Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Προβλημα ειναι ναι.

Εγω εχω την 8305 και δεν το κανει αυτο. και εμενα εχει direct led χωρις ζωνες φαντασου.

Εμενα εχει ενα bug βεβαια τωρα. αν κανω reset θα ερθει.. αλλα ποιο ξανα στηνει.

Αν μπω μ την μια σε εφαρμογη χωρις να παω απο καποιο ελληνικο καναλι αναβουν οι λαμπες πιο πολυ ακομα και οταν παιζουν υποτιτλοι.

Αν ανοιξω τβ σε καποιο καναλι και μετα μπω σε εφαρμογη για ταινια δουλευει κανονικα.

Έτσι δεν το έχω δοκιμάσει για να πω την αλήθεια αλλά κ πάλι θεωρώ πως θα συνεχίσει το θέμα.Μετα από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων το κάνει πάλι αλλά όχι τόσο έντονα.Τι να πω θα περιμένω λίγο ακόμα κ θα ξαναμιλήσω μαζί τους.Δεν μπορώ να κάνω κ κάτι άλλο.

1 ώρα πριν, rovgio είπε

Εκτος απο τη γραμμη σου κανει και καμια ελαφρια σκια στο κομματι προς τα κατω απο τη γραμμη? Εχω κ εγω την 65αρα και οταν αυξομειωνω την ενταση κανει απλα μια σκια σχεδον μεχρι εκει που σου εμφανιζει τη γραμμη εσενα. Αλλα μου το κανει και οταν παταω το info του xbox one στην πανω μερια και εξαφανιζονται αμεσως μετα που φευγει το info. Οπως και στο info του netflix απλα εκει εναι πιο τοπικα και μονο στην γωνια της tv. Εσενα απο οτι καταλαβαινω σου ειναι πιο εντονη η γραμμη μονο? Ισως εχει να κανει με τις ζωνες του local dimming. 

Αν θέλεις για να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς βγάλε μου μια φωτο να το δω και να το συγκρίνω.Επισης αν μπορείς βγάλε κ μια ακόμα σε μαύρη οθόνη να δω ακριβώς πώς συμπεριφέρεται η δική μου σε σχέση με την δική σου.Μου έβγαλε και ο φίλος dakangr και δεν φαίνεται να κάνει κάτι παρόμοιο.Να συγκρίνουμε για να βοηθηθουμε όλοι μαζί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από αναβάθμιση μέσω usb σε oreo η τηλεόραση δεν βρίσκει το δίκτυο μου να συνδεθεί στο internet.Τι σκατα ρε γμτ?έχει κανείς καμιά ιδέα? 

Edit: Άκυρο,μετά από restart έστρωσε.Εχει φοβηθεί το μάτι μ πλέον.

Επεξ/σία από ben3os
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/11/2019 στις 10:29 ΜΜ, ben3os είπε

Μετά από αναβάθμιση μέσω usb σε oreo η τηλεόραση δεν βρίσκει το δίκτυο μου να συνδεθεί στο internet.Τι σκατα ρε γμτ?έχει κανείς καμιά ιδέα? 

Edit: Άκυρο,μετά από restart έστρωσε.Εχει φοβηθεί το μάτι μ πλέον.

Tελικα εβγαλες ακρη;

Δημοσ.

Ναι πλέον όλα οκ.Μετα από το oreo όλα έστρωσαν.Και με restart την tv κ το θέμα με το usb.Ευχαριστω πολύ για την βοήθεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...