arxyat Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 καλησπέρα σε όλους.. τυγχάνει στον χώρο εργασίας μου να έχω συνδεδεμένο το laptop σε ασύρματο δίκτυο το οποίο είναι κρυφό και δεν γνωρίζω το ssid και το password.. έκανα επαναφορά το κινητό μου που ήταν και αυτό συνδεδεμένο και τώρα δεν μπορώ να βρω τους κωδικούς...υπάρχει κάποιος τρόπος για να τους βρω? δεν θέλω να κουράσω οπότε αν θέλεις κάποιος να μου υποδείξει κάποιο Link να αντλήσω σχετικές πληροφορίες...
dtzgr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Στους χώρους εργασίας υπάρχει τμήμα ΙΤ για αυτές τις δουλειές. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος δεν έχει νόημα, εκτός αν μιλάμε για κάτι που αντιβαίνει την πολιτική της εταιρίας. 1
arxyat Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, dtzgr είπε Στους χώρους εργασίας υπάρχει τμήμα ΙΤ για αυτές τις δουλειές. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος δεν έχει νόημα, εκτός αν μιλάμε για κάτι που αντιβαίνει την πολιτική της εταιρίας. Ρε συ σε ένα παλιογραφειο είμαι.τι ΙΤ και ο ΙΤ ο εξωγήινος 👾 μου γράφεις... 😀 Ένα παλικάρι το είχε ρυθμίσει και έφυγε.. Έλεγα μήπως το κάνω μόνος μου..
DimVavas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Τσέκαρε αυτό: https://fossbytes.com/find-wifi-password-connected-networks-cmd-windows/ 1 1
seventh_son Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Συνδέεσαι σε Home router ή σε κάποιο enterprise Access point ? Τον κωδικό και το SSID αν δεν γνωρίζεις λίγο χλωμό να το βρεις. Ακόμα και να βρεις το SSID με kali, αν έχει WPA2 και έχει πολλά ψηφία και συνδυασμούς κεφαλαία, μικρά, συμβολα, αριθμούς στο password θα κάνεις μερικά χρονάκια να το βρεις. Αν είσαι σε home router, δες ποιο ρουτερακι έχεις, συνδέσου στη default gateway (που θα τη βρεις ανοίγοντας command prompt και δίνοντας ipconfig /all) και δες μήπως το routeraki έχει τους default κωδικούς (που θα τους βρεις googlarοντας το μοντέλο του ρουτερ), ή μήπως έχει τους κωδικούς που έχει στο ταμπελάκι από πίσω. Αν καταφέρεις και μπεις στο web interface του router βρίσκεις το tab για το WLAN και το βλέπεις ή το αλλάζεις.
arxyat Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, seventh_son είπε Συνδέεσαι σε Home router ή σε κάποιο enterprise Access point ? Τον κωδικό και το SSID αν δεν γνωρίζεις λίγο χλωμό να το βρεις. Ακόμα και να βρεις το SSID με kali, αν έχει WPA2 και έχει πολλά ψηφία και συνδυασμούς κεφαλαία, μικρά, συμβολα, αριθμούς στο password θα κάνεις μερικά χρονάκια να το βρεις. Αν είσαι σε home router, δες ποιο ρουτερακι έχεις, συνδέσου στη default gateway (που θα τη βρεις ανοίγοντας command prompt και δίνοντας ipconfig /all) και δες μήπως το routeraki έχει τους default κωδικούς (που θα τους βρεις googlarοντας το μοντέλο του ρουτερ), ή μήπως έχει τους κωδικούς που έχει στο ταμπελάκι από πίσω. Αν καταφέρεις και μπεις στο web interface του router βρίσκεις το tab για το WLAN και το βλέπεις ή το αλλάζεις. Ακολούθησα τις οδηγίες στο Link που έστειλε ο φίλος παραπάνω και βρήκα ακριβώς τις πληροφορίες που ήθελα... 2
seventh_son Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, arxyat είπε Ακολούθησα τις οδηγίες στο Link που έστειλε ο φίλος παραπάνω και βρήκα ακριβώς τις πληροφορίες που ήθελα... Δεν τον ήξερα αυτόν τον τρόπο. Επαληθεύω ότι δουλεύει και σε Windows 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα