Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι να δούμε και κάποιο review από αξιόπιστο site με ειδίκευση στον ήχο. 

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, Bourdoulas said:

Το θέμα είναι να δούμε και κάποιο review από αξιόπιστο site με ειδίκευση στον ήχο. 

Θα γίνει και αυτό σύντομα. Σήμερα κυκλοφορούν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, billdanos είπε

Θα γίνει και αυτό σύντομα. Σήμερα κυκλοφορούν!

Bill παρτα μου δωρο μονο εσυ  μπορεις !

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Οσο πιο ψηλα ειναι η τιμη,τοσο πιο μεγαλη θα ειναι και η πτωση σε συντομο σχετικα βαθος χρονου.

Την ειδαμε την ιστορια και με τα ακριβοτερα airpods 2 με την ασυρματη βαση φορτισης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οσο πιο ψηλα ειναι η τιμη,τοσο πιο μεγαλη θα ειναι και η πτωση σε συντομο σχετικα βαθος χρονου.

Την ειδαμε την ιστορια και με τα ακριβοτερα airpods 2 με την ασυρματη βαση φορτισης.

Μακαρι αλλα τα airpods 2 δεν διαφοροποιηθηκαν τοσο απο τα πρωτα ωστε να δικαιολογουν την τιμη τους (ουσιαστικα μια special edition του 1 ηταν). Εχω την εντυπωση οτι θα παρει πολυ περισσοτερο χρονο να πεσει αισθητα η τιμη τους. Οτι θα βρεθουν σε 3-4 μηνες ευκαιριες στα 250 πανω κατω απο εισαγωγες τριτων αυτο ειναι δεδομενο, αλλα για sub200 δεν νομιζω οτι θα συμβει καθολου συντομα.. 

Τα παντα βεβαια ειναι προσφορα και ζητηση αν παγκοσμια αποτυχουν τοτε και η τιμη θα αναπροσαρμοστει σε παγκοσμια επιπεδα..

Ειναι τραγικο παντως το ποσα παραπανω πληρωνουμε.. 😕  

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.

279€ στο apple store Ιταλιας, που συνηθως ειναι λιγο χαμηλοτερα απο τις τιμες σε Ελλαδα, οποτε αναμενουμε αρχικη τιμή 279€ ή 289€ σε Ελλάδα.

Δημοσ.
Στις 28/10/2019 στις 8:19 ΜΜ, d4ydr33m3r είπε

Ποσο χρεωνει η Sony τα wf1000xm3 που τα εχω και παροτι ειναι πολυ καλα δεν με βολευουν καθολου

Φίλε μου μπορείς να μου πεις σε τηλεφωνικές κλήσεις πως τα πάνε(αν τα χρησιμοποιείς);; Σόρρυ κιόλας για το οφ τοπικ

Δημοσ.

οτι και να κανουν ψειρες ειναι τα ακουστικα δεν μπορουν να συγκριθουν με over ear, καλυτερα να δωσεις 120ευρω σε over ear και καλυτερο κανσελεισον θα εχουν και τα αυτια σας δεν θα ενοχλουν και πιο καλο ηχο θα χεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, nekis132 είπε

οτι και να κανουν ψειρες ειναι τα ακουστικα δεν μπορουν να συγκριθουν με over ear, καλυτερα να δωσεις 120ευρω σε over ear και καλυτερο κανσελεισον θα εχουν και τα αυτια σας δεν θα ενοχλουν και πιο καλο ηχο θα χεις

Δεν βολευουν για ολες τις χρησεις ,δεν ειναι καν συγκρισιμες κατηγοριες .Δλδ για ομιλια θα ειμαι over ear?H  στον διαδρομο  ,στο gym ?Eμενα που δεν ακουω πολυ μουσικη δεν με βολευουν καθολου τα over the ear .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dkampi είπε

Φίλε μου μπορείς να μου πεις σε τηλεφωνικές κλήσεις πως τα πάνε(αν τα χρησιμοποιείς);; Σόρρυ κιόλας για το οφ τοπικ

Μια χαρα ειχα καποια θεματακια οταν ειχα το XS Max αλλα μαλλον ηταν θεμα του iOS 13 που ηταν ακομη buggy παρα των ακουστικων.. Με το 11αρι τωρα ρολοι και πολυ καλη ποιοτητα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε

Μια χαρα ειχα καποια θεματακια οταν ειχα το XS Max αλλα μαλλον ηταν θεμα του iOS 13 που ηταν ακομη buggy παρα των ακουστικων.. Με το 11αρι τωρα ρολοι και πολυ καλη ποιοτητα

Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, haHa είπε

279€ στο apple store Ιταλιας, που συνηθως ειναι λιγο χαμηλοτερα απο τις τιμες σε Ελλαδα, οποτε αναμενουμε αρχικη τιμή 279€ ή 289€ σε Ελλάδα.

Ναι το ακουσα 17% εχουν Ιταλια φορο αν δεν κανω λαθος οποτε βαλε ενα εξτρα 6% και λιγο bonus που βαζουμε παραδοσιακα εμεις .. 

9 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Δεν βολευουν για ολες τις χρησεις ,δεν ειναι καν συγκρισιμες κατηγοριες .Δλδ για ομιλια θα ειμαι over ear?H  στον διαδρομο  ,στο gym ?

Στο δρομο οταν οδηγας, για τρεξιμο, για να απαντησεις μια κληση κ.ο.κ.. 

Δεδομενα το seal των on/over ear και συνεπαγομενα η ηχοακυρωση τους δεν συγκρινεται οπως και το soundstage τους δεν συγκρινεται αλλα..

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Εχω την εντυπωση οτι θα παρει πολυ περισσοτερο χρονο να πεσει αισθητα η τιμη τους. Οτι θα βρεθουν σε 3-4 μηνες ευκαιριες στα 250 πανω κατω απο εισαγωγες τριτων αυτο ειναι δεδομενο, αλλα για sub200 δεν νομιζω οτι θα συμβει καθολου συντομα.. 

Τα παντα βεβαια ειναι προσφορα και ζητηση αν παγκοσμια αποτυχουν τοτε και η τιμη θα αναπροσαρμοστει σε παγκοσμια επιπεδα..

Ειναι τραγικο παντως το ποσα παραπανω πληρωνουμε.. 😕  

Προφανως και αυτο εννοω γιατι στις αλυσιδες γενικα δεν παιζουν ουτως ή αλλως σχεδον καθολου προσφορες σε τετοια ακουστικα.

Το θεμα ειναι οτι ετσι οπως εχει πεσει στα ταρταρα η τιμη των τωρινων airpods 2,ειναι παρα πολυ δυσκολη αγορα τα airpods pro.

Βασικα οπως φαινεται θα ειναι ακριβοτερα ακομα και απο τα powerbeats pro.

Και να πεις οτι τα airpods pro ειχαν μεγαλυτερη μπαταρια(στα ιδια τα ακουστικα)ή οτι εβγαιναν σε παραπανω χρωματα,να πεις παει στο καλο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα powerbeats δεν με ψηνουν δεν μπορω αυτο το μαρκουτσι πανω απο το αυτι μου.. Ουτε καλωδια σε wireless θελω ουτε τιποτα και οσο πιο μικρο μεγεθος τοσο καλυτερα με οσες θυσιες προυποθετει αυτο για πολλα πραγματα.. Τα airpods pro κανουν check σε ολα τα features που θελω και εχω την εντυπωση οτι θα πουλησουν παγκοσμιως σαν ζεστα ψωμακια.. Θες για το flex,θες για τυπους σαν και εμενα που θελουν κατι lightweight, easy to wear με ολα τα bells & whistles που κανει τα παντα αρκετα καλα και εχει και πολυ μικρη θηκη φορτισης και εμπιστευονται τα airpods; Αλλα πιστευω θα πουλησουν και καλα μαλιστα. Ισως οχι Ελλαδα αλλα παγκοσμιως θα πουλησουν νομιζω.. 

Τα χρωματα ολως περιεργως θα επηρεασουν αρκετο κοσμο αλλα θα παιξουν skins ή εξτρα θηκες, ηδη ειδα η spigen τουιταρε εχθες ηδη για αυτα..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...