madkid18 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα κόσμε του ινσομνια.. μετακόμισα μόλις στον Βύρωνα και πήγα στην κόσμοτε να βάλω τηλέφωνο και ίντερνετ συγκεκριμένα 50αρα σύνδεση και μου είπε ο κύριος εκεί πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα γραμμής ότι όλα είναι φουλ.. μου είπε πως μπορώ να καλέσω το συνεργείο και να τους πω το πρόβλημα και να κλείσουμε ραντεβου και αν χρειαστεί να σκάψουν για νέα γραμμή... Και τώρα σας ρωτάω θα αργήσει πολύ όλη αυτή η διαδικασία?? Αν αργήσει μου προτείνετε άλλη εταιρεία για Βύρωνα wind vodafone?? Ευχαριστώ πολύ απλά δε ξέρω τι να κάνω δε θέλω να βάλω κάτι και να έχω συνέχεια αποσυνδέσεις η όπως έχω ακούσει μπορεί να χτυπάει το σταθερό και πέφτει το ίντερνετ γιατί παίζω και games online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Προφανως το προβλημα σου είναι πολύ πιο σοβαρό απο τις ταχύτητες και τις αποσυνδέσεις Δεν υπαρχει διαθεσιμότητα απερχόμενου δικτυου Πρεπει αυτο να το διευκρινίσεις με τον οτε Αν ειναι αυτο, τοτε μπορεί να περιμένεις και μήνες ή χρόνια να φύγει κάποιος για να παρεις την γραμμή του Τωρα για επέκταση και σκαψίματα στο Βύρωνα, απο χλωμό εως αδύνατον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madkid18 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.. μου το είπε ξεκάθαρα ο υπάλληλος ότι δεν υπάρχουν γρσμμες.. τι μου προτείνεις wind h vodafone?? Παλιά είχα wind kai δεν είχε διακοπές έχω ακούσει για την χάλια εξυπηρέτηση πελατών αλλά δεν είχε χρειαστεί να πάρουμε δεν είχαμε αποσυνδέσεις.. ξέρει κάποιος για Βύρωνα αν είναι κοντά το κέντρο wind? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μαλλον δεν κατάλαβες, αν δεν υπάρχει δικτυο δεν παίρνεις απο κανενα πάροχο σύνδεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Αν δεν υπάρχει απερχόμενο όπου και να κάνεις αίτηση είναι το ίδιο.Σου προτείνω να κάνεις στον ΟΤΕ και αν είσαι τυχερός σε λίγο καιρό μπορεί να γίνει καμία μετακόμιση στο καφαο σου αν δεν υπάρχει εκεί διαθεσιμότητα που λογικά εκεί δεν υπάρχει. Μόνο ο υπάλληλος στο είπε η έκανες αίτηση και απορρίφθηκε η πιο σωστά τέθηκε σε αναμονή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madkid18 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν τον αφήνει να το προχωρήσει του έβγαζε ερρορ..δε ξέρω αν και ο υπάλληλος ήταν καλός ήταν μεγάλος και αγχωμενος γιατί είχε 15 άτομα ουρα σκέφτομαι να πάω και σε άλλον πάντως όταν πάταγε τα στοιχεία περίμενε να δει αν θα του περάσει και δε του το περνάγε και μου λέει από Δευτέρα πάρε τηλ στο συνεργειο για να κλείσεις ραντεβού να έρθουν να το δουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μπορείς να κάνεις αίτηση και από το 13888 ή 2106513888 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 12 hours ago, madkid18 said: μετακόμισα μόλις στον Βύρωνα Μιας κι είσαι στο Βύρωνα δεν checkάρεις εδώ μπας κι υπάρχει δυνατότητα για FTTH? https://www.sfbb.gr/LandingPage.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madkid18 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα φίλε μου οπτική ίνα μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο τι φάση είναι πως συνδέεται στο σπίτι πάλι με ρούτερ? Και τι κόστος είναι? Και αν παίζει τέτοιο πράγμα γιατί δε μου το πε ο υπαλληλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 8 minutes ago, madkid18 said: Καλησπέρα φίλε μου οπτική ίνα μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο τι φάση είναι πως συνδέεται στο σπίτι πάλι με ρούτερ? Και τι κόστος είναι? Και αν παίζει τέτοιο πράγμα γιατί δε μου το πε ο υπαλληλος Ανεβάζουν οπτική μέχρι το σπίτι/διαμέρισμά σου και την βάζουν όπου θες με την μορφή πρίζας. Μετά συνδέουν την πρίζα (με οπτική) με το ONT (Optical Network Terminal) και το ONT (με ethernet) με ένα router το οποίο δίνει και VoIP τηλεφωνία. Δεν ξέρω αν λένε για FTTH στο τηλέφωνο, η σελίδα που έδωσα πάντως είναι η επίσημη κρατική για την επιδότηση (παγίου κι εγκατάστασης). Αν σου βγάζει διαθεσιμότητα αυτή τότε σίγουρα μπορείς να βάλεις και να διαλέξεις ποιον από τους 3 παρόχους θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα