kpapageo1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα, Έκανα αίτηση φορητότητας στην Wind αλλά θέλω να την ακυρώσω. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η υπαναχώρηση είναι αυτός ο οποίος περιγράφεται εδώ; https://www.wind.gr/gr/anakoinosi/496/ Ερωτώ διότι βλέπω ότι πολλοί αναφέρουν το fax ή το email ως τρόπο ακύρωσης.
jkoukos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Ότι αναφέρει η εταιρεία. Κάθε μία έχει τον δικό της τρόπο, αλλά ειδικά για την τηλεφωνική κλήση έχουν υποχρέωση από τον Ιούνη του 2018. Στα δε καταστήματά τους ανέκαθεν ίσχυε.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, kpapageo1 είπε Καλησπέρα, Έκανα αίτηση φορητότητας στην Wind αλλά θέλω να την ακυρώσω. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η υπαναχώρηση είναι αυτός ο οποίος περιγράφεται εδώ; https://www.wind.gr/gr/anakoinosi/496/ Ερωτώ διότι βλέπω ότι πολλοί αναφέρουν το fax ή το email ως τρόπο ακύρωσης. Οφείλουν όλες οι εταιρείες, ασφαλιστικές, τηλεφωνίας κλπ να έχουν μαζί με το συμβόλαιο έντυπο υπαναχώρησης.
jkoukos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Για οτιδήποτε αφορά συμβάσεις εκτός εμπορικού καταστήματος. Ειδικά όμως για θέματα τηλεπικοινωνίας, ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΕΤΤ.
kpapageo1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστώ παιδιά, θα πάω αύριο από ένα κατάστημα να ξεμπερδέψω.
kpapageo1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άρχισαν τα όργανα... Πάω σήμερα σε ένα κατάστημα Wind να ακυρώσω την φορητότητα που είχα κάνει μέσω εκπροσώπου στο σπίτι μου στις 22/10. Κοιτάει στο PC, μου λέει δεν βρίσκω κάποιο αίτημα, δεν έχει καταχωρηθεί ακόμα. Ακολουθεί ο διάλογος: Εγώ: Πότε θα καταχωρηθεί; WInd: Σε 14 μέρες από την ημέρα της αίτησης. Ε: Σε 14 μέρες θα χάσω το δικαίωμα υπαναχώρησης και θα χρεωθώ το πέναλτι. W: Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ελάτε ξανά σε μερικές μέρες να δούμε αν καταχωρήθηκε. Ε: Αυτά που μου λέτε μπορείτε να μου τα δώσετε εγγράφως και υπογεγραμμένα ώστε να είμαι καλυμμένος; W: Δεν υπάρχει κάτι για να σας το δώσουμε εγγράφως. Πάρτε τηλέφωνο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Επιστρέφω σπίτι και παίρνω τηλέφωνο. Τους εξηγώ, και αφού ψάχνει η κοπέλα, μου λέει και εκείνη ότι δεν βρίσκει κάποια αίτηση. Αφού κάνουμε όλο τον παραπάνω διαλόγο μου λέει ότι οι 14 μέρες ξεκινάνε να μετράνε από όταν γίνει η καταχώρηση στο σύστημα και ενημερωθώ με το 1ο εκ των 3 sms, και όχι από την ημερομηνία αίτησης (22/10). Ως εκ τούτου, να περιμένω να λάβω πρώτα το 1ο sms και μετά να καλέσω για την ακύρωση. Σε ερώτηση δική μου "αυτά που μου λέτε μπορώ κάπως να τα λάβω εγγράφως για να είμαι καλυμμένος;" μου απαντάει ότι πρέπει να στείλω mail μέσω της φόρμας επικοινωνίας εξηγώντας όλα τα παραπάνω για να μου στείλουν γραπτώς την επιβεβαίωση. Εννοείται πως θα τους στείλω και mail, απλά θα ήθελα να το κάνω όχι μέσω της φόρμας επικοινωνίας τους αλλά από κανονική διεύθυνση email έτσι ώστε να φαίνεται στα εξερχόμενα μου η ημερομηνία αποστολής. Υπάρχει κάποια τέτοια διεύθυνση; Εσάς γενικά πώς σας φαίνονται όλα αυτά; Στέκουν; Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από kpapageo1
jkoukos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Όχι, δεν στέκουν, ο κανονισμός ρητά δηλώνει πότε ξεκινά το 14ήμερο του δικαιώματος υπαναχώρησης. Πάρε τηλέφωνο στο 13889 και αν δεν βγάλεις άκρη, γράφεις σε ένα έγγραφο το αίτημα υπαναχώρησης μαζί με το ιστορικό, επισυνάπτεις φωτοτυπία της ταυτότητας και πας σε κατάστημα Wind να το στείλουν με φαξ στην εταιρεία. Κρατάς το αποδεικτικό αποστολής του φαξ για μελλοντική χρήση. Μήπως συμφώνησες για την φορητότητα με συνεργαζόμενη εταιρεία πωλήσεων και όχι απευθείας με τον πάροχο;
kpapageo1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, jkoukos είπε Μήπως συμφώνησες για την φορητότητα με συνεργαζόμενη εταιρεία πωλήσεων και όχι απευθείας με τον πάροχο; Δεν είμαι σίγουρος, την πόρτα στο σπίτι μου χτύπησαν, μπορεί και να ήταν από συνεργαζόμενη εταιρεία.
jkoukos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Και να υποθέσω ότι δεν κράτησες πουθενά στοιχεία επικοινωνίας. Μεγάλο σφάλμα. Κάνε αυτό που σου ανέφερα με έγγραφο αίτημα, με όλο το ιστορικό και οπωσδήποτε τον τηλεφωνικό αριθμό της γραμμής.
kpapageo1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λάθος μου το ξέρω, αλλά δεν κράτησα. Λοιπόν, εκτύπωσα την φόρμα υπαναχώρησης, την συμπλήρωσα, έβγαλα και φωτοτυπία την ταυτότητα και ξαναπήγα στο υποκατάστημα. Τους ζήτησα να σταλούν και τα 2 με fax, όπως και δέχτηκε ο υπεύθυνος να το κάνει. Αφού βέβαια κάτι ψυθίριζε με άλλον υπάλληλο. Μου έδωσε λοιπόν το παρακάτω αποδεικτικό αποστολής, το οποίο όμως δεν αναγράφει πουθενά από που εστάλη. Του ζήτησα να υπογράψει ως υπεύθυνος καταστήματος ότι εστάλη από το τάδε υποκατάστημα και όχι μόνο αρνήθηκε αλλά άρχισε να γίνεται επιθετικός και αγενής ενώ εγώ του μιλούσα ακόμα στον πληθυντικό. Παρ'όλα αυτά μου έδωσε το όνομα του για να το χρησιμοποιήσω σε τυχόν καταγγελία στον ΣτΚ. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από kpapageo1
kpapageo1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Έστειλα και email μέσω της φόρμας επικοινωνίας τους και 2 ημέρες μετά μου απάντησαν: "Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με κωδικό (τάδε) και μετά από διερεύνηση των στοιχείων σχετικά με την τηλεφωνική σύνδεση (τάδε) , σας ενημερώνουμε ότι η αίτηση υπαναχώρησης έχει παραληφθεί και είναι υπό έλεγχο." Υποθέτω ότι τώρα έχω την απτή απόδειξη ότι έκανα την αίτηση υπαναχώρησης εντός 14 ημερών, έτσι δεν είναι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα