beetlebum Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! προσφατα πηγα το αμαξι στο συνεργειο γιατι μου εκανε κατι περιεργα το γκαζι...εκανε και αρκετο θορυβο και τελικα ειδαν οτι κατα 99% χρειαζεται καινουργια πεταλουδα. Εχω ενα skoda fabia του 2005 και επειδη μου ζητησαν ενα ωραιο κουστουμακι ηθελα μια δευτερη γνωμη για το που μπορω να τσεκαρω τιμες για γνησια καινουργια ηλεκτρικη πεταλουδα. Με αριθμο πλαισιου μπορω να παρω τη σωστη? τα φωτα σας ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από beetlebum
meletis_m Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, beetlebum είπε Καλησπέρα παιδιά! προσφατα πηγα το αμαξι στο συνεργειο γιατι μου εκανε κατι περιεργα το γκαζι...εκανε και αρκετο θορυβο και τελικα ειδαν οτι κατα 99% χρειαζεται καινουργια πεταλουδα. Εχω ενα skoda fabia του 2005 και επειδη μου ζητησαν ενα ωραιο κουστουμακι ηθελα μια δευτερη γνωμη για το που μπορω να τσεκαρω τιμες για γνησια καινουργια ηλεκτρικη πεταλουδα. Με αριθμο πλαισιου μπορω να παρω τη σωστη? τα φωτα σας ευχαριστω πολυ! Ρώτησε στο Πόθο στο Κορωπί που έχει και μεταχειρισμένα , και νομίζω στο Παπαδόπουλο επι της Λ.Θηβων Έχει το όψιν και το κωδικό κινητήρα Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από meletis_m
hp8 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 50 λεπτά πριν, beetlebum είπε Εχω ενα skoda fabia του 2005 και επειδη μου ζητησαν ενα ωραιο κουστουμακι ηθελα μια δευτερη γνωμη για το που μπορω να τσεκαρω τιμες για γνησια καινουργια ηλεκτρικη πεταλουδα σε skoda felicia πριν καμιά 10ρια την πλήρωσα γύρω στα 200 μαζί με τα εργατικά στον καντζος Τώρα ήταν γνήσια ήταν μαϊμού δεν θυμάμαι
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Παίρνεις την άδεια μαζί σου πας σε μια αντιπροσωπεία και ρωτας τιμή του ανταλλακτικου, μετα τους λες να σου δωσουν και τον κωδικό του ανταλλακτικου, οπότε αρχίζεις το ψάξιμο αν θελεις μαϊμού η μεταχειρισμένο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα