Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, *nenya* είπε

Ειμαστε οι εξοριστοι εκεινων των θρεντ που άνοιγαν καποτε στο κινηματογραφος/TV section. Μας τα κλειδωναν συνεχεια οταν αρχιζαμε να κουβεντιαζουμε για τα σιχαματα των ριαλιτι :P

Για να μπεις στο πριβε χλαπ/κλαμπ πιασε φιλιες με τον φροσκι!

Είναι σαν το fight club; 🤔

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Nero55 είπε

Ποιος ειπε οτι αν εχεις διαδικτυακη επιχειρηση χρειαζεται να ιδρυσεις εταιρια αποκλειστικα στην Ελλαδα? 

Εφόσον διαμένεις 6 μήνες και μια ημέρα στην Ελλάδα, φορολόγησε εδώ για το παγκόσμιο εισόδημα σου. Απλώς αφαιρείτε ένα ποσοστό φόρου με χώρες που έχουν σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας.

Ο OP δεν αναφέρει πουθενά ότι ζει εκτός Ελλάδας. Σε κάθε άλλη περίπτωση με offshore σε μάλτα/βουλγαρία/κύπρο και παρόμοιους φορολογικούς παραδείσους είναι θέμα χρόνου να φας την καμπάνα αν δεν δηλώνεις εισοδήματα στην Ελλάδα. Το θέμα το ψάχνω χρόνια.

Επεξ/σία από infested
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Το πρόβλημα με τη ψυχοθεραπεία και ότι σχετικό είναι ότι προτίνει λύσεις που είναι εκτός πραγματικότητας. Είχα πάει μια φορά σε τέτοιο ειδικό και μου λέει ότι πρέπει να κόψεις τους υπολογιστές και να μη περνάς πάνω από 2 ώρες σε αυτούς.

Υπάρχουν προσεγγίσεις από καθαρά ανακουφιστικές μέχρι βαθιά και αληθινά ψυχοθεραπευτικές.

Η σχέση θεραπευτή - θεραπευόμενου αποτελεί κεντρικό στόχο των πρώτων συνεδριών. Αν δε λυθούν τα προβλήματα της σχέσης, κανένα άλλο πρόβλημα δεν πρόκειται στη συνέχεια να λυθεί.

Η θεραπευτική  σχέση αναπτύσσεται σε αμοιβαία βάση. Αυτό σημαίνει ότι κανένας από τους δύο δεν αναλαμβάνει ρόλο ανωτέρου.

41 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Θα ήμουν υπέρ μίας θεραπείας η οποία με δυνάμωνε ψυχικά αλλά με τρόπο ρεαλιστικό. Για να πω την αλήθεια ψάχνω κάτι τέτοιο.

Κάποιοι θεραπευτές θεωρούν πως θα επέλθει η όποια βελτίωση του θεραπευόμενου μόνο μέσω της προστακτικής, ενώ άλλοι επικεντρώνονται στο αποτέλεσμα αλλαγής των αντιλήψεων, πεποιθήσεων και του τρόπου σκέψης του.

Επεξ/σία από A10B
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, infested είπε

Εφόσον διαμένεις 6 μήνες και μια ημέρα στην Ελλάδα, φορολόγησε εδώ για το παγκόσμιο εισόδημα σου. Απλώς αφαιρείτε ένα ποσοστό φόρου με χώρες που έχουν σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας.

Ο OP δεν αναφέρει πουθενά ότι ζει εκτός Ελλάδας. Σε κάθε άλλη περίπτωση με offshore σε μάλτα/βουλγαρία/κύπρο και παρόμοιους φορολογικούς παραδείσους είναι θέμα χρόνου να φας την καμπάνα αν δεν δηλώνεις εισοδήματα στην Ελλάδα. Το θέμα το ψάχνω χρόνια.

Μπορείς να έχεις φορολογική κατοικία στο εξωτερικο και να είσαι φορολογικος κάτοικος εξωτερικού, τουλάχιστον απο όσο ξέρω εγώ 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Πριν τη κρίση και όσο το περιβάλλον γύρω μου ήταν σταθερό και είχα γονιό να πληρώνει, είχα αρκετά καλή κοινωνική ζωή, όχι τίποτα τρομερό αλλά δεν ένιωθα ότι μου έλειπε κάτι, η κρισή έφερε πολλές καταστροφές για εμένα και όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι. Όσο το σκέφτομαι δε πιστεύω ότι μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο. Είδα και έμαθα από τη κρίση, ο κόσμος μου γύρισε τελείως τούμπα σε χρόνο μηδέν.

Το πρόβλημα με τη ψυχοθεραπεία και ότι σχετικό είναι ότι προτίνει λύσεις που είναι εκτός πραγματικότητας. Είχα πάει μια φορά σε τέτοιο ειδικό και μου λέει ότι πρέπει να κόψεις τους υπολογιστές και να μη περνάς πάνω από 2 ώρες σε αυτούς. Μου είπε κάτι που δεν ήξερα? όχι..... προφανώς η πολύωρη χρήση υπολογιστή δεν είναι κάτι καλό και να για πω την αλήθεια στην ηλικία που είμαι οι υπολογιστές δε μου προσφέρουν κάτι σε επίπεδο ψυχαγωγίας, αν είχα την οικονομική δυνατότητα μπορεί να μη καθόμουν και ποτέ, μάλιστα ο ίδιος γυρίζει και μου λέει εριστικά ότι αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά που και να μην ήταν μάλλον ο συγκεκριμένος ο οποίος ήταν δημόσιος υπάλληλος δεν έχει πεινάσει ποτέ ή δει πόσοι άνεργοι υπάρχουν για να το κρίνει αυτό. Τι θα γίνει αν εγώ κάτσω 2 ώρες στον υπολογιστή? οκ προφανώς η επιχειρησή μου θα τελειώσει και δεν θα έχω εισόδημα πλέον και μετά αντίο, η ψυχολογία μου θα είναι το λιγότερο τότε. Είναι σαν να λέω εγώ σε στρατιώτη να κόψει τους πολέμους για να μη βγάζει αίμα, πόσο λογικό είναι αυτό? Το κακό είναι ότι και στον οικογενειακό μου κύκλο έχω φάει κράξιμο επί τούτου αλλά πάλι αυτοί οι άνθρωποι που με κράζουν δεν έρχονται οι ίδιοι να με πληρώσουν τσάμπα για να κάνω τις προσαρμογές που προτείνουν.

Θα ήμουν υπέρ μίας θεραπείας η οποία με δυνάμωνε ψυχικά αλλά με τρόπο ρεαλιστικό. Για να πω την αλήθεια ψάχνω κάτι τέτοιο.

Δεν χρειάζεσαι καμία θεραπεία ρε άνθρωπε, δεν είσαι άρρωστος. Απομονωμένος είσαι. Σου προτάθηκαν λύσεις, δοκίμασε τις και σε 6 μήνες έλα εδώ να τα ξαναπούμε. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ψυχολογικά προβλήματα. Σιγά μην αρχίσουμε να χαπακωνομόστε ή να τρέχουμε στους ψυχίατρους. Στον ψυχίατρο πάνε δύο κατηγορίες ανθρώπων, αυτοί που έχουν σοβαρά προβλήματα του τύπου κλινική κατάθλιψη ή σχιζοφρένεια και δεν την παλεύουν χωρίς φαρμακευτική αγωγή και οι υπόλοιποι που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να δουν την αλήθεια κατάματα. Στην δική σου περίπτωση το δεύτερο δεν ισχύει γιατί γνωρίζεις τι φταίει και δεν έχεις παρέες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, infested είπε

Μου θυμίζεις αρκετά την δική μου περίπτωση. Έχω ασχοληθεί με Authority sites/blogging, media buys/paid advertising και άλλα πολλά που δεν απέδωσαν.

Τι είδους διαδικτυακή επιχείρηση κατάφερες να κάνεις επικερδή με την τρελή φορολογία/γραφειοκρατία της Ελλάδας; Dropshipping?  Αν θες δώσε μερικές λεπτομέρειες μήπως βοηθήσεις και εμάς τους υπόλοιπους που ασχολούμαστε.

Στο κομμάτι της κοινωνικοποίησης υπάρχουν πολλές επιλογές:

Γυμναστήριο θα βελτιώσει την υγεία σου και την ψυχολογία σου άμεσα. Σχολή χορού (καλή επιλογή για να βρεις σχέση λόγο αναλογίας αντρών προς γυναικών). Εθελοντισμός. Διάλεξε κάτι που να σου αρέσει και χτίζεις σιγά σιγά σε αυτό μέχρι να αλλάξεις ψυχολογία εντελώς.

Τι εννοείς media buys? πούλαγες influencing και authority μέσω του blog σου? Από όσο ξέρω ένα blog παίρνει χρόνια για να δουλέψει και απαιτεί μεγάλη ικανότητα στο θέμα, δεν είναι μία σταθερή επιχείρηση που μπορεί να έχει αποτελέσματα άμεσα, είναι σαν να κάνεις streaming, μικρή η πιθανότητα να δουλέψει. Γενικά όλα αυτά που βασίζονται σε followers/sponsorship παίρνουν καιρό και δεν είναι κάτι σταθερό γιατί το content δεν έχει αξία που μπορεί να μετρηθεί, με λίγα λόγια, χτίζεις χτίζεις και δε ξέρεις αν κάποιος πάρει ποτέ αυτό που δίνεις και φυσικά πέρα από αυτό πουλιέται αργά γενικά σε μορφή followers. Επίσης και το SEO έχει καλή πιθανότητα αποτυχίας στο οποίο βασίζεται πολύ το blogging. Πολύ αστάθεια γενικά αυτές οι επιχειρήσεις και είναι κακές και στο ψυχολογικό κομμάτι γιατί δεν έχεις άμεσες πωλήσεις, που σημαίνει ότι θέλουν τρελό πάθος και υπομονή για να φτάσεις κάπου, θα τις χαρακτήριζα πιο πολύ side business.

Dropshipping όχι, δεν έχω πρόσβαση σε κάποιον καλό έμπιστο προμηθευτή και δεν θα πούλάγα ποτέ από retail πλατφόρμες τύπου aliexpress, αν και οκ για κάποιους δουλεύει, κυρίως καταξιωμένους influencers ή Ebayers με δυνατό SEO, το τελευταίο είναι ασταθές και παίρνει κάμποσο χρόνο, είναι τελείως ανορθόδοξο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με e-commerce (μόνο διαδικτυακά) είναι ξέρω εγώ να παίρνεις από ιστοσελίδες τύπου alibaba και να τα πουλάς στο Ebay/FB η μέσω Amazon FBA (το καλύτερο), αλλά δεν είναι κάτι που με ενδιέφερε, δεν έχω εμπειρία με πωλήσεις σε φυσικά προιόντα ούτε θέλω να αποκτήσω, δε ρισκάρεις κεφάλαιο σε τέτοια χωρίς πολύ γνώση πρώτα. Έψηνα κάποτε κάποιους να κάνουμε δικό μας  manufacturing και να τα δίνουμε σε retailers αλλά κανείς δεν ήθελε. Γενικά το dropshipping είναι άκυρο σαν ιδέα γιατί κανείς δεν θα σου δώσει ένα προιόν στη ποσότητα του ενός φθηνότερα εκτός αν ξέρει ότι θα κάνεις άπειρες πωλήσεις ή αν είναι κάποιος δικός σου άνθρωπος οπότε οι περισσότεροι που το κάνουν μεταπουλάνε από retailers και ψάχνουν για θύματα που δεν ξέρουν ότι το προίόν υπάρχει σε άλλη πλατφόρμα φθηνότερα ή ακόμη και στην ίδια στην οποία βρίσκονται. Λόγο της βαριεστημένης/impulsing φύσης του ανθρώπου και λόγο του SEO κάτι τέτοιο είναι εφικτό, ανορθόδοξο εν μέρη αλλά εφικτό,  βέβαια πέρα του ότι είναι ανορθόδοξος ο τρόπος διατρέχεις και ένα μάτσο ρίσκα με αυτή τη διαδικασία αν δεν έχεις κάποιον έμπιστο που μπορούν να σε  καταστρέψουν. Θα προτιμούσα μία πιο έγκυρη μορφή ecommerce αν ποτέ ασχοληθώ με αυτό, να παράγω το προιόν φθηνότερα επειδή δίνω κάτι με αξία στον άλλον.

Εγώ πουλάω υπηρεσίες και λογαριασμούς παιχνιδιών, αν θες να βγάλεις λεφτά από το διαδίκτυο σίγουρα και σταθερά πούλα  κάτι με μετρήσιμη αξία που θέλει ο άλλος και δεν έχει εισαγώμενο ρίσκο όπως μία υπηρεσία ή μία υπηρεσία που πουλιέται σαν προιόν, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει ο καθένας πριν πάει σε προιόντα ή content. Απλά ανταλλάζεις το χρόνο σου για χρήμα, είναι τόσο απλό, μου πήρε χρόνια να καταλάβω πόσο απλό ήταν, δοκίμασα τα πάντα μέχρι να φτάσω εδώ. Είναι ακριβώς όπως στη πραγματική ζωή, δε θέλει παράξενα κόλπα ή τίποτα τέτοιο, απλά σωστή εκτέλεση και scaling του απλού πράγματος που δίνεις. Την ιδέα τη πήρα από προγραμματιστές που πουλάγαν ιστοσελίδες που φτιάχνανε μόνοι τους στο Flippa και άλλους που φτιάχνανε χαλασμένα αυτοκίνητα και τα πούλαγαν στο Ebay νομίζω, τότε λέω χμμμ μήπως και εγώ φτιάχνω λογαριασμούς που να πουλάω?  είχα ήδη ερασιτεχνικές εμπειρίες οπότε ήταν εύκολο να το κάνω, σαφώς πήρε καιρό να βρω το τρόπο να το κάνω scale ώστε να έχω εισόδημα που υπερβαίνει τη φορολογία, ήταν ένας μεγάλος γρίφος αυτό που έλυσα. Πειραματίζομαι και με άλλες υπηρεσίες πιο πολύ διαφήμισης αλλά από αυτό έχω το βασικό μου εισόδημα.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aizensama24 είπε

Πριν τη κρίση και όσο το περιβάλλον γύρω μου ήταν σταθερό και είχα γονιό να πληρώνει, είχα αρκετά καλή κοινωνική ζωή, όχι τίποτα τρομερό αλλά δεν ένιωθα ότι μου έλειπε κάτι, η κρισή έφερε πολλές καταστροφές για εμένα και όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι. Όσο το σκέφτομαι δε πιστεύω ότι μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο. Είδα και έμαθα από τη κρίση, ο κόσμος μου γύρισε τελείως τούμπα σε χρόνο μηδέν.

Το πρόβλημα με τη ψυχοθεραπεία και ότι σχετικό είναι ότι προτίνει λύσεις που είναι εκτός πραγματικότητας. Είχα πάει μια φορά σε τέτοιο ειδικό και μου λέει ότι πρέπει να κόψεις τους υπολογιστές και να μη περνάς πάνω από 2 ώρες σε αυτούς. Μου είπε κάτι που δεν ήξερα? όχι..... προφανώς η πολύωρη χρήση υπολογιστή δεν είναι κάτι καλό και να για πω την αλήθεια στην ηλικία που είμαι οι υπολογιστές δε μου προσφέρουν κάτι σε επίπεδο ψυχαγωγίας, αν είχα την οικονομική δυνατότητα μπορεί να μη καθόμουν και ποτέ, μάλιστα ο ίδιος γυρίζει και μου λέει εριστικά ότι αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά που και να μην ήταν μάλλον ο συγκεκριμένος ο οποίος ήταν δημόσιος υπάλληλος δεν έχει πεινάσει ποτέ ή δει πόσοι άνεργοι υπάρχουν για να το κρίνει αυτό. Τι θα γίνει αν εγώ κάτσω 2 ώρες στον υπολογιστή? οκ προφανώς η επιχειρησή μου θα τελειώσει και δεν θα έχω εισόδημα πλέον και μετά αντίο, η ψυχολογία μου θα είναι το λιγότερο τότε. Είναι σαν να λέω εγώ σε στρατιώτη να κόψει τους πολέμους για να μη βγάζει αίμα, πόσο λογικό είναι αυτό? Το κακό είναι ότι και στον οικογενειακό μου κύκλο έχω φάει κράξιμο επί τούτου αλλά πάλι αυτοί οι άνθρωποι που με κράζουν δεν έρχονται οι ίδιοι να με πληρώσουν τσάμπα για να κάνω τις προσαρμογές που προτείνουν.

Σε λάθος ειδικό πήγες.. Και εγώ είμαι μπροστά απο κάμποσες οθόνες καθημερινά και ουδέποτε μου προτάθηκε τέτοια λύση.. Το θέμα είναι η αλλαγή τρόπου σκέψης. Ναι προφανώς και δεν είναι εύκολο. Η δουλειά σου ελάχιστη σημασία έχει με ότι δεν μπορεις να κοινωνικοποιηθείς κατά την γνώμη μου. Ειναι ότι απλά δεν έχεις μάθει τον τρόπο.. Εχω δει άτομα να κάθονται πχ 10 λεπτα στο fb και να βγάζουν ραντεβού.  Και η εμφάνιση και τα λεφτά κτλ σίγουρα βοηθάνε αλλά επειδή δεν είναι όλοι μοντέλα προφανώς ούτε εκατομμυριούχοι, το συμπέρασμα είναι πάλι το ίδιο. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Και δε θα σου πω ψέμματα ότι είναι εύκολο να μαθευτεί ο "τρόπος". Οι περισσότεροι θα σου πουν ότι πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό, επειδή ακριβώς δεν έχουν βρεθεί στην θέση κάποιου που όντως έχει πρόβλημα. Και η εμφάνιση και τα λεφτά κτλ σίγουρα βοηθάνε αλλά επειδή δεν είναι όλοι μοντέλα προφανώς ούτε εκατομμυριούχοι, το συμπέρασμα είναι πάλι το ίδιο.Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Επεξ/σία από bbbb
  • Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα με τη ψυχοθεραπεία και ότι σχετικό είναι ότι προτίνει λύσεις που είναι εκτός πραγματικότητας. Είχα πάει μια φορά σε τέτοιο ειδικό και μου λέει ότι πρέπει να κόψεις τους υπολογιστές και να μη περνάς πάνω από 2 ώρες σε αυτούς. Μου είπε κάτι που δεν ήξερα? όχι..... προφανώς η πολύωρη χρήση υπολογιστή δεν είναι κάτι καλό και να για πω την αλήθεια στην ηλικία που είμαι οι υπολογιστές δε μου προσφέρουν κάτι σε επίπεδο ψυχαγωγίας, αν είχα την οικονομική δυνατότητα μπορεί να μη καθόμουν και ποτέ, μάλιστα ο ίδιος γυρίζει και μου λέει εριστικά ότι αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά που και να μην ήταν μάλλον ο συγκεκριμένος ο οποίος ήταν δημόσιος υπάλληλος δεν έχει πεινάσει ποτέ ή δει πόσοι άνεργοι υπάρχουν για να το κρίνει αυτό.

Όπως είπε και άλλος συμφορουμίτης παραπάνω, δεν βρήκες τον κατάλληλο "επαγγελματία". Και το επαγγελματίας ειναι εντός εισαγωγικών γιατί πήγες σε δημόσιο υπάλληλο.

Πίστεψε με δεν θα δεις καλό έτσι. Αρκεί να σκεφτείς οτι είναι μάλιστα προς το συμφέρον του να σου πει μια βλακεία και να μην ξαναπατήσεις, λιγότερη δουλειά για 'κεινον.

Αντιθέτως, υπάρχουν εξαιρετικοί επαγγελματίες που εργάζονται μόνοι τους στον ιδιωτικό τομέα και καθώς ασχολούνται με όλα μόνοι τους -όπως κάνεις και εσύ στην δουλειά σου- μοιραία καταλήγουν να είναι πολύ καλοί στον αντικείμενο τους, αλλιώς το κλεινουν το μαγαζι, ο κόσμος δεν δίνει τα χρήματά του για πλάκα.

Αν μπορείς να υποστηρίξεις το κόστος, αξιζει να επενδύσεις σε κάτι τέτοιο. Βρες κάποιον καλό/να σου ταιριάζει (μπορει να χρειαστει να πας σε 2-3 για να καταλήξεις) και μετά υποστήριξέ το όσο πάει, μην το κάνεις σπασμωδικά.

Δημοσ.

Τι εννοείς media buys? πούλαγες influencing και authority μέσω του blog σου? Από όσο ξέρω ένα blog παίρνει χρόνια για να δουλέψει και απαιτεί μεγάλη ικανότητα στο θέμα, δεν είναι μία σταθερή επιχείρηση που μπορεί να έχει αποτελέσματα άμεσα, είναι σαν να κάνεις streaming, μικρή η πιθανότητα να δουλέψει. Γενικά όλα αυτά που βασίζονται σε followers/sponsorship παίρνουν καιρό και δεν είναι κάτι σταθερό γιατί το content δεν έχει αξία που μπορεί να μετρηθεί, με λίγα λόγια, χτίζεις χτίζεις και δε ξέρεις αν κάποιος πάρει ποτέ αυτό που δίνεις και φυσικά πέρα από αυτό πουλιέται αργά γενικά σε μορφή followers. Επίσης και το SEO έχει καλή πιθανότητα αποτυχίας στο οποίο βασίζεται πολύ το blogging. Πολύ αστάθεια γενικά αυτές οι επιχειρήσεις και είναι κακές και στο ψυχολογικό κομμάτι γιατί δεν έχεις άμεσες πωλήσεις, που σημαίνει ότι θέλουν τρελό πάθος και υπομονή για να φτάσεις κάπου, θα τις χαρακτήριζα πιο πολύ side business.

Dropshipping όχι, δεν έχω πρόσβαση σε κάποιον καλό έμπιστο προμηθευτή και δεν θα πούλάγα ποτέ από retail πλατφόρμες τύπου aliexpress, αν και οκ για κάποιους δουλεύει, κυρίως καταξιωμένους influencers ή Ebayers με δυνατό SEO, το τελευταίο είναι ασταθές και παίρνει κάμποσο χρόνο, είναι τελείως ανορθόδοξο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με e-commerce (μόνο διαδικτυακά) είναι ξέρω εγώ να παίρνεις από ιστοσελίδες τύπου alibaba και να τα πουλάς στο Ebay/FB η μέσω Amazon FBA (το καλύτερο), αλλά δεν είναι κάτι που με ενδιέφερε, δεν έχω εμπειρία με πωλήσεις σε φυσικά προιόντα ούτε θέλω να αποκτήσω, δε ρισκάρεις κεφάλαιο σε τέτοια χωρίς πολύ γνώση πρώτα. Έψηνα κάποτε κάποιους να κάνουμε δικό μας  manufacturing και να τα δίνουμε σε retailers αλλά κανείς δεν ήθελε. Γενικά το dropshipping είναι άκυρο σαν ιδέα γιατί κανείς δεν θα σου δώσει ένα προιόν στη ποσότητα του ενός φθηνότερα εκτός αν ξέρει ότι θα κάνεις άπειρες πωλήσεις ή αν είναι κάποιος δικός σου άνθρωπος οπότε οι περισσότεροι που το κάνουν μεταπουλάνε από retailers και ψάχνουν για θύματα που δεν ξέρουν ότι το προίόν υπάρχει σε άλλη πλατφόρμα φθηνότερα ή ακόμη και στην ίδια στην οποία βρίσκονται. Λόγο της βαριεστημένης/impulsing φύσης του ανθρώπου και λόγο του SEO κάτι τέτοιο είναι εφικτό, ανορθόδοξο εν μέρη αλλά εφικτό,  βέβαια πέρα του ότι είναι ανορθόδοξος ο τρόπος διατρέχεις και ένα μάτσο ρίσκα με αυτή τη διαδικασία αν δεν έχεις κάποιον έμπιστο που μπορούν να σε  καταστρέψουν. Θα προτιμούσα μία πιο έγκυρη μορφή ecommerce αν ποτέ ασχοληθώ με αυτό, να παράγω το προιόν φθηνότερα επειδή δίνω κάτι με αξία στον άλλον.

Εγώ πουλάω υπηρεσίες και λογαριασμούς παιχνιδιών, αν θες να βγάλεις λεφτά από το διαδίκτυο σίγουρα και σταθερά πούλα  κάτι με μετρήσιμη αξία που θέλει ο άλλος και δεν έχει εισαγώμενο ρίσκο όπως μία υπηρεσία ή μία υπηρεσία που πουλιέται σαν προιόν, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει ο καθένας πριν πάει σε προιόντα ή content. Απλά ανταλλάζεις το χρόνο σου για χρήμα, είναι τόσο απλό, μου πήρε χρόνια να καταλάβω πόσο απλό ήταν, δοκίμασα τα πάντα μέχρι να φτάσω εδώ. Είναι ακριβώς όπως στη πραγματική ζωή, δε θέλει παράξενα κόλπα ή τίποτα τέτοιο, απλά σωστή εκτέλεση και scaling του απλού πράγματος που δίνεις. Την ιδέα τη πήρα από προγραμματιστές που πουλάγαν ιστοσελίδες που φτιάχνανε μόνοι τους στο Flippa και άλλους που φτιάχνανε χαλασμένα αυτοκίνητα και τα πούλαγαν στο Ebay νομίζω, τότε λέω χμμμ μήπως και εγώ φτιάχνω λογαριασμούς που να πουλάω?  είχα ήδη ερασιτεχνικές εμπειρίες οπότε ήταν εύκολο να το κάνω, σαφώς πήρε καιρό να βρω το τρόπο να το κάνω scale ώστε να έχω εισόδημα που υπερβαίνει τη φορολογία, ήταν ένας μεγάλος γρίφος αυτό που έλυσα. Πειραματίζομαι και με άλλες υπηρεσίες πιο πολύ διαφήμισης αλλά από αυτό έχω το βασικό μου εισόδημα.

Να ρωτήσω κάτι; Αυτή την τάση που έχεις να υπεραναλύεις τα πράγματα την παρουσιάζεις και στην πραγματική ζωή ή μόνο εδώ;

Δημοσ.

Δες επίσης για γυμναστήριο σε μικρά γκρούπ. Όχι planet, yava κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, fisfirikos είπε

Να ρωτήσω κάτι; Αυτή την τάση που έχεις να υπεραναλύεις τα πράγματα την παρουσιάζεις και στην πραγματική ζωή ή μόνο εδώ;

Στη πραγματική ζωή δεν έχω κανέναν να μιλήσω για τέτοια θέματα, οι γύρω μου δεν έχουν ΙΔΕΑ για επιχειρήσεις μάλιστα κάποιοι μου λένε αισχρά στη μάπα ότι είμαι κλέφτης και καπιταλιστής, ασχέτως αν μου τα πρίζουν που είναι άνεργοι. Αν βρω κάποιον που να ψήνεται τότε θα τα βγάλω όλα στη φόρα, δεν είμαι μόνο εγώ έτσι, όλοι οι επιχειρηματίες που ξέρω θα σου πουν και τη παραμικρή λεπτομέρεια της επιχειρήσής τους (μη πω και ζωής τους) και θα ανταλλάξεις πολλές απόψεις μαζί τους. Επίσης πέρασα δύσκολα χρόνια μέχρι να φτάσω κάπου, θέλω να βοηθήσω κάποιον να μη βρει τους ίδιους τοίχους που βρήκα εγώ, και χάσει χρόνο σε πράγματα μη λειτουργικά όπως έχασα εγώ, μου έχουν αποτυπωθεί όλα αυτά καλά στο μυαλό μου γιατί τα έζησα έντονα. Σε άλλα πράγματα δεν είμαι τόσο αναλυτικός όσο σε αυτό των επιχειρήσεων, ίσως λίγο σε παιχνίδια.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κοινωνικοποίηση και η έξοδος από το σπίτι είναι υπερτιμημένες δραστηριότητες. Έχω να βγω έξω ή να συναντήσω άνθρωπο από κοντά 9.5 χρόνια και δε μου λείπει καθόλου. Ακόμα και ο ντιλιβεράς πληρώνεται με κάρτα και αφήνει την πίτσα απ'έξω.

Επεξ/σία από ag2014now
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...