Agony Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, Federer είπε Με € 5.04 παίρνω τα S530 Wireless Bluetooth In-ear Stereo Earphone Headset with Microphone...γιατί να δώσω 244.96€ παραπάνω για τα AirPods Pro; Με 40 ευρο παιρνω πατίνι , γιατι να δωσω 20.000 για αμαξι ?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 32 λεπτά πριν, panoskatos είπε Αν υπάρχουν κορόιδα που αγοράζουν σε αυτή την τιμή πάω πάσο. Επειδή διαβάζω κάποιους δήθεν γνώστες του αντικειμένου και λάτρεις του ήχου θα πω ότι είναι για γέλια. Μιλάμε για ψηρες οπότε με αυτά που λέτε απλά μεγαλώνετε την γελοιότητα. Μαλιστα, ξέρεις πόσες ψείρες υπάρχουν χρόνια για gaming που είναι ανώτερες από γκουμουτσες? Πραγματικά ώρες ώρες είναι λες κ δεν βρίσκομαι σε τεχνολογικό φορούμ
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Agony είπε Με 40 ευρο παιρνω πατίνι , γιατι να δωσω 20.000 για αμαξι ? Και με 5 ευρω βαζω 2 ροδες στα ποδια μου και παω σαν βαλιτσα γιατι να δωσω 40 για πατινι; Κοροιδααα!
Agony Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 32 λεπτά πριν, panoskatos είπε Αν υπάρχουν κορόιδα που αγοράζουν σε αυτή την τιμή πάω πάσο. Επειδή διαβάζω κάποιους δήθεν γνώστες του αντικειμένου και λάτρεις του ήχου θα πω ότι είναι για γέλια. Μιλάμε για ψηρες οπότε με αυτά που λέτε απλά μεγαλώνετε την γελοιότητα. Εγω είμαι γνωστής του αντικειμενου και όχι (δηθεν) σου λεω ότι υπαρχουν διαφορες μεγαλες και μικρες , ορισμένα in ear είναι πολύ ακριβα και δεν το αξιζουν και ορισμενα είναι πολύ οικονομικα 50-70 ευρο και το αξιζουν. Το να λες όμως ότι είναι κοριοιδα οσοι αγοραζουν ακριβα ακουστικα , καταλαβαινεις και μονος σου ότι δεν ισχυει . Υπαρχουν ατομα σαν εσενα που δεν ξερουν από ηχο και λενε ότι λενε, υπαρχουν ατομα που επισης δεν εχουν η δεν θελουν να δωσουν λεφτα για τον ηχο και πρασβαλουν τους αλλους . Εχω συνηθίσει τέτοιες συμπεριφορες και είναι Κριμα , γιατι εγω παράδειγμα που δεν ασχολούμαι και τοσο με κινητα δεν κατηγορω οσους τα αγαπανε και πληρωνουν 500-1000 ευρο. 2 ώρες πριν, EGRANEROE είπε Δεν με βολεύουν καθόλου τα in-ear. Κάτι σε earbud όπως τα απλά airpods δεν υπάρχει σε άλλη επώνυμη εταιρεία?? bose soundsport είναι εκτος καναλιου . 2
mobile_32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, tsiaface είπε Ακριβός το ιδιο σκεφτομουν. Τα free buds 3 ειναι οπως τα παλια airpods με noise cancelling κριμας γιατι βολεύουν πολυ τα παλια. Ξεχναγες οτι τα ειχες στο αφτι σου και εμένα με βολεύουν αυτού του τύπου
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Agony είπε Εχω τα momentum και τα bose και ειχα τα sony... Δυστυχώς τα sony αν και λατρευω τα hybrid tips στα συγκεκριμένα με ποναγαν μετα απο 10 λεπτα και τα εδωσα. Τα momentum και bose τα κραταω σαν αγαπημένα μου...τα bose με διαφορα τα ποιο.ανετα απο οτι κυκλοφορει διοτι δεν μπαινουν μεσα στο.αυτι και εχουν ποιο ζεστο.ηχο απο τα momentum επισης ποιο low bass extension , τα senn ομως εχουν ποξο γρηγορο στακατο μπάσο. Παντος αν θες την άνεση των airpods που καθονται εξω απο απο το.αυτι ... Τα bose ειναι μονοδρομος με καλο.ηχο και αδιαβροχα. Τα bose παντως ειναι πιο κοντα στα over ear στις δικες μου μουσικες προτιμησεις σε in ear περιεργως δεν ειχα ποτε. ΑΝ επερνα τωρα over ear θα επερνα τα 700αρια (ή τα Momentum wireless) που μου αρεσε πολυ το γλυκο τους μπασο και που τα βρηκα πολυ πιο ισορροπημενα και σταθερα σε ολες τις συχνοτητες απο τα WH-1000XM3 και τα QC 35ii που προσπαθουν να εντυπωσιασουν.. Οτι μπορεσα να ακουσω βεβαια καμια ωρα που στηθηκα σαν μπαστακας σε ενα μαγαζι εξωτερικο και δοκιμαζα δικα μου κομματια αλλα λεμε τωρα.. Βλεπω παντως οτι εχουν μεγαλη θηκη τα soundsport και προβληματιζομαι. Θελω ενα σετακι wireless που να κανει check ολα τα features των airpods για καθημερινη χρηση και ειναι δυσκολο να βρω.. 😕 Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από d4ydr33m3r
HardwareZone Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, Rockdye είπε Οκ και η Apple δεν ήταν στον χώρο των κινητών και μια που ασχολήθηκε και τα πήρε και τα σήκωσε. Δεν είναι επιχειρήματα αυτα, κάθε προϊόν εξετάζεται ξεχωριστά, για την αξιοπιστία του και την απόδοση του. Δηλαδή να σου πω κ εγώ υποθετικα, ποσό δύσκολο είναι για μια εταιρεία με 1 Τρις χρήμ. αξία να προσλάβει έμπειρα στελέχη σε τομείς που την ενδιαφέρει; Και είναι από τις εταιρείες που επενδύει και στο hardware. Γιατί κάποιος 250€ μπορεί να τα κάνει ότι θέλει. Σαν 80αρηδες κομπλεξικοί ακούγεστε. Γιατί να αγοράσεις ρούχα από mall όταν η λαϊκή τα πουλάει με το κιλό; Έτσι εύκολα ήταν... όπως και η intel που έχει υπερπολλαπλάσιο R&D από την Apple και έχει μετρήσει ήδη 2 αποτυχημένες απόπειρες στις κάρτες γραφικών... και mind you, έχει πάρει άτομα από AMD, NVIDIA, ATI, 3Dfx... Στον ήχο, εδώ εταιρίες τύπου JBL που δεν έβγαζε ηχειάκια σαν της Apple που τα μετράει σαν εμπειρία στον ήχο ο άλλος ( ) και δεν μπορεί να πιάσει τα 20 χρονών B&W Nautilus. Έτσι εύκολο το έχετε να βγάλει η οποιαδήποτε εταιρία ένα αντίστοιχου επιπέδου επιδόσεων προϊόν με εταιρίες που είναι κορυφαίες του χώρου. Βόλεψη, μπαταρία, χρηστικότητα, μπορεί να τα πιάσει. Στην ποιότητα ήχου, αν πιάσει το εισαγωγικό μοντέλο της Sennheiser ευχαριστημένοι να είστε. Να μιλάμε ρεαλιστικά και όχι με ονειρώξεις.
atheatos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, HardwareZone είπε Έτσι εύκολα ήταν... όπως και η intel που έχει υπερπολλαπλάσιο R&D από την Apple και έχει μετρήσει ήδη 2 αποτυχημένες απόπειρες στις κάρτες γραφικών... και mind you, έχει πάρει άτομα από AMD, NVIDIA, ATI, 3Dfx... Στον ήχο, εδώ εταιρίες τύπου JBL που δεν έβγαζε ηχειάκια σαν της Apple που τα μετράει σαν εμπειρία στον ήχο ο άλλος ( ) και δεν μπορεί να πιάσει τα 20 χρονών B&W Nautilus. Έτσι εύκολο το έχετε να βγάλει η οποιαδήποτε εταιρία ένα αντίστοιχου επιπέδου επιδόσεων προϊόν με εταιρίες που είναι κορυφαίες του χώρου. Βόλεψη, μπαταρία, χρηστικότητα, μπορεί να τα πιάσει. Στην ποιότητα ήχου, αν πιάσει το εισαγωγικό μοντέλο της Sennheiser ευχαριστημένοι να είστε. Να μιλάμε ρεαλιστικά και όχι με ονειρώξεις. Η Apple έχει κάτι που δεν έχουν εταιρείες σαν την Sennheiser και αυτό είναι το software. Μπορεί με την τεχνολογια που διαθέτει και σε συνδυασμό με το software να πετύχει επιδόσεις καλύτερες από τα κλασικά ηχοσυστήματα. Κάτι ανάλογο όπως με τα κινητά που έχουν αντικαταστήσει κάποιες φωτογραφικές μηχανές. Ο ήχος εδώ και καιρό είναι ψηφιακός και η Apple είναι από τους έναν παλαιοτερους στον χώρο , στο θέμα δημιουργίας ήχου με τα αντίστοιχα software. Οι διασυνδέσεις της με την μουσική βιομηχανία είναι οι μεγαλύτερες στο χώρο και κάποιος που την αμφισβητεί, μάλλον είναι στο στο επίπεδο Steve Balmer όταν βγήκε το πρώτο iPhone...
panoskatos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 36 λεπτά πριν, Agony είπε Εγω είμαι γνωστής του αντικειμενου και όχι (δηθεν) σου λεω ότι υπαρχουν διαφορες μεγαλες και μικρες , ορισμένα in ear είναι πολύ ακριβα και δεν το αξιζουν και ορισμενα είναι πολύ οικονομικα 50-70 ευρο και το αξιζουν. Το να λες όμως ότι είναι κοριοιδα οσοι αγοραζουν ακριβα ακουστικα , καταλαβαινεις και μονος σου ότι δεν ισχυει . Υπαρχουν ατομα σαν εσενα που δεν ξερουν από ηχο και λενε ότι λενε, υπαρχουν ατομα που επισης δεν εχουν η δεν θελουν να δωσουν λεφτα για τον ηχο και πρασβαλουν τους αλλους . Εχω συνηθίσει τέτοιες συμπεριφορες και είναι Κριμα , γιατι εγω παράδειγμα που δεν ασχολούμαι και τοσο με κινητα δεν κατηγορω οσους τα αγαπανε και πληρωνουν 500-1000 ευρο. bose soundsport είναι εκτος καναλιου . Συγνώμη αν σε προσέβαλα και εσένα και τους υπόλοιπους, δεν είχα τέτοιο σκοπό και λάθος μου. Το έθεσα λάθος και το παραδέχομαι. Αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν ξέρω από ήχο ή όχι λέγοντας ότι για ψείρες δεν αξίζει αυτό το πόσο . Πίστεψε με ξέρω.
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει μεγαλο περιθωριο βελτιωσης στο ασυρματο κομματι που ειναι ακομη σε πολυ πρωιμο σταδιο και ισως καποιος αλλος κατασκευαστης με οχι τοση πειρα στον χωρο της μουσικης να μπορεσει να μπει σφηνα ειδικα σε αυτη την κατηγορια. Δειτε το παραδειγμα της Sony στον χωρο της φωτογραφιας και πως καταφερε να γινει industry leader ειδικα σε καποιες κατηγοριες ενω δεν ηταν ποτε κατι το ιδιαιτερο τα τελευταια χρονια.
atheatos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, panoskatos είπε Συγνώμη αν σε προσέβαλα και εσένα και τους υπόλοιπους, δεν είχα τέτοιο σκοπό και λάθος μου. Το έθεσα λάθος και το παραδέχομαι. Αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν ξέρω από ήχο ή όχι λέγοντας ότι για ψείρες δεν αξίζει αυτό το πόσο . Πίστεψε με ξέρω. Ο ήχος στις συγκεκριμένες ψείρες της Apple , από ότι φαίνεται θα είναι διαφορετικός. Αν διάβασες λίγο τον τρόπο με τον οποίο προσαρμόζεται στο αυτί , καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται για μια κοινή ψείρα. Έχει αισθητήρες και τεχνολογια που δεν βρίσκεις εύκολα. Εδω ταιριάζει και φράση : πάταξον μέν, ἄκουσον δέ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, Snolly said: Γιατί γράφεις το "αυτιά" με φ αντί για υ; Τώρα τελευταία έχει αλλάξει αυτό, μας το παίζεις νεολαίος; Σιγά μην τα πω και ...αΒτιά!
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, panoskatos είπε Συγνώμη αν σε προσέβαλα και εσένα και τους υπόλοιπους, δεν είχα τέτοιο σκοπό και λάθος μου. Το έθεσα λάθος και το παραδέχομαι. Αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν ξέρω από ήχο ή όχι λέγοντας ότι για ψείρες δεν αξίζει αυτό το πόσο . Πίστεψε με ξέρω. Δεν πληρωνεις μονο τον ηχο αυτο προσπαθουμε να εξηγησουμε ομως. Πληρωνεις τον αποδεκτο ηχο σε συνδυασμο με την ευκολια χρησης που σου προσφερει για την καθημερινοτητα, για multimedia χρηση, για αυτονομια και για κλησεις γυμναστηριο κ.ο.κ.. Καλως ή κακως τα over/on ear ειδικα σε καποια χαρακτηριστικα ηχου δεν αντικαθιστονται αλλα απο την αλλη η φυση τους τα καθιστα δυσλειτουργικα για τις περισσοτερες καθημερινες χρησεις. Και καλως ή κακως δεν θελουμε 150 ζευγαρια πλεον για να κανουμε την δουλεια μας, ενα για να ακουμε μουσικη εν κινησει, ενα για γυμναστηριο, ενα για να απανταμε κλησεις κ.ο.κ. Τελεια λυση δεν υπαρχει οποτε ο καθεις κοιταει τι ειναι πιο σημαντικο για αυτον και προχωραει. Εγω στην τωρινη φαση της ζωης μου θελω ενα πολυ καλο all arounder in ear σετακι.. Να φανταστεις οτι ακομη και το καλωδιο καποιων ασυρματων ειναι no go για εμενα.. Παλιοτερα με ενδιεφερε η ποιοτητα του ηχου πιο πολυ και ημουν διατεθειμενος να κουβαλαω και ενσυρματα και να εχω και dac μαζι μου θυσιαζοντας φορητοτητα και κανοντας την ζωη μου πιο δυσκολη..
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 30 λεπτά πριν, panoskatos είπε Συγνώμη αν σε προσέβαλα και εσένα και τους υπόλοιπους, δεν είχα τέτοιο σκοπό και λάθος μου. Το έθεσα λάθος και το παραδέχομαι. Αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν ξέρω από ήχο ή όχι λέγοντας ότι για ψείρες δεν αξίζει αυτό το πόσο . Πίστεψε με ξέρω. Αν τύχει και βρεθείς σε μεγάλες συναυλίες αν μπορέσεις δες πόσοι μηχανικοί ήχου στις κονσόλες φοράνε ψείρες. Φυσικά όχι, δεν λέμε ότι της Apple και της κάθε νέας εταιρείας είναι ίδιου επιπέδου. Αλλά τσεκαρε πόσες ψείρες απευθύνονται σε επαγγελματίες και ποσό κοστίζουν.
basilis222 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Με Android ια δούλευει το Noice Canceling ξέρουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα