Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με τέτοια τιμολογιακή πολιτική που έχει η εταιρία μήπως η τιμή που έχει δώσει στο Apple tv αφορά μόνο την θέση του logo της στη οθόνη της τηλεόρασης μας χωρίς κανένα επιπλέον περιεχόμενο;;; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, oceanborngr είπε

Εγω απορω, αν εχεις να πεταξεις 250 ευρω για να εχεις ακουστικα στο λεωφορειο, γιατι χρησιμοποιεις ακομη λεωφορειο? 

Γιατί ζούμε στον 21ο αιώνα φίλε και ο κόσμος προτιμάει όταν μπορεί την εύκολη μετακίνηση και την φιλικότερη προς το περιβάλλον. Και τέτοιες ερωτήσεις μου θυμίζουν συνομηλικους μου που πάνε και στο περίπτερο με αμάξι.. 

Ημαρτον τι άλλο θα γράψετε ρε παιδιά. 

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, HardwareZone είπε

Ναι... και η Hyundai θα βγάλει καλή οθόνη.

Έτσι γίνεται νομίζεις ο σχεδιασμός και υλοποίηση ενός καλού ηχείου/ακουστικού.
Έχουμε από την μια μεριά εταιρίες που είναι στον χώρο ΚΑΙ ΜΟΝΟ στον χώρο των ηχείων/ακουστικών 150+ χρόνια ( Sennheiser, AKG, Sony, Focal, Audeze, Stax, Grado, Shure ) και θα βγει η Apple με εμπειρία... 10 χρόνων, και δίχως να έχει καν focus στο audio performance & fidelity, να βγάλει το καπέλο στις προαναφερθείσες εταιρίες.

Ναι, μην κοιμηθείς, έχει γλαρόσουπα.

Οκ και η Apple δεν ήταν στον χώρο των κινητών και μια που ασχολήθηκε και τα πήρε και τα σήκωσε. Δεν είναι επιχειρήματα αυτα, κάθε προϊόν εξετάζεται ξεχωριστά, για την αξιοπιστία του και την απόδοση του. Δηλαδή να σου πω κ εγώ υποθετικα, ποσό δύσκολο είναι για μια εταιρεία με 1 Τρις χρήμ. αξία να προσλάβει έμπειρα στελέχη σε τομείς που την ενδιαφέρει; Και είναι από τις εταιρείες που επενδύει και στο hardware. 

36 λεπτά πριν, oceanborngr είπε

Εγω απορω, αν εχεις να πεταξεις 250 ευρω για να εχεις ακουστικα στο λεωφορειο, γιατι χρησιμοποιεις ακομη λεωφορειο? 

Γιατί κάποιος 250€ μπορεί να τα κάνει ότι θέλει. Σαν 80αρηδες κομπλεξικοί ακούγεστε. Γιατί να αγοράσεις ρούχα από mall όταν η λαϊκή τα πουλάει με το κιλό;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετικες οι προσθηκες στα airpods  ειναι οτι ζητουσαν οι χρηστες.Aλλο ενα σιγουρο best seller  στο line up της apple .Θα τα παρω καποια στιγμη στο μελλον  καθως η χρηση που κανω ειναι πολυ συγκεκριμενη και με καλυπτουν  ακομα τα  προηγουμενα airpods

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, oceanborngr είπε

Επιχειρηματολογία κλασικού ελληναρα. Έχουν συνδυάσει τα ΜΜΜ με τη πλεμπα ξέρω ‘γώ 

Επεξ/σία από johanio
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γιατι δεν τα ονόμασαν νέα AirPods και τα είπαν pro?
To κανονικό σχέδιο με βολεύει καλύτερα απο αυτό με την σιλικόνη, αυτό μου θυμίζει το σεσουάρ της γυναίκας μου :P :D

• Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, NorgeMan said:

Γιατι δεν τα ονόμασαν νέα AirPods και τα είπαν pro?
To κανονικό σχέδιο με βολεύει καλύτερα απο αυτό με την σιλικόνη, αυτό μου θυμίζει το σεσουάρ της γυναίκας μου :P :D

Για να έχεις ακύρωση θορύβου, θα πρέπει αρχικά να κλείσεις τους εξωτερικούς θορύβους έξω από το αφτί σου. Και αυτό δεν μπορείς να το κάνεις χωρίς σιλικόνες ή εύκαμπτα υλικά στις άκρες. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, EGRANEROE είπε

Δεν με βολεύουν καθόλου τα in-ear. Κάτι σε earbud όπως τα απλά airpods δεν υπάρχει σε άλλη επώνυμη εταιρεία??

Ακριβός το ιδιο σκεφτομουν. Τα free buds 3 ειναι οπως τα παλια airpods με noise cancelling κριμας γιατι βολεύουν πολυ τα παλια. Ξεχναγες οτι τα ειχες στο αφτι σου

• Like 1
Δημοσ.

Αν υπάρχουν κορόιδα που αγοράζουν σε αυτή την τιμή πάω πάσο. 

Επειδή διαβάζω κάποιους δήθεν γνώστες του αντικειμένου και λάτρεις του ήχου θα πω ότι είναι για γέλια. Μιλάμε για ψηρες οπότε με αυτά που λέτε απλά μεγαλώνετε την γελοιότητα. 

Δημοσ.
14 hours ago, billdanos said:

Ένας καλός ήχος δεν αρκεί για τα ασύρματα ακουστικά αλλά πρέπει να λειτουργούν και απροβλημάτιστα χωρίς να κουράζουν τα αφτια σου.

Γιατί γράφεις το "αυτιά" με φ αντί για υ; Τώρα τελευταία έχει αλλάξει αυτό, μας το παίζεις νεολαίος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...