godfather0991 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα, Έχω το Xiaomi Redmi Note 4 (4gb / 64gb) αξίζει να περάσω σε κάποιο άλλο κινητό? Συμπληρώνω και την φόρμα για να δείτε τι ψάχνω σε κινητό. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; - 200ε 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; - Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; - 'Οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; - Μόνο καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; - 5.5" και άνω 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); - 2sim ή +1SD 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; - Όχι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; - Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; - Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) - Facebook, Messanger, Viber, Youtube, Instagram, gmail.
κουξκουκ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Εγώ θα ψαχνομουν να το περάσω καμία pixel experience rom μιας και δεν κάνεις κάτι βαρύ που να χρειάζεσαι παρά πάνω ραμ η δυνατό επεξεργαστή
Payne83 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Θα σου έλεγα το Mi A3 αλλά εφόσον δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω σε απόδοση επεξεργαστή και δεν σε ενδιαφέρει και η κάμερα μάλλον τζάμπα λεφτά είναι.
godfather0991 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Εγώ θα ψαχνομουν να το περάσω καμία pixel experience rom μιας και δεν κάνεις κάτι βαρύ που να χρειάζεσαι παρά πάνω ραμ η δυνατό επεξεργαστή Δυστυχώς από τέτοια δεν γνωρίζω οπότε δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να κάνω καμιά γκάφα 18 λεπτά πριν, Payne83 είπε Θα σου έλεγα το Mi A3 αλλά εφόσον δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω σε απόδοση επεξεργαστή και δεν σε ενδιαφέρει και η κάμερα μάλλον τζάμπα λεφτά είναι. Και εγώ δεν σκεφτόμουν για καινούργιο απλώς σκεφτόμουν να δώσω αυτό στο πατέρα μου και να έπαιρνα ένα καινούργιο. Το Mi A3 το είχα τσεκάρει και μου έκανε https://www.skroutz.gr/s/19896259/Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro-64GB.html Επίσης σκέφτηκα και αυτό αν ήταν για 16 ευρώ παραπάνω. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από godfather0991
saruman123 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, godfather0991 είπε Καλησπέρα, Έχω το Xiaomi Redmi Note 4 (4gb / 64gb) αξίζει να περάσω σε κάποιο άλλο κινητό? Συμπληρώνω και την φόρμα για να δείτε τι ψάχνω σε κινητό. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; - 200ε 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; - Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; - 'Οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; - Μόνο καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; - 5.5" και άνω 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); - 2sim ή +1SD 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; - Όχι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; - Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; - Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) - Facebook, Messanger, Viber, Youtube, Instagram, gmail. Καλορίζικο το Mi A3.......👍😁 1
Payne83 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, godfather0991 είπε Δυστυχώς από τέτοια δεν γνωρίζω οπότε δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να κάνω καμιά γκάφα Και εγώ δεν σκεφτόμουν για καινούργιο απλώς σκεφτόμουν να δώσω αυτό στο πατέρα μου και να έπαιρνα ένα καινούργιο. Το Mi A3 το είχα τσεκάρει και μου έκανε https://www.skroutz.gr/s/19896259/Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro-64GB.html Επίσης σκέφτηκα και αυτό αν ήταν για 16 ευρώ παραπάνω. Όπως θα σου πουν και όλοι οι υπόλοιποι μακριά από mediathek άρα και απο το Note 8 pro.
godfather0991 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, Payne83 είπε Όπως θα σου πουν και όλοι οι υπόλοιποι μακριά από mediathek άρα και απο το Note 8 pro. Για ποιο λόγο? Έχεις να στείλεις κάποια άρθρα σχετικά με τα προβλήματα που έχουν?
κουξκουκ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Όντως πάρα πολύ λένε οτι αυτός ο mediateκ κενταει αλλά τι θέμα είναι οι αναβαθμίσεις της Xiaomi με ιστορικό της ότι αυτές οι συσκευές δεν υποστηρίζονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα