batman_gardiki Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 καλησπέρα. θέλω να βάζω ανα χιλιόμετρο τον ρυθμό μου (pace) και να βγάλω συνολικό χρόνο. εφτιαξα το επισυναπτόμενο και στο κάθε κελί της στήλης MIN (λεπτά) έχω βάλει format cells / custom / ω:λλ σωστά το έκανα;; πως προχωράω στο επόμενο βήμα που είναι το συνολο του χρόνου που θα χρειαστώ για να εκτελέσω τον ρυθμό που θελω ανα χιλιομετρο;;; πως μπορω να βγάλω ενα αποτέλεσμα σε μορφή ω/λλ/δδ ;;; ama course profile and pace calculation.xlsx
batman_gardiki Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 τα ρολογια γραφουν σε λεπτα. δεν θελω να υπολογίζω πόσα λεπτα ειναι τα τόσα δευερολεπτα γιατι ανα χλμ θα αλλάζω ρυθμό
billiboo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 στο φορματ σελς εχει επιλογη time και εχει hh/mm/ss
batman_gardiki Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δεν βγαίνει αποτέλεσμα σωστό. αν διαθέσεις λίγο χρόνο θα το δεις
elio_1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Έχεις βάλει λάθος μορφή. Στη στήλη c γράψε το pace προσθέτωντας και τις ώρς δηλαδή το 6:20 γράψτο 0:6:20 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα