Bourdoulas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Agony είπε Εγω είμαι γνωστής του αντικειμενου και όχι (δηθεν) σου λεω ότι υπαρχουν διαφορες μεγαλες και μικρες , ορισμένα in ear είναι πολύ ακριβα και δεν το αξιζουν και ορισμενα είναι πολύ οικονομικα 50-70 ευρο και το αξιζουν. Το να λες όμως ότι είναι κοριοιδα οσοι αγοραζουν ακριβα ακουστικα , καταλαβαινεις και μονος σου ότι δεν ισχυει . Υπαρχουν ατομα σαν εσενα που δεν ξερουν από ηχο και λενε ότι λενε, υπαρχουν ατομα που επισης δεν εχουν η δεν θελουν να δωσουν λεφτα για τον ηχο και πρασβαλουν τους αλλους . Εχω συνηθίσει τέτοιες συμπεριφορες και είναι Κριμα , γιατι εγω παράδειγμα που δεν ασχολούμαι και τοσο με κινητα δεν κατηγορω οσους τα αγαπανε και πληρωνουν 500-1000 ευρο. bose soundsport είναι εκτος καναλιου . Αυτά εννοείς; https://www.skroutz.gr/s/14337606/Bose-SoundSport-Free-Μαύρο.html 1
d4mage Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 17 ώρες πριν, gthe είπε Στα ακουστικά δεν χωράνε fanboyσμοι Γιατί χωράνε μήπως κάπου αλλού; 2
ignome4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Η Apple ποτε δεν το είχε με τον ήχο, οποτε δεν βρίσκω κανέναν λόγο να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για ένα τόσο κακό προϊόν
Agony Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Αυτά εννοείς; https://www.skroutz.gr/s/14337606/Bose-SoundSport-Free-Μαύρο.html Yeahp 6 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Τα bose παντως ειναι πιο κοντα στα over ear στις δικες μου μουσικες προτιμησεις σε in ear περιεργως δεν ειχα ποτε. ΑΝ επερνα τωρα over ear θα επερνα τα 700αρια (ή τα Momentum wireless) που μου αρεσε πολυ το γλυκο τους μπασο και που τα βρηκα πολυ πιο ισορροπημενα και σταθερα σε ολες τις συχνοτητες απο τα WH-1000XM3 και τα QC 35ii που προσπαθουν να εντυπωσιασουν.. Οτι μπορεσα να ακουσω βεβαια καμια ωρα που στηθηκα σαν μπαστακας σε ενα μαγαζι εξωτερικο και δοκιμαζα δικα μου κομματια αλλα λεμε τωρα.. Βλεπω παντως οτι εχουν μεγαλη θηκη τα soundsport και προβληματιζομαι. Θελω ενα σετακι wireless που να κανει check ολα τα features των airpods για καθημερινη χρηση και ειναι δυσκολο να βρω.. 😕 Ειναι οντος μεγαλη και η θηκη και τα headphones ξεπροβάλλουν απο το αυτι παρα πολυ δεν κανουν για κράνος η υπνο στο λεω απο τωρα. Ομως τα ear tips ειναι οτι καλυτερο υπαρχει silicone απιστευτης ποιοτητας που δεν έχεις φαγούρα και αρκετα ελαφρυα με αδιάβροχο κέλυφος. Ειναι πολυ ζεστα και εχουν μπασο που παει ποοοοολυ βαθια ... Αθλος για ακουστικά in ear που ουσιαστικα δεν ειναι μεσα στο αυτι. Προσωπικα δεν εχω ακουσει αλλο που να καθεται εξωτερικα και να εχει τοσο low bass. Και εγω τα momentum 3 θα αγόραζα νειχα τα παλια. Ο λογος ειναι οτι εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης αν και ειναι βαρια αρκετα και εχουν V shape fun to listen sound χωρις να ειναι φωτεινά στα ψηλά οπως τα beyer πχ. Ομως οκ εχει νανκανει με τι θελει ο καθενας. Αν πχ θελει φορητότητα αν θελει ζεστο ηχο η αναλυτικο αννθελει flat η κατι αλλο αν θελει ηχομόνωση με δερμα η αλκανταρα σουετ με openess. Απο την εμπειρια μου ξερω οτι τελειο ακουστικό ειναι αυτο που καθεται καλα και αρέσει στον καθενα. Πχ τα αγαπημενα μου HD650 sennheiser που ειναι dark high bass ακουστικό σε πολλα άτομα δεν αρέσει. Το καλύτερο για οσους αγαπανε την μουσική ειναι 5-6 διαφορετικα ακουστικά αναλογα το mood τους και την ορεξη τους... Ομως ειναι ακριβο χόμπυ- αγάπη. Ps. Οντοε εχεις δικιο τα sony3 bose q35 ειναι εντυπωσιασμού περισσότερο για αυτο και τα 700αρια bose που έχουν λιγοτερο low mid bass και μικροτερο soundstage δεν αρεσουν σε πολυ κοσμο... Ομως ειναι ποιο smooth αναλυτικα στα mids και λογο του μικρου soundstage ειναι ποιο μουσικά ακουστικα... Οχι τοσο για movies and gaming. 5 ώρες πριν, panoskatos είπε Συγνώμη αν σε προσέβαλα και εσένα και τους υπόλοιπους, δεν είχα τέτοιο σκοπό και λάθος μου. Το έθεσα λάθος και το παραδέχομαι. Αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν ξέρω από ήχο ή όχι λέγοντας ότι για ψείρες δεν αξίζει αυτό το πόσο . Πίστεψε με ξέρω. Και μόνο που ζητας συγνωμη δείχνει ποσο σωστος εισαι... Και εγω εχω κανει βιαστικά ποστ... Αθελα μου. Οντος δεν μπορω να ξερω τις γνωσεις σου. Το οτι εχω αλλη αποψη απο εσενα δεν σημαίνει οτι αυτη ειναι και η σωστή. Σωστη ειναι για μενα και πβς αντιλαμβάνομαι τον ηχο. Καποιος αλλος μς μεγαλυτερη εμπειρία πχ μπορει εσυ... Να εχει δικιο μακροπροθεσμα, οταν ειμουν στα 20-30 πχ ειμουν απολυτος και τελικα μου άλλαξαν γνώμη. Και τωρα ειμαι ανοιχτός. Απλα δεν μου αρέσει να κατηγορούν ατομα που χαλαμε λεφτα για το χομπυ τους. Οπως πχ εγω αποδεχομαι να χαλαει καποιος αλλος λεφτα για γραμματόσημα που δεν βλεπω προσωπικα κατι ωραιο ... Το σεβομαι ομως οταν βλεπω και τα χαζεύουν μεντις ωρες και προσεχουν υγρασιες κτλ λεω οκ κατι συμαντικο ειναι γιαναυτους. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από Agony 2
Targaryen21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Η αγοράζεις τα Sennheiser momentum για την ποιότητα ήχου που προσφερουν.
alejsalonica Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, ignome4 είπε Η Apple ποτε δεν το είχε με τον ήχο, οποτε δεν βρίσκω κανέναν λόγο να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για ένα τόσο κακό προϊόν Έχεις δίκιο, δεν έχει σημασία που δεν τα έχεις δει καν από κοντά, που δεν τα δοκίμασες. Η άποψη σου είναι τόσο στιβαρή που πείθει τις μάζες... 5
vortex365 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Οι φωτογράφοι λένε η καλύτερη κάμερα είναι αυτή που έχεις μαζί όταν την χρειαστείς ,έτσι και τα ακουστικά τα καλύτερα είναι αυτά που κουβαλάς παντα μαζί και το μέγεθος των airpods με την θηκη φορτησης είναι ιδανικό για καθημερινα ακουστικα και συνεργάζεται άψογα με το iPhone (για οσους εχουν )έτσι λοιπόν όπως πούλησαν τα πρώτα AirPods (με τεράστια διαφορά από τα δεύτερα ) έτσι κι αυτά θα συνεχισουν ακόμα καλύτερα.Δεν έχει σημασία στον περισοτερο κοσμο τοσο η ποιοτητα του ηχου(ετσι φαινετε απο τις πωλησεις) οσο η φορητοτητα και η ευκολια χρησης και τα AirPods τα καταφερνουν πολυ καλα σε αυτους τους τομεις.Και ενα τελευταιο,διαβαζω σχολια για 250 ευρω...δεν νομιζω να ερθουν σαυτην την τιμη..θα πιασουν ευκολα το 300αρι πιστευω...και οι τιμες των ανταγωνιστων εχουν πεσει απο τις αρχικες.
nikchris Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Α ρε Apple, παλι θα τα αρπαξεις λογω 'οικοσυστηματος'. Απλα φροντιζει δηλαδη μονο τα δικα της 'approved' προιοντα να παιζουν 100% καλα με τα iphones. Θα πουλησουν σα ζεστο ψωμακι
g.stoupis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Όντως λέτε να κυκλοφορήσουν σήμερα και στην Ελλάδα ; 🤔 Λίγο δύσκολο το βλέπω ...
Love Mac Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Στα airpods πληρώνεις την άριστη συνδεσιμοτητα με τα υπόλοιπα Apple products!! Όπως κ στο applewatch!! Δεν υπάρχει αλλού αυτή η συνεργασία μεταξύ τους!!!! Χρησιμοποίουσα τα airpods της πρώτης γενιάς για ένα χρόνο μαζί με iPhone x k applewatch!! Aπλα τα φορούσες κ τέλος!! Πλέον χρησιμοποιώ τα Sony wi-1000x όπου ο ήχος δεν έχει καμία σχέση με τα airpods τα οποία πλέον τα χρησιμοποιώ μόνο στο ipad!! Σίγουρα θα έχουν καλύτερο ήχο τα καινούργια airpods αλλά δεν νομίζω όσο έχουν τα υπόλοιπα της αγοράς ( Sony, bose κτλ)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, nikchris said: Α ρε Apple, παλι θα τα αρπαξεις λογω 'οικοσυστηματος'. Απλα φροντιζει δηλαδη μονο τα δικα της 'approved' προιοντα να παιζουν 100% καλα με τα iphones. Θα πουλησουν σα ζεστο ψωμακι Το ότι φροντίζει να παίζουν τα δικά της όπως πρέπει, δεν σημαίνει πως εμποδίζει όλα τα άλλα ακουστικά από το να λειτουργούν σωστά. Ας φροντίσει και η sony -για παράδειγμα- να φτιάξει σωστά το app της που συνοδεύει τα δικά της ακουστικά ή να φροντίσει την αξιοπιστία της σύνδεσης με τις bt συσκευές! Τα ακουστικά της Apple λειτουργούν άψογα με τις συσκευές της ενώ όλα τα άλλα ακουστικά, λειτουργούν ...όπως λειτουργούν παντού (είτε σε ios είτε σε android)! 2
Fotis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, g.stoupis είπε Όντως λέτε να κυκλοφορήσουν σήμερα και στην Ελλάδα ; 🤔 Λίγο δύσκολο το βλέπω ... Θα ειναι μεγαλη εκπληξη . Αν τα παρει καποιος ας βαλει καμμια φωτο . Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από Fotis13
Papakaliati Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Love Mac είπε Στα airpods πληρώνεις την άριστη συνδεσιμοτητα με τα υπόλοιπα Apple products!! Όπως κ στο applewatch!! Δεν υπάρχει αλλού αυτή η συνεργασία μεταξύ τους!!!! Χρησιμοποίουσα τα airpods της πρώτης γενιάς για ένα χρόνο μαζί με iPhone x k applewatch!! Aπλα τα φορούσες κ τέλος!! Πλέον χρησιμοποιώ τα Sony wi-1000x όπου ο ήχος δεν έχει καμία σχέση με τα airpods τα οποία πλέον τα χρησιμοποιώ μόνο στο ipad!! Σίγουρα θα έχουν καλύτερο ήχο τα καινούργια airpods αλλά δεν νομίζω όσο έχουν τα υπόλοιπα της αγοράς ( Sony, bose κτλ) Τα ακουστικά με κολάρο, μου φαίνονται η χειρότερη δυνατή μέση λύση. Τεράστια οπότε δεν μπορείς να τα έχεις πάντα μαζί σου, μεγαλύτερα ακόμη και από τα ενσύρματα. Μόνο το καλώδιο με την συσκευή γλυτωνεις, αλλά σαν ασύρματα θα έχουνε πάντα κατώτερη ποιότητα ήχου.
georgemotoart Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα? Αν ναι σε τι τιμή παίζουν? Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από georgemotoart Προσθήκη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα