Προς το περιεχόμενο

Ευρυζωνική σύνδεση Vodafone TV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους 

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει ανάλογη εμπειρία από την υπηρεσία της vodafone στη τηλεόραση. Προτίθεμαι να έχω απλή σύνδεση adsl 24αρα μιας και δεν έχω υψηλές απαιτήσεις από την χρήση του ίντερνετ ωστόσο το θέμα τηλεόρασης είναι ανεξάρτητο. Αυτή τη στιγμή με άλλο πάροχο πιάνω 15 mb/s download, αν υποθέσουμε ότι έχει παρόμοια ταχύτητα θα είναι εντάξει το tv?Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω η να κάνω? 

Ευχαριστώ πολύ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ συvχρονίζω 13-14 καί παράλληλα σερφαρω και κατεβάζω από τορρεντ με 1mb/sec ενώ παίζει ή tv, δεν θά έχεις προβλήματα, γύρω στα 3-4 τραβάει τό vf tv.

Επεξ/σία από bill27

18 λεπτά πριν, bill27 είπε

Εγώ συvχρονίζω 13-14 καί παράλληλα σερφαρω και κατεβάζω από τορρεντ με 1mb/sec ενώ παίζει ή tv, δεν θά έχεις προβλήματα, γύρω στα 3-4 τραβάει τό vf tv.

Ωραία οπότε να μην ανησυχώ. Όχι ότι έχω και θέμα και κάνα δευτερόλεπτο να κάνει κόλλημα, δεν έχω την τρελή απαίτηση αλλά λέμε τώρα. 

Εχει ο αδερφός μου με παρόμοιες ταχύτητες περίπου (συγχρονιζει κοντά στα 11Mbps) και δεν έχει αντιμετωπίσει θέματα μέχρι στιγμής. 

4 ώρες πριν, prometheas είπε

Εχει ο αδερφός μου με παρόμοιες ταχύτητες περίπου (συγχρονιζει κοντά στα 11Mbps) και δεν έχει αντιμετωπίσει θέματα μέχρι στιγμής. 

Εντάξει καλό αυτό. Εσύ έχεις ακούσει για μια νέα προσφορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι γιατί δεν με ενδιαφέρει προσωπικά. Είμαι Cosmote..

Aλλά μπορείς να δεις εδώ και να τους ρωτήσεις

https://www.vodafone.gr/vodafone-social-triple-play-full-c2c-sports-free/?m_source=homepage-tile&m_medium=banners&m_name=20190913-triple-play-sports

Επεξ/σία από prometheas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...