Sapounos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχω γράψει στην κατάλληλη κατηγορία. Ψάχνω να αγοράσω ακουστικά. Η χρήση είναι High End Μουσική Ταινίες Παιχνίδια. Δεν με ενδιαφέρει το competitive multiplayer σε παιχνίδια μιας και παίζω κυρίως single player, οπότε προτιμώ κάτι που να αποδίδει τον ήχο και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού/ταινίας τέλεια και φυσικά τη μουσική που ακούω μιας και είμαι μουσικόφιλος. Κάρτα ήχου αγόρασα πρόσφατα την ASUS ESSENCE STX II 7.1 και για ακουστικά είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι 300€ συν πλην 10€. Έψαξα και βρήκα αυτά τα 2 ζευγάρια που είναι κοντά στην τιμή Sennheiser HD 598SR Sennheiser HD 650 Έχει να μου προτείνει κανένας κάτι άλλο ή έστω να με βοηθήσει να διαλέξω? Προσωπικά αυτό που φοβάμαι είναι ότι επειδή τα audiophile headphones έχουν πολύ flat ήχο για να αποδώσουν όσο πιο πιστά γίνεται την αρχική παραγωγή των τραγουδιών, φοβάμαι ότι δεν θα έχουν ανάλογη απόδοση σε παιχνίδια/ταινίες. -Ευχαριστώ.
pirmen56 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα 650 με bass boost από την κάρτα σου και χωρίς καμία άλλη ισοστάθμιση είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Τα 598 είναι πολύ κατώτερο μοντέλο σε εντελώς ξεκάρφωτη τιμή. Έχουν καταργηθεί. Αναφορά σε κείμενο Προσωπικά αυτό που φοβάμαι είναι ότι επειδή τα audiophile headphones έχουν πολύ flat ήχο για να αποδώσουν όσο πιο πιστά γίνεται την αρχική παραγωγή των τραγουδιών, φοβάμαι ότι δεν θα έχουν ανάλογη απόδοση σε παιχνίδια/ταινίες. Το ακριβώς αντίθετο. Μες τον φλατ ήχο θα έχεις εντυπωσιακό και καθόλου κουραστικό ήχο. Τα 650 είναι το κοντινότερο σε τοπ επαγγελματικά ηχεία ακουστικό που υπάρχει στα λεφτά και αρκετά παραπάνω. https://www.sonarworks.com/blog/reviews/sennheiser-hd650-review/#pros Αναφορά σε κείμενο It’s hard to overstate the importance of the Sennheiser HD650. For Sonarworks this headphone was used to translate a neutral sound from speakers to headphones. They’re also used by our engineering team as reference headphones, so they’re really special to us... Sennheiser HD 650 is pretty much the most neutral headphones available on the market. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από pirmen56
Sapounos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τα συγκεκριμένα μου τα προτείνεις γενικά, ή ανάμεσα σε αυτά τα 2 που έχω στο παραπάνω ποστ;
pirmen56 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, Sapounos είπε Τα συγκεκριμένα μου τα προτείνεις γενικά, ή ανάμεσα σε αυτά τα 2 που έχω στο παραπάνω ποστ; Γενικά. Είναι το best-seller της αγοράς.
the other one Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 τσέκαρε και τα hd 58x όπως και hd 6xx από massdrop (είναι ειδική συμφωνία με sennheiser όπου πρακτικά τα κάνουν rebrand σε δελεαστική τιμή) 1
Sapounos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από Closed Back Headphones ίδιας ποιότητας με τα HD650 υπάρχει κάποιο μοντέλο; Θα έπαιρνα με κλειστά τα μάτια τα HD650 αλλα επειδή είναι Open φοβάμαι μήπως τα βράδια διαχέεται ο ήχος πολύ στο εξωτερικό περιβάλλον και ενοχλεί αυτούς που κοιμούνται ή το αντίθετο ο ήχος της τηλεόρασης να ακούγεται πολύ όταν θέλω να παίξω εγώ στο PC ή να ακούσω μουσική. Η χρήση είναι ίδια, High End Μουσική, Παιχνίδια, Ταινίες. Εγώ βρήκα μερικά όπως τα παρακάτω αλλά μοναδικός οδηγός μου είναι οι αξιολογήσεις που έχουν. Sennheiser Momentum 2.0 Over-ear Sony WH-1000XM3 Black Sennheiser PXC 550 Wireless Audio Technica ATH-M50x Black Marshall Monitor Bluetooth Edifier W828NB Black Η αλήθεια είναι πως από τα μοντέλα τα παραπάνω έχω ξεχωρίσει κυρίως τα Marshall και τα Momentum 2.0 αλλά θα ήθελα η ποιότητά τους να είναι εφάμιλη των HD650. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από Sapounos
pirmen56 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Sapounos είπε Από Closed Back Headphones ίδιας ποιότητας με τα HD650 υπάρχει κάποιο μοντέλο; Θα έπαιρνα με κλειστά τα μάτια τα HD650 αλλα επειδή είναι Open φοβάμαι μήπως τα βράδια διαχέεται ο ήχος πολύ στο εξωτερικό περιβάλλον και ενοχλεί αυτούς που κοιμούνται ή το αντίθετο ο ήχος της τηλεόρασης να ακούγεται πολύ όταν θέλω να παίξω εγώ στο PC ή να ακούσω μουσική. Η χρήση είναι ίδια, High End Μουσική, Παιχνίδια, Ταινίες. Εγώ βρήκα μερικά όπως τα παρακάτω αλλά μοναδικός οδηγός μου είναι οι αξιολογήσεις που έχουν. Sennheiser Momentum 2.0 Over-ear Sony WH-1000XM3 Black Sennheiser PXC 550 Wireless Audio Technica ATH-M50x Black Marshall Monitor Bluetooth Edifier W828NB Black Η αλήθεια είναι πως από τα μοντέλα τα παραπάνω έχω ξεχωρίσει κυρίως τα Marshall και τα Momentum 2.0 αλλά θα ήθελα η ποιότητά τους να είναι εφάμιλη των HD650. Τα open back και ειδικά τα 650 είναι μια κατηγορία με ιδιαίτερα ηχητικά χαρακτηριστικά που δεν τα συναντάς στα κλειστά. Αλλιώς δεν θα είχαν καμία θέση στο εμπόριο. Ωστόσο, αν πας σε καλό κλειστό όπως τα 770 pro 250 Ohm, τα Audio-technica A900X, τα Meze 99 και ίσως και κάποια άλλα προτεινόμενα θα πάρεις τουλάχιστον σχετικά αχρωμάτιστο ήχο. Δηλαδή όχι μεγάλη αλλοίωση από το housing. Είναι αρκετά προσεγμένες κατασκευές. Τα Μ50Χ δεν έχουν καλό soundstage απ' ότι λέγεται. Τα momentum είναι αρκετά bass heavy(consumer και όχι τόσο hi-fi μοντέλο). Αν τώρα θες το voicing των HD650 τότε πρέπει να εφαρμόσεις sonarworks EQ(σου λέω τον τρόπο) μιας και ο στόχος τους λίγο πολύ είναι ο ήχος των 650. Απλά μην περιμένεις ίδιο στο αυτί αποτέλεσμα με ένα σκέτο EQ.
Sapounos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Οπότε αν πάω σε κλειστού τύπου τι μου προτείνεις; 770 PRO ή A900X; Και γενικώς υπάρχει μεγάλη διαρροή ήχου από τα HD650; Γιατί αν δεν υπάρχει μεγάλη διαρροή και δεν ενοχλώ και με ενοχλούν δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε ακόμα. Από την αρχή είχα καταλήξει σε αυτά.
pirmen56 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, Sapounos είπε Οπότε αν πάω σε κλειστού τύπου τι μου προτείνεις; 770 PRO ή A900X; Και γενικώς υπάρχει μεγάλη διαρροή ήχου από τα HD650; Γιατί αν δεν υπάρχει μεγάλη διαρροή και δεν ενοχλώ και με ενοχλούν δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε ακόμα. Από την αρχή είχα καταλήξει σε αυτά. Θα ενοχλείς σίγουρα στο ίδιο δωμάτιο. Ακόμα και σε γειτονικά αν βάλεις δυνατά ένα καλό κομμάτι. Τα 770pro 250Ohm τα έχω και συγκρίνοντας τα με τα 650 μπορώ να πω ότι έχουν καλές μεσαίες(το μεγάλο ατού των 650). Ζωντανές και καθαρές. Τα Α900Χ* τα είχα ακούσει παλιότερα σε έκθεση και έπαιζαν και αυτά πολύ καλά. Με εξίσου καλή άνεση. Δεν μπορώ βέβαια να κάνω άμεση σύγκριση με τα 770προ. Στα 900Χ δίνεις πολύ περισσότερα λεφτά. Ενώ στα καθιερωμένα πια 770 προ θα πάρεις πραγματικά καλό ήχο με κάτω από 120€. Δυσκολότερο να "κλάψεις" λεφτά. *Αυτός πρέπει να είναι ο διάδοχός τους: https://www.skroutz.gr/s/10911705/Audio-Technica-ATH-A990Z.html
Sapounos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Σε ευχαριστώ και πάλι. Με βοήθησες αρκετά και αυτή τη φορά.
duende Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 "high-end" δεν ειναι κανενα απο αυτα. απο κει και περα, τα 650 ειναι ο,τι πιο ουδετερο θα βρεις σε αυτα τα χρηματα, τα αλλα που ποσταρες δεν εχουν flat ηχο. οχι οτι ειναι απαραιτητα κακο αυτο, αναλογως για τι χρηση τα θες. προσωπικα, απο τα λεγομενα σου, θα ελεγα οτι σου κανουν καλυτερα τα momentum
john9 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Φίλε sapounos εχω αγγελια τα sennheisser hd 598 αν σε ενδιαφερουν μου λες ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα