Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτές οι στάσεις είναι η κλασική διαδρομή του γερμανικού ταχυδρομείου μέχρι να βγει από τη χώρα.

Οι αγορές από το εξωτερικό θέλουν υπομονή και όχι άγχος.

Επεξ/σία από makfil
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GTZOUNIS είπε

Οδικώς ? 🙄

απ οτι καταλαβαινω θέλει τις μέρες του για να έρθει 

δηλαδη οταν σου λενε 7 εργασιμες κι εσυ το ψαχνεις στις 3 ή στις 5 σου φαινεται λογικο ; 

θεωρητικα θα παραλαβεις αυριο ή την ερχομενη τριτη με αυτα που εχω διαβασει.

επισης εαν περιλαμβανεται παραδοση με DHL στο site της διαδρομης του δεματος δεν ειναι συνεχως ενημερωμενο.

πχ απο ολλανδια μου ερχονται τα δεματα σε 7-9 εργασιμες και 99% δεν ενημερωνεται το site για το που βρισκεται το δεμα, οποτε παραλαμβανω ξαφνικα.

υγ - μονο με UPS ξερω πάντα σε ποιο σταδιο βρισκεται το εκαστοτε δεμα μου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mclein² είπε

δηλαδη οταν σου λενε 7 εργασιμες κι εσυ το ψαχνεις στις 3 ή στις 5 σου φαινεται λογικο ; 

θεωρητικα θα παραλαβεις αυριο ή την ερχομενη τριτη με αυτα που εχω διαβασει.

επισης εαν περιλαμβανεται παραδοση με DHL στο site της διαδρομης του δεματος δεν ειναι συνεχως ενημερωμενο.

πχ απο ολλανδια μου ερχονται τα δεματα σε 7-9 εργασιμες και 99% δεν ενημερωνεται το site για το που βρισκεται το δεμα, οποτε παραλαμβανω ξαφνικα.

υγ - μονο με UPS ξερω πάντα σε ποιο σταδιο βρισκεται το εκαστοτε δεμα μου.

Απ όσο ξέρω η ιδια η DHL θα μου το παραδώσει . Σε εναν γνωστό μου του ειχαν πει με dhl οτι θα ερθει και στο τέλος του το έφερε η TNT και είχε αλλάξει tracking number 

10 λεπτά πριν, makfil είπε

Αυτές οι στάσεις είναι η κλασική διαδρομή του γερμανικού ταχυδρομείου μέχρι να βγει από τη χώρα.

Οι αγορές από το εξωτερικό θέλουν υπομονή και όχι άγχος.

Απλά εαν φευγει τώρα ξεπερνάει σίγουρα τις 7 εργασιμες 

εαν(;) εχει φύγει λογικά θα είναι στο δρόμο 

Δημοσ.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι άλλο η DHL Courier (ταχυμεταφορική) και άλλο το γερμανικό ταχυδρομείο, έστω και αν ονομάζεται Deustche Post DHL.

Το δικό σου δέμα έφτασε οδικώς στο Feucht, την πόλη από την οποία φεύγει για Ελλάδα.

Υπομονή ....

• Like 1
Δημοσ.

Και την επόμενη φορά που θα γράψεις στο forum να διαλέξεις το κατάλληλο νήμα.

Εδώ είναι μόνο για γενική συζήτηση, ενώ υπάρχουν αρκετά νήματα για το θέμα των αγορών από το εξωτερικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...