7nisiotis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι λογική αυτή η απόκλιση στα 4Κ WRITE/READ ρε παιδιά; @Kostas.karras Κώστα εάν είχες χρόνο να ρίξεις μια ματιά, ευχαριστώ προκαταβολικά ! [/spoiler] - Μάρτιος 2019 ( bios version 1.30 - asrock z390 phantom itx - 8700k ) - Σημερινό ( bios version 4.00 ) // μετά από φορμάτ Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 To firmware ειναι ενημερωμενο απο το samsung magician? Aπο power options των windows εχεις επιλεγμενο τις υψηλες αποδοσεις? To 4k τοσο παιζει περιπου στα benchs με χαμηλα νουμερα, αφου το test ειναι 4kb τυχαια απο το συστημα. Πανω απο 40 mb/s συνηθως σε nvme βλεπεις. Και τελος, αν θες ενημερωσε και τους διαυλους των θυρων με ενα Driver-Booster και ξανατρεξε ενα test μετα απο ολα αυτα. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) μπορει να φταινε τιποτα power savings του bios. δοκιμασε να βαλεις πχ ενα prime95 με 2-3 workers η καποιο αλλο ηπιο stress test, και τρεξ το AS παραλληλα, να δεις αν βελτιωνεται. αυτο βεβαια επηρεαζει μονο τα benches και οχι πραγματικη χρηση, και προσωπικα δεν θα τα απενεργοποιουσα απο το bios αν οφειλεται σε αυτο. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 16 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Είναι λογική αυτή η απόκλιση στα 4Κ WRITE/READ ρε παιδιά; Η απόκλειση είναι λογική αλλά έχω την εντύπωση ότι οι ταχύτητες σου είναι λίγο χαμηλότερες από ότι θα έπρεπε. Είναι σε AHCI οι δίσκοι; Έχεις κάνει trim μετά το format; Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, elpenor είπε AHCI Τσεκαρισμενο απ'το BIOS✓ TRIM manually? Όχι. Απλά φορμάτ τον δίσκο έκανα που βρίσκεται το OS (840pro) 9 ώρες πριν, Kostas.karras είπε samsung magician Έχω να το τρέξω από το 18 αυτό αλλά σίγουρα θα το δοκιμάσω πάλι μήπως υπάρχει ενημέρωση. 9 ώρες πριν, Kostas.karras είπε υψηλες αποδοσεις - High performance ( Hard disk off που λέει το έβαλα 0, minimum cpu 5, maximum cpu 100% ) Στο bios: Stock C STATES enabled/auto Intel speedstep ✓ intel turbo boost ✓ speedshift off 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Στις 30/10/2019 στις 11:10 ΜΜ, Kostas.karras είπε To firmware ειναι ενημερωμενο απο το samsung magician? Μόλις το τσέκαρα και αυτό Από ότι λέει το προγραμμα, φοράνε ολοι οι δίσκοι το τελευταίο firm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Τσέκαρε και αν έχει περάσμενα το OS τα Patch για Meltdown/Spectre, κόβουν αρκετά απο τον SSD. Υπάρχει εντολή για να τα βγάλεις μέσα απο το λειτουργικό, google is your friend. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, 50EuroUser είπε Τσέκαρε και αν έχει περάσμενα το OS τα Patch για Meltdown/Spectre, κόβουν αρκετά απο τον SSD. Υπάρχει εντολή για να τα βγάλεις μέσα απο το λειτουργικό, google is your friend. Το χω κάνει κ αυτό. Μήπως με κόβουν τα hardware patch Spectre & meltdown λόγω bios? ή επειδή έχω ενεργοποιημένο το speedstep + c states auto ( είμαι ακόμα με την rx580 κ έχω τον επεξεργαστή -8700Κ- στοκ ) κόβει επιδόσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Το χω κάνει κ αυτό. Μήπως με κόβουν τα hardware patch Spectre & meltdown λόγω bios? ή επειδή έχω ενεργοποιημένο το speedstep + c states auto ( είμαι ακόμα με την rx580 κ έχω τον επεξεργαστή -8700Κ- στοκ ) κόβει επιδόσεις? βγάλε τον παλιό SSD και ξανα-κάνε τις μετρήσεις μόνο με τον καινούριο ssd συνδεδεμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε βγάλε τον παλιό SSD και ξανα-κάνε τις μετρήσεις μόνο με τον καινούριο ssd συνδεδεμένο Ο 840 έχει το λειτουργικό, ο νεότερος τα παιχνίδια οπότε δεν μπορώ να μετρήσω έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ο 840 έχει το λειτουργικό, ο νεότερος τα παιχνίδια οπότε δεν μπορώ να μετρήσω έτσι όσο και αν φαίνεται περίεργο μπορεί ο 840 να επηρεάζει αρνητικά τον καινούριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 update / irst 17.7.0.1006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boombastik Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Υπάρχει λόγος που έχεις το speedshift off ? Υποτίθεται ότι βοηθάει με το latency του eist. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, boombastik είπε Υπάρχει λόγος που έχεις το speedshift off ? Υποτίθεται ότι βοηθάει με το latency του eist. κλειστό το έχει απο defaults Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα