Tipota and Tipota Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Σκέφτομαι εδώ και καιρό την αγορά ενός αυτοκινήτου η ενός μεταχειρισμένου με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.Επειδη έχω θέμα με τον συμπλέκτη και είναι και σχετικά καινούργιος οδηγός (οδηγώ 1,5 χρόνο περίπου).Εσείς τι λέτε?
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Τι να πούμε; Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις με τον συμπλέκτη; Στην εκπαίδευση πως τα κατάφερες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Tipota and Tipota είπε Σκέφτομαι εδώ και καιρό την αγορά ενός αυτοκινήτου η ενός μεταχειρισμένου με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.Επειδη έχω θέμα με τον συμπλέκτη και είναι και σχετικά καινούργιος οδηγός (οδηγώ 1,5 χρόνο περίπου).Εσείς τι λέτε? Μια χαρα ειναι τα αυτοματα και οποιος τα οδηγησει δεν γυριζε σε μηχανικα . Να ξερεις ομως να οδηγεις και μηχανικο. Εχω αλλαξει 4 αυτοματα απο το 2006 που πρωτοπηρα με αυτοματο VW Polo (το πρωτο), Honda Jazz , Honda Civic και δυο Honda CRV, Τα καλυτερα Civic και Jazz Ιαπωνικα για σιγουρια .Μακρυα απο ημιαυτοματα οπως Aygo ,c1 κλπ 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι να πούμε; Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις με τον συμπλέκτη; Στην εκπαίδευση πως τα κατάφερες; Κανεις δεν μαθαινει να οδηγει πραγματικα με την εκπαιδευση . Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από Γιάννης Platano 5
turbat0s Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Πόσα χιλιόμετρα έχεις γράψει αυτόν τον 1,5 χρόνο που οδηγείς?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μια χαρα ειναι τα αυτοματα και οποιος τα οδηγησει δεν γυριζε σε μηχανικα . Να ξερεις ομως να οδηγεις και μηχανικο. Εχω αλλαξει 4 αυτοματα απο το 2006 που πρωτοπηρα με αυτοματο VW Polo (το πρωτο), Honda Jazz , Honda Civic και δυο Honda CRV, Τα καλυτερα Civic και Jazz Ιαπωνικα για σιγουρια .Μακρυα απο ημιαυτοματα οπως Aygo ,c1 κλπ Κανεις δεν μαθαινει να οδηγει πραγματικα με την εκπαιδευση . Αλλο δε μαθαινεις να παρκαρεις πχ, αλλο δυσκολευεσαι με τις ταχυτητες. Πως στο καλο παει, μονο 1η-2α?
Tipota and Tipota Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι να πούμε; Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις με τον συμπλέκτη; Στην εκπαίδευση πως τα κατάφερες; Να πω ότι έδωσε σε μικρή περιοχή που ήμασταν λίγα άτομα για την ακρίβεια 3 είχα θέμα με τον συμπλέκτη και τότε ειδικά στην οπισθογωνια αλλά πίεζα το γκάζι συνέχεια για να μην σβήσει.Εκανε λίγο θόρυβο το αμάξι αλλά τα κατάφερα.Τωρα τι να σου πω το πρόβλημα είναι γενικό με τον συμπλέκτη και τις αλλαγές γενικά στο αυτοκίνητο. 12 λεπτά πριν, turbat0s είπε Πόσα χιλιόμετρα έχεις γράψει αυτόν τον 1,5 χρόνο που οδηγείς? 1325 χιλιόμετρα
turbat0s Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Tipota and Tipota είπε 1325 χιλιόμετρα Βασικά χρειάζεσαι εξάσκηση για να εξοικειωθείς. 4
BlueBlade Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 50 λεπτά πριν, Tipota and Tipota είπε Σκέφτομαι εδώ και καιρό την αγορά ενός αυτοκινήτου η ενός μεταχειρισμένου με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.Επειδη έχω θέμα με τον συμπλέκτη και είναι και σχετικά καινούργιος οδηγός (οδηγώ 1,5 χρόνο περίπου).Εσείς τι λέτε? Αν σκέφτεσαι να πάρεις αυτόματο επειδή σε ζορίζει ο συμπλέκτης τότε θα έλεγα να κάνεις υπομονή γιατί μετά από κάποιο διάστημα θα κάνεις τις κινήσεις αυτόματα και δεν θα έχεις κανένα θέμα. Φρόντισε μόνο να παίρνεις το αμάξι πιο συχνά και όχι πχ μια φορά κάθε 4 μήνες.
james9tito Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Αυτοματο να παρεις για την ευκολια , οχι για να μην μαθεις με ταχυτητες. Μετα απο 7 χρονια με αυτοματο δεν ξαναπαιρνω με ταχυτητες ποτε. 6
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Tipota and Tipota είπε Να πω ότι έδωσε σε μικρή περιοχή που ήμασταν λίγα άτομα για την ακρίβεια 3 είχα θέμα με τον συμπλέκτη και τότε ειδικά στην οπισθογωνια αλλά πίεζα το γκάζι συνέχεια για να μην σβήσει.Εκανε λίγο θόρυβο το αμάξι αλλά τα κατάφερα.Τωρα τι να σου πω το πρόβλημα είναι γενικό με τον συμπλέκτη και τις αλλαγές γενικά στο αυτοκίνητο. 1325 χιλιόμετρα Κι ελεγα οτι η κορη μου με το "αυτοματο" C1 με 3000 τον χρονο εχει κανει λιγα !!!!
terry308 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Όταν ξεκίνησα για δίπλωμα και για την απόκτηση του 1ου μου αυτοκινήτου, ήμουν σαν εσένα, πλέον με 360.000χλμ στα 11 χρόνια οδήγησης έχω συνηθίσει το χειροκίνητο κιβώτιο, ακριβώς... είναι μια συνήθεια..! Βέβαια δυστυχώς το νέο μου αυτοκίνητο δεν βγαίνει με αυτόματο κιβώτιο, κάτι που θα ήθελα πολύ λόγω πολλών χλμ σε ταξίδια, οπότε κατέληξα πάλι σε χειροκίνητο κιβώτιο. Ίσως γεροί να είμαστε το επόμενο εάν κι όταν έρθει να αλλάξω σε αυτόματο. 1
xrist0s4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Κ εγώ υπέρ του αυτόματου... Απλά αν πάθει ζημιά άστα βραστά! Αν πάρεις καινούργιο είναι καλύτερα μια κ έχεις κάποια χρόνια εγγύηση.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Εδω δεν πρεπει να συζητάμε για το κυβωτιο, αλλα για το πως θα εξασκηθεις στην οδήγηση 1
Haldol Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, Tipota and Tipota είπε 1325 χιλιόμετρα Ξεκίνα τις βόλτες. Τα χιλιόμετρα που έχεις κάνει σε... 1,5 χρόνο είναι ανύπαρκτα. Αν δεν οδηγήσεις δε θα μάθεις ποτέ. 1
TikiTaka23 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μπορείς επίσης αν σε βοηθάει να δίνεις και σημασία στο στροφόμετρο. Ανάλογα με το τι αμάξι έχεις παρατήρησε στις πόσες στροφές ξεκινάει σχετικά ομαλά το αμάξι με πρώτη. Κάνε εξάσκηση σε στοπ με ανηφορικη κλίση κτλπ. Δεν είναι τίποτα... Θα σου γίνει συνήθεια μετά από λίγο καιρο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα