demff Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 HELP εδώ και μέρες προσπαθώ να γράψω σε CD-RW δισκάκια 80 TDK και OCTRON και το recorder μου δεν αναγνωρίζει τα δισκάκια. Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι Nero 6 αλλά και EASY CD CREATOR 5. To recorder είναι ΥΑΜΑΗΑ 8-4-24. Το θέμα είναι ότι γράφει και διαβάζει σε 74 R-W και γράφει όλα τα δισκάκια CD-R. Έχω κατεβάσει τους τελευταίους drivers. Τι να κάνω…..?
Theodore Tsi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 exeis dokimasei k alli fora na grapseis 80ari k to egrapse i twra itan i prwti fora?
keeper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 ti taxitita einai ta cdrw pou paw na grpseis an einai diaforetiki apo 1x-4x (p.x. 4x - 8x ) tote i siskeuh sou den mporei na ta grapsei psakse kai bres cdrw pou na brafoun panv 1x-4x
dionisios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Μαλλον δεν τα υποστηριζει το CD-R σου τα 80αρια!!! Κοιτα να δεις απο το NERO->Recorder->Disc Info.Αν δεν δεις κατι εκει μεσα αρα δεν το βλεπει!! Ανεξαρτητα απο αυτο αν και δεν ξερω τα οικονομικά σου αλλα πηγαινε παρε ενα καινουργιο 30€ εχει με το φπα θα εχει και burn-proof και πιο γρηγορο θα ειναι. Φιλικα και μην το παρεξηγησεις :wink:
dimalexi25 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 eixa kai ego to idio provlima me ta cd ton 900MB. den ta anagnorize to antigrafiko mou. eixa 1 plextro 16x, kai mou eipan oti einai thema tou plextor kai oxi kapoiou programmatos antigrafis katevasa kai allo firmware alla den allakse kati tote
actorgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Φιλε dimalexi25 κι εγω Plextor 16x exv και γραφει μια χαρα τα 900mb.Πειραξε λιγο το properties
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.