Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Web camera logitech c270 δουλέυει στο laptop αλλα όχι στο PC μου.

Συγκεκριμένα όταν την συνδέω στο pc μου στο προγραμμα LogitechCamera κανει συνεχεια freeze η εικόνα ένω στο laptop η εικόνα έχει τέλεια ροή στο προγραμμα LogitechCamera

Τι να κάνω?

Δημοσ.

Δε θα ήταν καλύτερα μα μας έλεγες τι λειτουργικό έχεις στα δύο μηχανήματα; Απ' ότι βλέπω η κάμερα έχει αναβαθμισμένο πρόγραμμα για τα 10άρια ενώ (v2.10.4) ενώ για τα 7άρια έχει λίγο πιο παλιά έκδοση (v2.5.17).

https://support.logi.com/hc/el/articles/360024692954--Στοιχεία-λήψης-HD-Webcam-C270

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δε θα ήταν καλύτερα μα μας έλεγες τι λειτουργικό έχεις στα δύο μηχανήματα; Απ' ότι βλέπω η κάμερα έχει αναβαθμισμένο πρόγραμμα για τα 10άρια ενώ (v2.10.4) ενώ για τα 7άρια έχει λίγο πιο παλιά έκδοση (v2.5.17).

https://support.logi.com/hc/el/articles/360024692954--Στοιχεία-λήψης-HD-Webcam-C270

Και στα δύο windows 10 64 bit 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, micos000 είπε

Την εγκατάσταση την κάνεις από το δισκάκι της κάμερας; Δοκίμασες το πρόγραμμα από το λινκ της logitech;

Απο το link της logitech εχω κατεβασει και install τους drivers

Δοκίμασα ενημερωση των win 10 

απεγκατασταση - επανεγκατασταση drivers κάρτα γραφικών

απεγκατασταση - επανεγκατασταση απο device manager την webcamera

Τίποτα, τα ίδια.

Να πω οτι το πρόβλημα νομίζω ξεκίνησε οταν εκτελεσα το gputweek II της ASUS RTX 2070 super

μετά το έκανα uninstall αλλα φαίνεται κρατησε τις ρυθμίσεις στα registry

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Να πω οτι το πρόβλημα νομίζω ξεκίνησε οταν εκτελεσα το gputweek II της ASUS RTX 2070 super

μετά το έκανα uninstall αλλα φαίνεται κρατησε τις ρυθμίσεις στα registry

Το tweaking παραμένει ακόμα και αν απεγκαταστήσεις το πρόγραμμα. Βάλτο πάλι και φέτα στα default.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, micos000 είπε

Το tweaking παραμένει ακόμα και αν απεγκαταστήσεις το πρόγραμμα. Βάλτο πάλι και φέτα στα default.

Τι θέμα είναι ότι πάτησα στο gputweek II και τα 3 system optimization αλλά μετά δεν έχει κάπου που να τα βάζεις στα default

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά τώρα ειμαι στην διαδικασία του Win reset . Τίποτα ακριβώς τα ίδια .Παω για format απ την αρχή για να δω τι θα γίνει

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Μήπως φταίνε οι chipsets amd drivers μπερδεύονται με των nvidia drivers και για αυτό το freeze?

Μπα, χλωμό.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον μετά το φορματ και μετά απο μία μέρα ,τώρα πάλι κολλάει πολύ η webcam

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!

OK Ακυρο.Τελικά εφταιγε που το βαζα στο front panel usb.Τώρα το έβαλα στις πίσω usb θυρα και τώρα δουλέυει!

Λεει και στο manual οτι να μη συνδεουμε webcam στις μπροστινες usb γιατί δίνουν λιγότερο ρεύμα (έτσι είναι η λειτουργία τους ,normal δλδ)και λέει μόνο στις πίσω και σε συγκεκριμένες usb θύρες πχ οχι σε usb3

Επεξ/σία από JTRGamer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...