ben3os Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα,αν και δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο θέμα για μια ερώτηση που έχω,δεν βρήκα κάτι κάπου αλλού κ έτσι είπα να ρωτήσω μήπως κ κάποιος μπορεί να μου δώσει μια γνώμη.Εχω την 65αρα του θέματος και πριν λίγο παρατήρησα ότι καθώς αυξομείωνω την ένταση εμφανίζεται μια λευκή γραμμή από πάνω,πέρα ως πέρα στην οθόνη.Ειναι φυσιολογικό είναι η ερώτηση μου η να ανησυχώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
kakos84 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Όχι δεν είναι επικοινώνησε με τη Σόνυ να το κοιτάξετε Πόσο καιρό την έχεις και το είδες τώρα
ben3os Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, kakos84 είπε Όχι δεν είναι επικοινώνησε με τη Σόνυ να το κοιτάξετε Πόσο καιρό την έχεις και το είδες τώρα Σήμερα το παρατήρησα.Την έχω ενάμιση μήνα.Αρα καλά κατάλαβα ότι δεν είναι φυσιολογικό. Μόλις επικοινώνησα μαζί τους.Μου ζήτησαν να τους στείλω φωτογραφίες να το δουν για να μπορέσουν να καταλάβουν λέει ακριβώς το πρόβλημα. 1
ben3os Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μου έδωσαν το τηλέφωνο ενός αντιπροσώπου που έχουν στην Θεσσαλονίκη και μου είπε ότι με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα στρώσει.Σας φαίνεται λογικό?
dakangr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 12 ώρες πριν, ben3os είπε Καλησπέρα,αν και δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο θέμα για μια ερώτηση που έχω,δεν βρήκα κάτι κάπου αλλού κ έτσι είπα να ρωτήσω μήπως κ κάποιος μπορεί να μου δώσει μια γνώμη.Εχω την 65αρα του θέματος και πριν λίγο παρατήρησα ότι καθώς αυξομείωνω την ένταση εμφανίζεται μια λευκή γραμμή από πάνω,πέρα ως πέρα στην οθόνη.Ειναι φυσιολογικό είναι η ερώτηση μου η να ανησυχώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Οχι φυσιολογικο δεν ειναι. Εχω ακριβως την ιδια και δεν το κανει.
ben3os Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, dakangr είπε Οχι φυσιολογικο δεν ειναι. Εχω ακριβως την ιδια και δεν το κανει. Άρα θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω δυστυχώς είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να το κάνω τώρα.Καλα το κατάλαβα.Γτ εχθές που έβλεπα netflix όταν πάτησα το κουμπί για να δω την ανάλυση και την ταχύτητα,πάνω αριστερά στην οθόνη,εμφανιζόταν κανονικά όπως πρέπει χωρίς γραμμές και τέτοια.Μονο τοπικά.Και όταν τους είπα ότι σε μια τηλεόραση με full array και backled δεν είναι φυσιολογικό αυτό μου είπαν ότι δεν έχει κ το καλύτερο local dimming.Αντε τώρα να μπω εγώ σε διαδικασία να εξηγώ στον αντιπρόσωπο τους και να μαλώνω.
TzortzisJosh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, ben3os είπε Άρα θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω δυστυχώς είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να το κάνω τώρα.Καλα το κατάλαβα.Γτ εχθές που έβλεπα netflix όταν πάτησα το κουμπί για να δω την ανάλυση και την ταχύτητα,πάνω αριστερά στην οθόνη,εμφανιζόταν κανονικά όπως πρέπει χωρίς γραμμές και τέτοια.Μονο τοπικά.Και όταν τους είπα ότι σε μια τηλεόραση με full array και backled δεν είναι φυσιολογικό αυτό μου είπαν ότι δεν έχει κ το καλύτερο local dimming.Αντε τώρα να μπω εγώ σε διαδικασία να εξηγώ στον αντιπρόσωπο τους και να μαλώνω. Από που την αγόρασες αν επιτρέπεται;
rovgio Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, ben3os είπε Άρα θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω δυστυχώς είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να το κάνω τώρα.Καλα το κατάλαβα.Γτ εχθές που έβλεπα netflix όταν πάτησα το κουμπί για να δω την ανάλυση και την ταχύτητα,πάνω αριστερά στην οθόνη,εμφανιζόταν κανονικά όπως πρέπει χωρίς γραμμές και τέτοια.Μονο τοπικά.Και όταν τους είπα ότι σε μια τηλεόραση με full array και backled δεν είναι φυσιολογικό αυτό μου είπαν ότι δεν έχει κ το καλύτερο local dimming.Αντε τώρα να μπω εγώ σε διαδικασία να εξηγώ στον αντιπρόσωπο τους και να μαλώνω. Στο info banner του netflix που δειχνει την ταχυτητα σου βγαζει μια κατι σαν θολουρα γυρω γυρω τοπικα?
ben3os Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TzortzisJosh είπε Από που την αγόρασες αν επιτρέπεται; Κωτσόβολο 1 ώρα πριν, rovgio είπε Στο info banner του netflix που δειχνει την ταχυτητα σου βγαζει μια κατι σαν θολουρα γυρω γυρω τοπικα? Πάρα πολύ μικρή όχι κάτι αξιοπρόσεκτο.Για να το προσέξω πηγα στους 10 πόντους να το δω. 3 ώρες πριν, dakangr είπε Οχι φυσιολογικο δεν ειναι. Εχω ακριβως την ιδια και δεν το κανει. Φίλε όσο χαζό και αν ακουστεί επειδή την ημέρα και στα ελληνικά κανάλια δεν είναι τόσο εμφανές.Μπορεις να το δεις βράδυ?και αν μπορείς και σε κανένα νετφλιξ ακόμα καλύτερα.Εκει το παρατήρησα πρώτη φορά και μετά στ YouTube σε black screen test.Καινσου λέω βράδυ γτ και τώρα το πρωί που το ξανά είδα ήταν δύσκολο να το δω αν δεν πήγαινα κοντά.Σ ευχαριστώ. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από ben3os 1
dakangr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Στις 30/10/2019 στις 5:06 ΜΜ, ben3os είπε Κωτσόβολο Πάρα πολύ μικρή όχι κάτι αξιοπρόσεκτο.Για να το προσέξω πηγα στους 10 πόντους να το δω. Φίλε όσο χαζό και αν ακουστεί επειδή την ημέρα και στα ελληνικά κανάλια δεν είναι τόσο εμφανές.Μπορεις να το δεις βράδυ?και αν μπορείς και σε κανένα νετφλιξ ακόμα καλύτερα.Εκει το παρατήρησα πρώτη φορά και μετά στ YouTube σε black screen test.Καινσου λέω βράδυ γτ και τώρα το πρωί που το ξανά είδα ήταν δύσκολο να το δω αν δεν πήγαινα κοντά.Σ ευχαριστώ. Τελικα έβγαλες άκρη;
alexakos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Στις 30/10/2019 στις 5:06 ΜΜ, ben3os είπε Κωτσόβολο Πάρα πολύ μικρή όχι κάτι αξιοπρόσεκτο.Για να το προσέξω πηγα στους 10 πόντους να το δω. Φίλε όσο χαζό και αν ακουστεί επειδή την ημέρα και στα ελληνικά κανάλια δεν είναι τόσο εμφανές.Μπορεις να το δεις βράδυ?και αν μπορείς και σε κανένα νετφλιξ ακόμα καλύτερα.Εκει το παρατήρησα πρώτη φορά και μετά στ YouTube σε black screen test.Καινσου λέω βράδυ γτ και τώρα το πρωί που το ξανά είδα ήταν δύσκολο να το δω αν δεν πήγαινα κοντά.Σ ευχαριστώ. στο κανει και στα καναλια το ιδιο?? η μονο σε εφαρμογες?
ben3os Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, dakangr είπε Τελικα έβγαλες άκρη; Ακόμα όχι είπαν από την αντιπροσωπεία ότι θέλουν να ελέγξουν κ άλλες ίδιες τηλεόρασεις.Εχω τρελαθεί.Μου πρότειναν να περάσω και το καινούργιο update για το oreo μέσω usb. 2 ώρες πριν, alexakos89 είπε στο κανει και στα καναλια το ιδιο?? η μονο σε εφαρμογες? Παντού απλά είναι πιο δύσκολο να το δεις στα ελληνικά κανάλια.Πως σ φαίνεται εσένα σαν πρόβλημα η όχι?
alexakos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ben3os είπε Ακόμα όχι είπαν από την αντιπροσωπεία ότι θέλουν να ελέγξουν κ άλλες ίδιες τηλεόρασεις.Εχω τρελαθεί.Μου πρότειναν να περάσω και το καινούργιο update για το oreo μέσω usb. Παντού απλά είναι πιο δύσκολο να το δεις στα ελληνικά κανάλια.Πως σ φαίνεται εσένα σαν πρόβλημα η όχι? Προβλημα ειναι ναι. Εγω εχω την 8305 και δεν το κανει αυτο. και εμενα εχει direct led χωρις ζωνες φαντασου. Εμενα εχει ενα bug βεβαια τωρα. αν κανω reset θα ερθει.. αλλα ποιο ξανα στηνει. Αν μπω μ την μια σε εφαρμογη χωρις να παω απο καποιο ελληνικο καναλι αναβουν οι λαμπες πιο πολυ ακομα και οταν παιζουν υποτιτλοι. Αν ανοιξω τβ σε καποιο καναλι και μετα μπω σε εφαρμογη για ταινια δουλευει κανονικα. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από alexakos89
rovgio Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Προβλημα ειναι ναι. Εγω εχω την 8305 και δεν το κανει αυτο. και εμενα εχει direct led χωρις ζωνες φαντασου. Εμενα εχει ενα bug βεβαια τωρα. αν κανω reset θα ερθει.. αλλα ποιο ξανα στηνει. Αν μπω μ την μια σε εφαρμογη χωρις να παω απο καποιο ελληνικο καναλι αναβουν οι λαμπες πιο πολυ ακομα και οταν παιζουν υποτιτλοι. Αν ανοιξω τβ σε καποιο καναλι και μετα μπω σε εφαρμογη για ταινια δουλευει κανονικα. 3 ώρες πριν, ben3os είπε Ακόμα όχι είπαν από την αντιπροσωπεία ότι θέλουν να ελέγξουν κ άλλες ίδιες τηλεόρασεις.Εχω τρελαθεί.Μου πρότειναν να περάσω και το καινούργιο update για το oreo μέσω usb. Παντού απλά είναι πιο δύσκολο να το δεις στα ελληνικά κανάλια.Πως σ φαίνεται εσένα σαν πρόβλημα η όχι? Εκτος απο τη γραμμη σου κανει και καμια ελαφρια σκια στο κομματι προς τα κατω απο τη γραμμη? Εχω κ εγω την 65αρα και οταν αυξομειωνω την ενταση κανει απλα μια σκια σχεδον μεχρι εκει που σου εμφανιζει τη γραμμη εσενα. Αλλα μου το κανει και οταν παταω το info του xbox one στην πανω μερια και εξαφανιζονται αμεσως μετα που φευγει το info. Οπως και στο info του netflix απλα εκει εναι πιο τοπικα και μονο στην γωνια της tv. Εσενα απο οτι καταλαβαινω σου ειναι πιο εντονη η γραμμη μονο? Ισως εχει να κανει με τις ζωνες του local dimming. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από rovgio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα