FobaFobaSi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν εξωτερικό δίσκο -κυρίως για games- και κοίταζω στο skroutz,bestprice κτλ. για το ποιός ειναι ο πιο ιδανικός αλλά και οικονομικός (συγκεκριμένα για έναν 500gb).Για hdd βρήκα έναν toshiba 1tb με 40€ ενώ για ssd βρήκα έναν samsung 500gb 70€ (αναμενόμενο).Είναι πολλά τα 30€ και πόσο μάλλον όταν το toshiba μου προσφέρει 1 tb που αν και δεν έχω ανάγκη απο τόσο χώρο δε θα έλεγα όχι για μόλις 40€.Αλλά αυτό που με απασχολεί είναι η ταχύτητα.Δεν έχω τόσο κόλλημα όπως άλλοι gamers αλλά αν η διαφορά μεταξύ ενός hdd και ssd στο να το ανοίξω/loading screens κτλ. είναι μόλις για παράδειγμα 10-15 δευτερόλεπτα ούτε που με απασχολεί, αλλά για παραπάνω το σκέφτομαι.Τί θα μου προτείνατε;Ευχαριστώ! Υ.Γ. Να αναφέρω πως και το samsung (το ssd) έχει 1tb αλλά πάει 120+€ οπότε ούτε που το σκέφτομαι!!!! Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από FobaFobaSi
atheatos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για το λαπτοπ είναι ο εξωτερικός ? Σε τι μηχάνημα θα συνδεθεί ? Σε τι θύρα ? Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από atheatos 1
iddqdiddqd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Αν το παιχνίδι φορτώνει μόνο ανάμεσα στις πίστες/ματς/αγώνες, δε θα δεις διαφορά μετά το loading. Αν το παιχνίδια φορτώνει συνέχεια (πχ οτιδήποτε open world, ή multiplayer που ο κάθε ένας μπορεί να έχει άλλη εμφάνιση, ή κάποια engine που έτσι γουστάρει) με τον hdd θα δεις λόξιγκα. Επίσης, γιατί εξωτερικό για games; Πάρε ssd, βάλε τον εσωτερικό, μετακίνησε τα windows εκεί, και αφού δουλέψουν όλα, με μία θήκη των 10-15 ευρώ κάνεις τον παλιό δίσκο εξωτερικό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα