Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ενα αμάξι αναπηρικό, αγορα το 2003 και έχει βγει σε ακινησία με κατάθεση πινακίδων το 2013-14.

Θέλω να το δώσω για ανακύκλωση, να διαγραφεί. Είναι στο όνομα της αδελφής μου.

Ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Δημοσ.

Ειναι μια BMW E36 318 140ps. Χρειάζεται 2 χιλιάρικα, λάστιχα και μπαταρία για να κυκλοφορήσει. Από λαμαρίνα ειναι αστέρι.

Την χαρίζω και δεν την παίρνει κανένας. Εγω έχω 2 άλλα αυτοκίνητα, δεν μπορώ να συντηρώ και αυτήν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ποια περιοχή είσαι; Σίγουρα κάτι πιάνει έστω καμία εκατοντάδα εδώ. Έχω φίλο που θα την έπαιρνε για ανταλλακτικά (έχει e36 318is για κύριο αυτοκίνητο)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Θα πάρεις μια εταιρία ανακύκλωσης  να το μαζεψουν.Θα χρειαστεί τις πινακίδες ,πρέπει να τις πάρεις πίσω άρα θες και ασφάλεια,και την άδεια κυκλοφορίας χωρίς παρακράτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια για να το αποσύρω, το θάβω. Πιο φτηνα θα μου πάει.

Στην Κέρκυρα ειμαι.

Επεξ/σία από capiros
Δημοσ.

Έχει αποχαρακτηριστεί από αναπηρικό και μετά κατέθεσες πινακίδες; Αν όχι είναι λίγο ταλαιπωρία γιατί οι εταιρειες ανακύκλωσης δεν το αναλαμβάνουν. Πάντως το δικό μου που το έδωσα για ανακύκλωση-διαγραφη-ανταλλακτικα (σε κάποιον που αχολειται και προφανώς βγάζει λεφτά από τα ανταλλακτικά) πρώτα καταθέσανε πινακίδες και μετά ξεκίνησε η διαδικασία αποχαρακτηρισμου, διαγραφής που παίρνει καιρό.. ίσως και 6 μήνες μέχρι να δεις ότι δεν υπάρχει πια στα οχήματα σου στο taxis. Πάντως αν σε ενδιαφέρει να πάρεις άλλο αναπηρικό μπορείς κανονικα και ας μην έχει διαγραφει η αποχαρακτηριστει.

Επίσης όταν δίνεις ςνα οχημα για ανακύκλωση δεν παει να πει οτι πάει για λιώσιμο, τα περισσοτερα τα κάνουν ανταλλακτικα, οπότε αν ειναι σε καλή κατάσταση μπορείς να διεκδικησεις ενα μικρό ποσο (300€-400€).

Δημοσ.

Με δεδομένο οτι μάλλον ειναι το 318is απο το μοτερ και μονο μπορεις να πιασεις κάποια χρήματα...

Κριμα εισαι μακρια, θα το επαιρνε σιγουρα εαν ησουν πιο κοντα...

Δημοσ.

Δεν εχει αποχαρακτηριστεί το αμάξι και δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω χρήματα

Το ερώτημα ειναι αν μπορει να ξεκινήσει η διαδικασία διαγραφής, έστω και αν περιλαμβάνει τον αποχαρακτηρισμό, ενώ ειναι σε ακινησία.

4-5 κατοστάρικα για να άρση ακινησίας, δεν τα δίνω με τίποτα. Ετσι κι αλλιώς σε ακινησία, ειναι σαν να μην υπαρχει φορολογικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δεν μπορεί να γίνει διαγραφή σε ανακύκλωση  αν δεν έχει και τις δύο πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας.

Δεν είναι δύσκολο να πάρεις ένα τηλέφωνο την πιο βολική προς εσενα ανακύκλωση να ρωτήσεις.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.

Πρέπει να διαγραφεί από την φορολογική δήλωση της αδελφής μου, ειναι στο όνομα της. Δεν εχει καμια ουσιαστική επίπτωση μεχρι τώρα αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον.

Αρα πρέπει με κάποιον τρόπο να γίνει διαγραφή του, δεν με ενδιαφέρει απλά να φύγει το όχημα. εχω άπλετο χώρο να βάλω κι άλλα. 🙂

Θα ρωτήσω αυριο στο μεταφορών, αν τους βρω με όρεξη δλδ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...