάλασε, θα το ήθελα τουλάχιστον να βγάζει βδομάδα, έχω mi band 3 που κρατάει 20 μέρες και πάλι λίγο μου φαίνεται.

Αυτό με τα δεδομένα που ρωτάς στο τέλος σε Garmin που ξέρω τα στέλνει από το ρολόι κατευθείαν μέσο wifi, κάτι τέτοιο πρέπει να ισχύει και εδώ.

1 ώρα πριν, darkrider93 είπε

Εγώ είχα στην κατοχή μου το ticwatch e2 και ενώ ήταν πολύ ωραίο και πολύ σωστό σε μετρήσεις κλπ η μπαταρία πάνω από μέρα δεν μου έβγαλε ποτέ ακόμα και σε χρήση μόνο ως ρολόι να μην καταγράφει τίποτα μάξιμουμ 1.5 μερα κράταγε συν ότι μετά από κάνα μήνα άρχισε να κολλάει υπερβολικά πολύ χωρίς να έχω κατεβάσει και καμία εφαρμογή να πεις ότι το γέμισα. 

Κι εγώ χρησιμοποιώ το Mi Band 4 τώρα και η μπαταρία κρατάει πράγματι πολλές ημέρες. Ο λόγος που σκέφτομαι ένα smartwatch με wear os είναι γιατί θα μπορείς να το χρησιμοποιείς μόνο με google fit χωρίς να χρειάζεται να κατεβάζεις άλλα app στο κινητό της κάθε εταιρίας για το κάθε smartwatch ξεχωριστά.

Διάβασα πρόσφατα πως υπάρχει περίπτωση η Xiaomi να βγάλει smartwatch με wear os, αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν είναι κάτι επίσημο και πότε θα το βγάλουν αν όντως ισχύει

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι καλύτερα να περιμένεις μήπως ανακοινωθεί αυτό, 5 Νοεμβρίου νομίζω είπαν, οπότε θα ξέρουμε στο περίπου και πότε θα βγει στην αγορά. Αλλιώς κοίτα για κάνα fossil (το fossil sport είναι σχετικά κοντά και στα λεφτά νομίζω) με Snapdragon 3100 επεξεργαστή λένε ότι είναι αρκετά καλύτερος και αν πάρει τις αναβαθμίσεις που έχει πει η Google θα φτιάξει και η αυτονομία κλπ. Συμφωνώ με αυτό που λες και εγώ για αυτόν τον λόγο το είχα πάρει και θα ξανά έπαιρνα ρολόι με wear os καθώς τα Samsung δεν μου αρέσουν, απλά το λογισμικό τους θέλει δουλειά ακόμα από μεριάς Google.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...