Προς το περιεχόμενο

Nova χωρίς να το ζητήσω.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο σήμερα έχω Nova VDSL 100 χωρίς να το ζητήσω χωρίς να κάνω συμβόλαιο και χωρίς να μου αποστείλουν router. Μόνο μηνύματα στο Viber μου στείλανε για ενεργοποίηση και κωδικούς!

Εχει τύχει τίποτα παρόμοιο σε κανένα; ξέρει κανείς που κάνω καταγγελία! Πριν πάω σε δικηγόρο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, bill2015 είπε

Καλησπέρα 

Είχες σύνδεση 24 η 50 σε αυτούς;

Τα στοιχεία σου αφμ ,σταθερό που τα βρήκανε;

Επίσης πιον πάροχο έχεις τωρα ;

Είχα 50 άρα στον ΟΤΕ... Δεν έχουν υπογεγραμμένο συμβόλαιο από εμένα μου το είπαν οι ίδιοι στο τηλ. επίσης στον ΟΤΕ πέρα βρέχει λένε δεν μπορούν να κάνουν κάτι εφόσον υπάρχει αίτημα από άλλο πάροχο... Τώρα έχω Nova αναγκαστικά... διότι όταν ήρθα σπίτι το ρουτερ ναι μεν είχε γραμμή VDSL αλλά οι κωδικοί του ΟΤΕ δεν δούλευαν... με τους κωδικούς της NOVA συνδέεται κανονικά στα 100!

Ναι αλλά εσυ το ζήτησες να έχεις vdsl 50απο τη νοβα; 

Γτ ο φίλος εδώ το θέμα που λέει είναι σοβαρό κάναμε υποκλοπή στοιχείων παίζει κανέναν συγγενής κτλ να το έκανε ;

4 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Ναι αλλά εσυ το ζήτησες να έχεις vdsl 50απο τη νοβα; 

Γτ ο φίλος εδώ το θέμα που λέει είναι σοβαρό κάναμε υποκλοπή στοιχείων παίζει κανέναν συγγενής κτλ να το έκανε ;

Οχι δεν παίζει με την καμία αυτό...

Τότε αν έγιναν όλα παράνομα ζητάς να σε γυρίσουν πίσω στον οτε αλλιώς τους πας δικαστικώς 

Είναι υποκλοπή στοιχείων και αν υπάρχει στο συμβόλαιο και υπογραφή και πλαστογράφιση 

Ειλικρινά, τι τρέλα έχει πέσει αυτό το διάστημα με τους παρόχους? Εφυγα μετά απο χρόνια από ΝΟΒΑ κ πήγα ΟΤΕ αποκλειστικά κ μόνο λόγω ταχύτητας. Με πάτησαν κ ένα πρόστιμο από Νοβα λόγω αθέτησης συμβολαίου, το οποίο έληξε από τον Γενάρη κ όταν τους κάλεσα για να το διαγράψουν, με έκαναν μια προσφορά την οποία δεν αποδέχθηκα. Το λοιπόν... σήμερα μου κάνουν εκ νέου μεταφορά γραμμής στην ΝΟΒΑ... Η υπεύθυνη με την οποία είχα μιλήσει 4 μέρες πριν, δεν βγαίνει στο τηλεφωνο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...