Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Παρήγγειλα νέο PC άλλα μάλλον θα έχει Windows 10 Home. Τι νόμιμες έχω να τα κάνω Pro; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν προλαβαίνεις να κάνεις αλλαγή ? https://support.microsoft.com/el-gr/help/12384/windows-10-upgrading-home-to-pro η αγορά κλειδιού pro ακόμα και από κάπου αλλού και καθαρή εγκατασταση pro Ρίξε μια ματιά και εδώ https://www.lifewire.com/upgrade-windows-10-home-to-pro-4178259 Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δηλαδή η αναβάθμιση από γνήσια Windows 7 δεν σε κάνει νόμιμο; πρέπει να αγοράσεις ψηφιακό κλειδί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 11 ώρες πριν, ChownTuen είπε Παρήγγειλα νέο PC άλλα μάλλον θα έχει Windows 10 Home. Τι νόμιμες έχω να τα κάνω Pro; Γιατί θέλεις Pro; Τι θα σου προσφέρει παραπάνω; Εκτός αν θέλεις να βάλεις το pc σε επιχείρηση και θέλεις να κάνεις join σε domain ή αν σου είναι απολύτως απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις το group policies editor δε νομίζω να χρειάζεσαι τα Pro. 3 ώρες πριν, tempes είπε Δηλαδή η αναβάθμιση από γνήσια Windows 7 δεν σε κάνει νόμιμο; πρέπει να αγοράσεις ψηφιακό κλειδί; Μια χαρά νόμιμο σε κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Αυτο ειναι απο τον πινακα που παρεθεσε ο φιλος @hp8 πιο πανω. Και αναρωτιεμαι τι εννοει με την ψηφιακη αδεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Η ψηφιακή άδεια είναι αποθηκευμένη στο μηχάνημα και δε χρειάζεται να έχεις κάπου το κλειδί. Ενεργοποιείτε αυτόματα ακόμα και μετά από επανεγκατάσταση του λειτουργικού. Η κανονική άδεια περιλαμβάνει ένα κλειδί που το δίνεις όταν σου ζητηθεί ή όταν θέλεις να ενεργοποιήσεις τα 10άρια σε μηχάνημα που δεν έχει ψηφιακή άδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Γιατί θέλεις Pro; Τι θα σου προσφέρει παραπάνω; Εκτός αν θέλεις να βάλεις το pc σε επιχείρηση και θέλεις να κάνεις join σε domain ή αν σου είναι απολύτως απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις το group policies editor δε νομίζω να χρειάζεσαι τα Pro. Σίγουρα θα μπω σε επαγγελματικό domain αλλά εκτός από αυτό πλέον θα ενεργοποιώ το BitLocker και ας χάνω 1ms σε απόδοση. Μου κλέψανε το προηγούμενο laptop και μέχρι και να λογοδοτήσω στον ρουφιάνο επίτροπο χρειάστηκε . Αν αγοράσω τα κλειδιά του διαφημίζει και το insomnia.gr θα είμαι 101% εντάξει; Επίσης αυτή την στιγμή στο Personal Microsoft Account μου έχω περασμένα Windows 10 Pro από Windows 7 Ultimate (ναι τα είχα αγοράσει σε full price από Amazon). Υπάρχει περίπτωση η καλή η Microsoft να με αφήσει να την χρησιμοποιώ σε δυο PCια ταυτοχρόνως; 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να τα πάρουμε από το... τέλος. Απ' ότι ξέρω, όταν αναβαθμιστεί ένα κλειδί από 7 σε 10 μέσω της δωρεάν αναβάθμισης της ms, δεν μπορείς ξανά να ενεργοποιήσεις τα 7 με αυτό το κλειδί. Τώρα για την άδεια χρήσης, από τη στιγμή που θα λειτουργεί το pc σε επαγγελματικό χώρο τότε αναγκαστικά θα πρέπει να αγοράσεις pro ή enterprize έκδοση, όπως πολύ σωστά το ανέφερες. Το πρόβλημα όμως είναι ότι για να είσαι 100% νόμιμος θα πρέπει η άδεια χρήσης να συνοδεύεται από τιμολόγιο, οπότε αυτόματα ξεχνάμε τα "φθηνά" ιντερνετικά κλειδάκια. Αυτά τα κλειδιά ενώ θα είσαι μια χαρά για το σπίτι, σε επιχείρηση δεν μπορείς να τα εμφανίσεις σε πιθανό οικονομικό έλεγχο. ΑΝ η επιχείρηση είναι δικιά σου μπορείς να το διακινδυνέψεις αν θέλεις. Αν όμως ανήκει σε άλλον θα πρέπει να τον ενημερώσεις για το τι πας να κάνεις και ότι αν γίνει έλεγχος θα φάει γερό πρόστιμο. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 εχω δοκιμασει αναβαθμιση απο 7 σε 10 με κλειδι απο τα 7 . και παλι φορματ σε 7 και ενεργοποιηθηκε κανονικα το κλειδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, tempes είπε εχω δοκιμασει αναβαθμιση απο 7 σε 10 με κλειδι απο τα 7 . και παλι φορματ σε 7 και ενεργοποιηθηκε κανονικα το κλειδι Αφού το επιβεβαιώνεις τότε οκ. Το θέμα όμως είναι ότι @ChownTuen θέλει να ενεργοποιήσει και 10 και 7 ταυτόχρονα με την ίδια άδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Ταυτόχρονα και τα με τα 10αρια δύσκολο. Δίνουν συνέχεια αναφορά στη μαμά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, micos000 είπε Τώρα για την άδεια χρήσης, από τη στιγμή που θα λειτουργεί το pc σε επαγγελματικό χώρο τότε αναγκαστικά θα πρέπει να αγοράσεις pro ή enterprize έκδοση, όπως πολύ σωστά το ανέφερες. Το πρόβλημα όμως είναι ότι για να είσαι 100% νόμιμος θα πρέπει η άδεια χρήσης να συνοδεύεται από τιμολόγιο, οπότε αυτόματα ξεχνάμε τα "φθηνά" ιντερνετικά κλειδάκια. Αυτά τα κλειδιά ενώ θα είσαι μια χαρά για το σπίτι, σε επιχείρηση δεν μπορείς να τα εμφανίσεις σε πιθανό οικονομικό έλεγχο. ΑΝ η επιχείρηση είναι δικιά σου μπορείς να το διακινδυνέψεις αν θέλεις. Αν όμως ανήκει σε άλλον θα πρέπει να τον ενημερώσεις για το τι πας να κάνεις και ότι αν γίνει έλεγχος θα φάει γερό πρόστιμο. Δεν με απασχολεί το τιμολόγιο και η εφορία. Υπάρχει περίπτωση η MS να αποφασίσει μετά από ένα χρόνο να ακυρώσει ένα τέτοιο κλειδί; Επίσης δεν έχω κανένα ελεύθερο κλειδί 7 - καλύτερα να μην ριψοκινδυνέψω το workstation μου που δουλεύει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, ChownTuen είπε Υπάρχει περίπτωση η MS να αποφασίσει μετά από ένα χρόνο να ακυρώσει ένα τέτοιο κλειδί; Χλωμό αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Κατά 99,9% δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, αλλά αφήνω ένα 0,1% για το σπασμένο ποδάρι του διαόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Έχω αγοράσει στην ζωή μου retail 95, 98 έστω τα upgrade, 7 ultimate παρακαλώ, 8 αλλά και Office 2007 Pro. Επίσης πληρώνω εδώ και χρόνια Office365. Ε δεν νομίζω να μου ασκήσει αγωγή μόλις με γνωρίσει! Όσο για τις ΔΟΥ... Μπάτσοι και εφοριακοί το ίδιο συνδικάτο. Ζήτω-ζήτω ο Ανδρέας Παπανδρέου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themoo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 22 ώρες πριν, ChownTuen είπε Έχω αγοράσει στην ζωή μου retail 95, 98 έστω τα upgrade, 7 ultimate παρακαλώ, 8 αλλά και Office 2007 Pro. Επίσης πληρώνω εδώ και χρόνια Office365. Ε δεν νομίζω να μου ασκήσει αγωγή μόλις με γνωρίσει! Όσο για τις ΔΟΥ... Μπάτσοι και εφοριακοί το ίδιο συνδικάτο. Ζήτω-ζήτω ο Ανδρέας Παπανδρέου! Μπορεις να καλεσεις την υποστηριξη της MS κ να πεις πως ειχες κανει αναβαθμιση στο 10 οταν ειχε προταθει σε ολους τους χρηστες αλλα πως τωρα εκανες ενα φορματ παλι σ 7 κ θες να πας παλι στα 10 τσαμπα. Εαν το 7ρη σ ειναι ενεργοποιημενο θα πας με ενα exception link που θα σ στειλει ο τεχνικος. Επισης εαν αγορασεις 10ρη Προ κ εισαι σε Χοουμ κ εχεις την τελευταια βερζιον του 10 πανω θα πρεπει να κανεις την αναβαθμιση στο ΠΡΟ offline. Απλα χωρις συνδεση στο δικτυο βαζεις στην αλλαγη κλειδιου στις ρυθμισεις το default key του 10 Προ κ μπαινεις αυτοματα στο 10 Προ σ 3 λεπτα κ απλα μετα την αναβαθμιση ενεργοποιεις το λογισμικο με το αυθεντικο κλειδι που κατα προτιμιση να ειναι retail κ οχι OEM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα