Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα κινητό για σχετικά απλή χρήση κάτω από 200 ε (ιδανικά γύρω στα 150) Τι προτείνετε ? 

Μερικά που βρήκα αλλά δεν ξέρω αν είναι κομπλέ :

Redmi Note 7 

Xiaomi Mi 8 Lite 

Honor 10 Lite (3gb)

Honor 8x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα χτες το Mi a3 από σκρουτζομάγαζο στην Αθήνα στα 160 ευρώ και είχε αυτοκόλλητο και καρτελάκι εγγύησης της Infoquest. Με δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας. Δεν αναφέρω το όνομα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Σε pm

Δεν πίστευα στα μάτια μου και ρώτησα 10 φορές για να βεβαιωθώ.

Εξαιρετική vfm συσκευή. Η γυναίκα μου τρελάθηκε με το δωράκι.

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τη φωτεινότητα της οθόνης πως τα πάει; Διαβάζω σε review ότι λόγω stock Android δεν
μπορεί ούτε να ανέβει πολύ ψηλά αλλά -το κυριότερο- δεν μπορεί να χαμηλώσει αρκετά. Κά-
που στα 14nits αναφέρουν για το χαμηλότερο.

Ισχύει το παραπάνω; Το έχει κανείς;

Επεξ/σία από eaglos
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, eaglos είπε

Με τη φωτεινότητα της οθόνης πως τα πάει; Διαβάζω σε review ότι λόγω stock Android δεν
μπορεί ούτε να ανέβει πολύ ψηλά αλλά -το κυριότερο- δεν μπορεί να χαμηλώσει αρκετά. Κά-
που στα 14nits αναφέρουν για το χαμηλότερο.

Ισχύει το παραπάνω; Το έχει κανείς;

Το έχουν σχεδόν όλοι....😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ παιδιά το μόνο όμως που με προβληματίζει με το Mi A3 είναι η οθόνη 1560x720😕

(ποια είναι η γνώμη σας για Honor Play και mi 8 lite)

Επεξ/σία από Djent
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω ότι η ανάλυση της οθόνης είναι θέμα συνήθειας. Π.χ της γυναίκας μου που προερχόταν από το redmi note 5, της άρεσε πολύ η οθόνη και μάλιστα διάβαζε καλύτερα κείμενα, από ότι πριν. Έχει και λίγη πρεσβυωπία, οπότε την βόλεψε μια χαρά.

Της λέω για πλάκα να της δώσω το pocophone F1, το δικό μου και ούτε να ακούσει δεν θέλει, λόγω οθόνης.

Επίσης πριν λίγο ο @blueiceμίλησε με foxbox και επιβεβαίωσε ότι έχουν Infoquest. Ίσως και άλλα σκρουτζομάγαζα να έχουν.

Οπότε αφού έδωσα και το μαγαζί, παρακαλώ σταματήστε τα p.m.😋😋😋😋

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 29/10/2019 στις 12:30 ΜΜ, saruman123 είπε

Το έχουν σχεδόν όλοι....

Καλησπερα, οποτε ισχυει αυτο με τη φωτεινοτητα; Ειναι κουτσουρεμενη λογο stock android και επισης δεν χαμηλωνει αρκετα;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, eaglos είπε

Καλησπερα, οποτε ισχυει αυτο με τη φωτεινοτητα; Ειναι κουτσουρεμενη λογο stock android και επισης δεν χαμηλωνει αρκετα;

Όχι αυτό το είπα γιατί το κινητό το έχουν όλοι.

Με θέμα φωτεινότητας δεν ισχύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...