Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά εδώ και 20 χρόνια βαράω κατα ριπάς καταγγελίες ως καταναλωτής (και στους παρόχους).

Αυτό δεν αλλάζει το βασικό ότι σε ένα φόρουμ, όπως εδώ, πρέπει να ενημερώνουμε και άλλους ανθρώπους γι' αυτά που εντοπίζουμε.

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια υπενθύμιση του θέματος, γιατί παρατηρώ κι εδώ μέσα και αλλού ότι ο περισσότερος κόσμος δεν έχει ενημερωθεί και συνεχίζει και καλεί για τεχνική υποστήριξη τα νούμερα με χρεώσεις.

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τωρα που γινεται ο κακος χαμος θα βγαλουν απο τις χρεωσεις στα τηλεφωνα κανα διωρο θα χουν το καθε μπαρμπα στη αναμονη και καμια ωρα να πει το πονο του  μεχρι να του φανε ολη τη καρτα :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/10/2019 στις 9:52 ΜΜ, NikosKallithea είπε

...και υπ οψιν αν χαλάσει το τηλεφωνο σου και πάρεις πχ το 13788 απο το κινητό σου που ειναι σε αλλη εταιρεία, θα χρεωθείς κανονικά

Δηλαδή παίρνω 13788 απο καρτοκινητό  Wind και χρεώνομαι?   Τότε τι σόι αναγγελία βλάβης μπορεί να κάνει κάποιος αν δεν λειτουργεί το σταθερό του Κοσμοτε?  Δεν έχει λογική.     Δεν υπήρχαν και κάποια 10ψήφια  69...   παλαιότερα  για τέτοιες περιπτώσεις?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία χρέωση, από κανένα δίκτυο (σταθερής ή κινητής) τηλεφωνίας, οποιουδήποτε παρόχου. Αρκεί η κλήση να γίνει προς το σωστό νούμερο για τεχνική υποστήριξη, ανάλογα τον πάροχο.

• 2 μήνες μετά...
  • 6 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο παλιά η συζήτηση αυτή αλλά για εμένα επίκαιρη επειδή είδα το λογαριασμό σταθερής μου αυξημένο και τα 5 ευρώ και οι έξτρα χρεώσεις ήταν προς τo 5ψηφιo της COSMOTE (βρίσκομαι σε άλλο πάροχο). 

Κατά τη γνώμη μου η ΕΕΤΤ πρέπει να τους υποχρεώσει να έχουν κανονικά 10ψήφια νούμερα στα οποία δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ως προς τις χρέωσεις.

Αλλιώς, γιατί πρέπει να τους πληρώνω εγώ για να λύσουμε τις διαφορές μας και να μη με πληρώνουν εκείνοι που χάνω το χρόνο μου μαζί τους, πχ σε περίπτωση που αλλάζεις πάροχο και ο παλιός πάροχος σου ακυρώνει τη φορητότητα.

Επεξ/σία από mioan
  • Like 1
  • 4 μήνες μετά...
  • 11 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...