Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Τα powerbeats δεν με ψηνουν δεν μπορω αυτο το μαρκουτσι πανω απο το αυτι μου.. Ουτε καλωδια σε wireless θελω ουτε τιποτα και οσο πιο μικρο μεγεθος τοσο καλυτερα με οσες θυσιες προυποθετει αυτο για πολλα πραγματα.. Τα airpods pro κανουν check σε ολα τα features που θελω και εχω την εντυπωση οτι θα πουλησουν παγκοσμιως σαν ζεστα ψωμακια.. Θες για το flex,θες για τυπους σαν και εμενα που θελουν κατι lightweight, easy to wear με ολα τα bells & whistles που κανει τα παντα αρκετα καλα και εχει και πολυ μικρη θηκη φορτισης και εμπιστευονται τα airpods; Αλλα πιστευω θα πουλησουν και καλα μαλιστα. Ισως οχι Ελλαδα αλλα παγκοσμιως θα πουλησουν νομιζω.. 

Τα χρωματα ολως περιεργως θα επηρεασουν αρκετο κοσμο αλλα θα παιξουν skins ή εξτρα θηκες, ηδη ειδα η spigen τουιταρε εχθες ηδη για αυτα..

Την beats την ανεφερα γιατι συνηθως ειναι ακριβοτερη απο οτι τα προιοντα που βγαζει η ιδια η Apple στο ονομα της.

Περαν τουτου ειμαι και εγω υπερ του μικρου μεγεθους και φυσικα της καλυτερης εφαρμογης γιαυτο και τα κοιταζω αλλα οπως και να εχει ειναι μεγαλη ξενερα σε 300ευρω ακουστικα να μην εχεις παραπανω χρωματικες επιλογες. Ας ηταν το default χρωμα εστω το μαυρο δηλαδη ελεος. Δεν ειναι σοβαρη λυση τα skins σε ακουστικα ασχετα αν μπορει να βολευουν μερικους.

Αυτος ειναι ο δευτερος λογος που θα κανω υπομονη να πεσει η τιμη τους.Μηπως δηλαδη και βγουν αργοτερα σε αλλο χρωμα.

Τωρα το οτι θα πουλησουν καλα αυτο ειναι σιγουρο.ΑΛλα απο την στιγμη που εξακολουθουν να υπαρχουν στην αγορα τα τωρινα airpods που εχουν πεσει τρελα σε τιμη,σιγουρα θα τους κοψουν σε τιμη οχι μονο Ελλαδα αλλα και παγκοσμιως(στις πωλησεις ουτως ή αλλως των bluetooth ακουστικων,μονο γενικα τα airpods θα φαινονται).

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Papakaliati είπε

Τα ακουστικά με κολάρο, μου φαίνονται η χειρότερη δυνατή μέση λύση. Τεράστια οπότε δεν μπορείς να τα έχεις πάντα μαζί σου, μεγαλύτερα ακόμη και από τα ενσύρματα. Μόνο το καλώδιο με την συσκευή γλυτωνεις, αλλά σαν ασύρματα θα έχουνε πάντα κατώτερη ποιότητα ήχου. 

Κι όμως τα συγκεκριμένα προσωπικά με βόλεψαν πολύ!! 

Κ εγώ στην αρχή αρχή τα φοβόμουν!! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

. Ας ηταν το default χρωμα εστω το μαυρο δηλαδη ελεος. Δεν ειναι σοβαρη λυση τα skins σε ακουστικα ασχετα αν μπορει να βολευουν μερικους.

Συμφωνω  απολυτα με αυτο .

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
58 minutes ago, dkampi said:

Φίλε μου μπορείς να μου πεις σε τηλεφωνικές κλήσεις πως τα πάνε(αν τα χρησιμοποιείς);; Σόρρυ κιόλας για το οφ τοπικ

Είναι λίγο χειρότερα στις κλήσεις σε σχέση με τα airpods! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

U: Μόλις τα δοκίμασα και για κάποιον που δεν έχει εμπειρία ANC με Bose ή Sony, θα του φανούν καλά. Η ποιότητα του ήχου προσωπικά δεν με ενθουσίασε καθόλου αλλά είναι πολύ καλύτερη από τα απλά AirPods. Συνολικά 5/10 

Επεξ/σία από ignome4
  • Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ignome4 είπε

U: Μόλις τα δοκίμασα και για κάποιον που δεν έχει εμπειρία ANC με Bose ή Sony, θα του φανούν καλά. Η ποιότητα του ήχου προσωπικά δεν με ενθουσίασε καθόλου αλλά είναι πολύ καλύτερη από τα απλά AirPods. Συνολικά 5/10 

Που τα δοκίμασες; Στην Ελλάδα ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Delete 

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 28/10/2019 στις 8:23 ΜΜ, Deadpool 1 είπε

Δεν μπορείς να συγκρίνεις την ποιότητα των sennheiser momentum με αυτή των airpods

Και sound engineer o deadpool. Πόσα ταλέντα πια!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσημη τιμή AirPods pro στα istorm 299€ https://www.istorm.gr/airpods-pro.html

Ποστευω από 1/11 που έχει εκπτώσεις να πέσει λίγο η τιμή των airpods2 από τα επίσημα μαγαζιά τα οποία τώρα έχουν 199€ και 249€ με τη wireless charging case...

Επεξ/σία από mobile_32
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ειδα αποψε εδω στο Λονδινο στο apple store της Regent Street απο κοντα. Το αστειο ειναι οτι ειχαν 4,5 ανθρωπους σε ενα τραπεζι οι οποιοι τα εκαναν επιδειξη και οσο παραξενο και εαν ακουγεται δεν ειχε πανω απο 5 με 10 ανθρωπους να τα κοιτουν η και να τα δοκιμαζουν. Κατα πασα πιθανοτητα επεσα σε αυτη την στιγμη που δεν ειχε κινηση. (ολα αυτα γυρω στις 7 με 7.30 το απογευμα , τοπικη ωρα).

Εχωντας ηδη την πρωτη γενια των airpods και εχοντας αποκτησει προσφατα τα Bose QC 35 II δεν ψηθηκα ουτε καν να τα δοκιμασω (ισως γιατι το να πεταξω αλλες £249 δεν εχει κανενα νοημα διοτι οπως πολλοι σωστα πολλοι ανεφεραν δεν εχει νοημα να εχουμε ενα σκασμο ακουστικα για καθε χρηση). Ωφειλω να ομολογησω οτι δεν μου αρεσει το οτι μπορεις / πρεπει να βαζεις και να βγαζεις πραγματα (τα ear tips) . Απο την αλλη βεβαια μιλαμε για in ear ακουστικα και υπαρχει συγκεκριμενος λογος που αυτο συμβαινει οποτε ειναι και αυτο μεσα στο παιχνιδι.

Σιγουρα οχι αδιαφορα αλλα ισως too much (για μενα προς το παρον).

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Οσα δεν φτανει η αλεπου... Apple προχωρα ειμαστε διπλα σου

futurama buy GIF

Δημοσ.

Στο istorm θα μποροουμε να τα δοκιμασουμε; 

Δε μπορω να βασιστω μονο σε reviews για αγορα ακουστικων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...