Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.υπαρχει περιπτωση να μπουν σε προσφορα black friday τα παραπανω του τιτλου;και αν ναι σε ποιο μαγαζι να κοιταξω;για να τσεκαρω  τιμες;επισης εχετε προτιμηση σε καποιο μαγαζι εσεις και θελετε να μου προτεινετε;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε

Καλημερα σε ολους.υπαρχει περιπτωση να μπουν σε προσφορα black friday τα παραπανω του τιτλου;και αν ναι σε ποιο μαγαζι να κοιταξω;για να τσεκαρω  τιμες;επισης εχετε προτιμηση σε καποιο μαγαζι εσεις και θελετε να μου προτεινετε;

Μην ασχοληθείς καν. Εδώ ξεψαχνίζουμε μέχρι λεπτομέρειας ποια mb/ ram θα πάρουμε, και θα πάμε να πάρουμε όποια κι όποια βρούμε σε τάχαμου προσφορά;
Μπες skroutz και πάρε αυτά που θέλεις για την δουλειά σου. CPU πάλι με τις τιμές που βρίσκεις Ryzen 2600 2700 κλπ, γιατί να κάτσεις να ασχοληθείς με black friday?
Γενικά η τεχνολογία για μένα, δεν προσφέρεται για black friday εκτός από κάποια consumer προϊόντα που εκεί ίσως αξίζει να περιμένεις κάποια προσφορά.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/10/2019 στις 9:05 ΠΜ, noobogadgetakias είπε

Την ιδια αποψη εχω και εγω αλλα ειπα να γραψω εδω μηπως σαν πιο ψαγμενοι γνωριζατε κατι.ευχαριστω πολυ.

Το μόνο που αξίζει σε Black Friday αν αξίζει είναι κάποιοι SSD. Πέρυσι είχα δει ο,τι υπήρχαν κάποιες καλές τιμές που βέβαια ανα διαστήματα προκύπτουν όλη τη χρονιά.

Αν δεν είσαι από Αθήνα ίσως αξίζει το eshop με δωρεάν μεταφορικά. Επειδή γενικά δεν είναι το φτηνότερο σε Black Friday έχει τις τιμές των άλλων Plus free shipping.

Επίσης τσέκαρε και Bestprice διότι το Skroutz έχει λιγότερα καταστήματα πλέον λόγω χρημάτων που ζητάει. Ίσως και τα καταστήματα τύπου bangood αξίζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...