Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μια ερώτηση.Θελω να πάρω πρόσβαση σε κινητό.Γνωριζω έναν τρόπο αλλά απαιτη σύνδεση ίντερνετ και να το έχω κάνει Root.Γνωριζει κάνεις αλλο τρόπο.Αν θέλει μέσω dm να τα πούμε γιατί γνωρίζω ότι τέτοια άρθρα κόβονται✂️.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Tipota and Tipota είπε

Γίνεται,όπως είπα χωρίς σύνδεση θέλω και ίσως και από απομακρυσμένη απόσταση

Πόσο απομακρυσμένη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε κάμερα παρακολούθησης, Δεν γίνεται να συνδεθείς απομακρυσμένα σε offline συσκευή.

Αυτά μόνο στο matrix τα έχω δει.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Πόσο απομακρυσμένη?

Θεσσαλονίκη-κομοτηνη.Αλλα όταν έρθει ο κάτοχος τώρα σε λίγες μερες θα είμαστε σε κοντινή απόσταση.Με TeamViewer έψαξα είδα ότι πρέπει να είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή και στο άλλο τηλέφωνο και μεσω id και κωδικό να συνδεθούν.Γινεται μετρόπο χωρίς να το γνωρίζει ο κάτοχος 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Tipota and Tipota είπε

Θεσσαλονίκη-κομοτηνη.Αλλα όταν έρθει ο κάτοχος τώρα σε λίγες μερες θα είμαστε σε κοντινή απόσταση.Με TeamViewer έψαξα είδα ότι πρέπει να είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή και στο άλλο τηλέφωνο και μεσω id και κωδικό να συνδεθούν.Γινεται μετρόπο χωρίς να το γνωρίζει ο κάτοχος 

Πρώτον αυτά απαγορεύονται απο μία πλειάδα νόμων. Δεύτερον, το "βλέπω μία συσκευή στο απέναντι τραπέζι και την χακάρω απομακρυσμένα χωρίς δίκτυο" δεν υφίσταται στον πραγματικό κόσμο.

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Πρώτον αυτά απαγορεύονται απο μία πλειάδα νόμων. Δεύτερον, το "βλέπω μία συσκευή στο απέναντι τραπέζι και την χακάρω απομακρυσμένα χωρίς δίκτυο" δεν υφίσταται στον πραγματικό κόσμο.

Όταν βλέπεις πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας όλα γίνονται.

• Like 3
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Ναι εντάξει έχεις δίκιο το είπα άλλωστε ότι μόνο ο κάτοχος έχει το δικαίωμα.Για το δεύτερο σκέλος πάντως συμφωνώ μεν αλλά έχω δει δε πολλές περιπτώσεις.

13 λεπτά πριν, chios είπε

Όταν βλέπεις πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας όλα γίνονται.

Κοίτα όπως είπα και στον φίλο έχω δει πολλές περιπτώσεις όχι από το διαδίκτυο αλλά και live να πραγματοποιούνται και μάλιστα για πλάκα δουλειά των 3 λεπτών.Φυσικα δεν είναι για όλους και δεν φτάνουν μόνο οι γνώσεις για να γίνεις hacker ας το πούμε.Εγω έχω δει αρκετές περιπτώσεις αλλά δεν έχω ιδέα πως το κανουν και το έχω δει και από κοντά.Ειναι πολύ δύσκολο τουλάχιστον για μένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για το ηθικο και το νομικο κομματι ουδεν σχολιο, ειναι αναξιο σχολιασμου.

Απλα αναρωτησου αν καποτε μαθαινες πως καποιος ειχε μονιμα προσβαση στην συσκευη σου πως θα ενιωθες;

Αν εβλεπε ολα τα αρχεια σου, ολες τις επαφες σου, ακουγε και διαβαζε ολες τις συνομιλιες σου, αν ειχε ανοικτα μονιμα την καμερα το μικροφωνο σου,

να σε παρακολουθουσε 24 ωρες την μερα, απο το GPS να βλεπει που πηγες ποσο εκατσες, τι εφαγες, αν ροχαλιζες πολυ, αν ζοριστικες πολυ στην τουαλετα κτλ. Απλα σκεψου το... αν εισαι πανω απο 12-13 χρονών.

για το υπολοιπο :

γιατι δεν λες σε αυτους τους "hackers" να το κανουν στο δικο σου κινητο;

μπροστα στα ματια σου, χωρις να παρουν ποτε στα χερια τους το κινητο σου.

φιλικα, αν καποιος μπορουσε να το κανει αυτο δεν θα συζητουσε μαζι σου,

θα ηταν καπου σε δουλεια σοβαρη και θα εβγαζε σοβαρα χρηματα,

δεν θα σου εκανε επίδειξη στην καφετερια πως παρακολουθει της δικιας του το κινητο,

που κατα τυχη της το πηρε/πουλησε ή το ειχε πριν λιγο καιρο αυτος ετσι να το δει πως ειναι και να το τεσταρει αν ειναι καλο :)

Επεξ/σία από xrhstosiak
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Tipota and Tipota είπε

Γίνεται,όπως είπα χωρίς σύνδεση θέλω και ίσως και από απομακρυσμένη απόσταση

Πες στον saruman123 να κάνει κάνα ξόρκι και να σε κάνει αόρατο. Πιο εύκολο είναι από αυτό που ζητάς. Αλλιώς μπορείς να αγοράσεις ένα δορυφόρο και να το κανεις και χωρίς internet🤣😂 επίσεις καλο θα ήταν να φας σε όλα τα ip σου ban. Και να μην μπορείς να μπεις στο insomnia ούτε από καρτοτηλέφωνο. Oχι για αυτό που ζητάς αλλα για αυτά που λες και ότι μπορεί να ωθείς και άλλους να σκέπτονται και να κάνουν τέτοια χωρίς να σέβονται τίποτα. Είτε σε forums είτε σε real life. Ενας πραγματικός hacker όχι μονο δεν θα σε διδάξει την τέχνη του με τέτοιο μυαλό που εχεις. Αλλα θα κανει hack σε εσενα κιολας.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Πες στον saruman123 να κάνει κάνα ξόρκι και να σε κάνει αόρατο. Πιο εύκολο είναι από αυτό που ζητάς. Αλλιώς μπορείς να αγοράσεις ένα δορυφόρο και να το κανεις και χωρίς internet🤣😂 επίσεις καλο θα ήταν να φας σε όλα τα ip σου ban. Και να μην μπορείς να μπεις στο insomnia ούτε από καρτοτηλέφωνο. Oχι για αυτό που ζητάς αλλα για αυτά που λες και ότι μπορεί να ωθείς και άλλους να σκέπτονται και να κάνουν τέτοια χωρίς να σέβονται τίποτα. Είτε σε forums είτε σε real life. Ενας πραγματικός hacker όχι μονο δεν θα σε διδάξει την τέχνη του με τέτοιο μυαλό που εχεις. Αλλα θα κανει hack σε εσενα κιολας.

Ευχαριστώ να σαι καλά👍.Όταν μάθεις ποιος και τι είμαι τα ξαναλέμε.Πισω από την οθόνη πολλά και διάφορα λεμε.Η αλήθεια φαίνεται από κοντά.Τωρα σε μια ερώτηση που έκανα και απλά ζήτησα μια βοήθεια όχι δημοσίως απάντηση επιτίθεσαι και λες τέτοιες φράσεις τι να πω.και τέλος δεν υπάρχει η λεξη hacker δεν λέγεται έτσι τουλάχιστον.👍

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Tipota and Tipota είπε

Ευχαριστώ να σαι καλά👍.Όταν μάθεις ποιος και τι είμαι τα ξαναλέμε.Πισω από την οθόνη πολλά και διάφορα λεμε.Η αλήθεια φαίνεται από κοντά.Τωρα σε μια ερώτηση που έκανα και απλά ζήτησα μια βοήθεια όχι δημοσίως απάντηση επιτίθεσαι και λες τέτοιες φράσεις τι να πω.και τέλος δεν υπάρχει η λεξη hacker δεν λέγεται έτσι τουλάχιστον.👍

Ζητάς να σου πει οποιος ξέρει  πως να παρακολουθείς κάποιον. Tο ότι το πλασάρεις σαν πρόσβαση δεν μου λέει κάτι. Tο σίγουρο είναι πως το θες χωρίς ο άλλος να σου πει ok μπες στο κινητό μου. Kαι εννοείτε θες να μπεις κρυφά για τους λόγους σου. Κάτι που είναι απίστευτα κακό. Μέσο τις παρακολούθησης μπορείς να τον κανεις ότι θες εσύ. Ακόμα και να του ζητάς λεφτά. Η ότι άλλο σκεφτείς. Εφόσον εσύ δεν σέβεσαι ένα site που είναι εδώ για να ενώνει τον κόσμο και να τον ενημερώνει και να τον αγαπά για χρονια. Και όχι να τον ρίχνει σε hacks και να του μαθαίνει και να του προωθεί hacks, και οχι αυτό τον τρόπο ζωής σε τέτοια πρότυπα. Ησε παρακολουθησης η σε ότι άλλο συνεπάγεται αυτο.Tι θες να σου πω? μπράβο? σου λέω αυτό που δεν διάβασες στους κανόνες πριν ανοιξης thread.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tipota and Tipota είπε

Και ποιος εισαι δλδ για να έχουμε το καλό ερώτημα? 

Θα σου πω εγώ ποιος είσαι ο tipota and tipota με την κυριολεκτική και την μεταφορική-Nickname έννοια 

Έρχεσαι ζητάς tips  για κάτι που ποινικά διώκεται σου το επισημάνουμε ότι αυτό που θες και τεχνικά και νομικά δεν γίνεται και μας τσαμπουνας ότι δεν ξέρουμε και σε ποιον μιλάμε.

Θα σου πω αν ήσουν κάποιος δεν θα ποσταρες  στο insomnia θα είχες άτομα πρόθυμα να σου κάνουν αυτό που ζητάς.

Κατά τα άλλα αυτό που ζητάς δεν γίνεται και καλό θα είναι να μην κάνεις γενικά αυτό που έχεις στο μυαλό σου άστο και προχωρα παρακάτω 

Αυτά από εμενα

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...