Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, john_s60 είπε

Παιδιά ότι και να λέτε,η αλήθεια είναι ότι οποίος τα δοκιμάζει,ΔΕΝ τα αλλάζει παρά μόνο με τα καινούργια AirPods !!!

Όσοι τα βρίζουν δεν τα είχαν,γι'αυτό το κάνουν!

Μόνο για την τιμή λένε συνεχώς-ΑΝΑΠΤΥΞΗ έχουμε ηρεμήστε :)

Εγω που εχω δοκιμασει και εχω στην κατοχη μου πανω απο 20 in ear, θα πω οτι δεν ειναι κακα ακουστικα για το ειδος τους ,κάθονται εξω απο το αυτι και αυτο ειναι κατι που αρκετους βολευει ο.ηχος ειναι μια χαρουλα οποτε οκ. 

Δεν θελω να τα συγκρίνω σε ηχο με bose soundsport , η με τα sennheiser momentum που εχω μιας και οκ λογικο ειναι χάνουν , οπως και σε σταθερότητα. και comfort τα bose δεν εχουν αντίπαλο. Ομως δεν μπορω να πω οτι ειναι κακα ακουστικά , προσωπικα τα φοραω που και που το βράδυ οταν κοιμάμαι λογο του οτι δεν εχουν silicone or foam tips.

2 ώρες πριν, stafaf είπε

Ρε συ αυτό γράφω και εγώ, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην έχουν τόσο καλό ήχο (αν και δεν έχω ακούσει τα συγκεκριμένα, απλά οι κριτικές είναι πολύ καλές) αλλά μην ξαναλέμε πάλι για οικοσύστημα, ευκολία και όλα τα γνωστά. 

Οντος εχουν καλο ηχο απλα ειναι v shaped δλδ high bass και καποια peak στα highs ειναι αρκετα bright ο ηχος εντυπωσιαζει τους νεους ακροατές.

2 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Μάλλον φίλε μου δεν έχεις τρέξει ποτέ στη ζωή σου. Αρκετά ακουστικά έχουν χαλάσει μόνο και μόνο από τον ιδρώτα. 

Ακουστικα που δεν ειναι αδιαβροχα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα χαλασουν στονγυμναστηριο. Εχω χαλασει αρκετά... Τα jbl μου τα άλλαξαν 2 φορες να ειναι καλα η jbl.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Σε θεμα noise cancellation δεν νομιζω να φτασουν τα wf της σονυ (ποια την φτανουν αλλωστε και σε in ear και σε over ear) αλλα σε ηχο ευελπιστω οτι μπορουν.. Θεωρω πολυ flat τον ηχο των in ear της Sony και παροτι δεν υπαρχει κατι κακο μαζι τους ειδικα με equalizer στα μετρα μου, δεν θεωρω οτι κανουν και κατι πολυ καλα.. Αντιθετως ακουσα τα wireless momentum της Sony και εντυπωσιαστηκα! Τρομερα στις χαμηλες χωρις να χαλανε τις λοιπες συχνοτητες.. Σιγουρα τα καλυτερα wireless που ακουσα και αν δεν ειχα παρει τα Sony που πλεον θα τα βαλω προς πωληση θα τα ειχα παρει!

Εχω τα momentum και τα bose και ειχα τα sony... Δυστυχώς τα sony αν και λατρευω τα hybrid tips στα συγκεκριμένα με ποναγαν μετα απο 10 λεπτα και τα εδωσα. Τα momentum και bose τα κραταω σαν αγαπημένα μου...τα bose με διαφορα τα ποιο.ανετα απο οτι κυκλοφορει διοτι δεν μπαινουν μεσα στο.αυτι και εχουν ποιο ζεστο.ηχο απο τα momentum επισης ποιο low bass extension , τα senn ομως εχουν ποξο γρηγορο στακατο μπάσο. Παντος αν θες την άνεση των airpods που καθονται εξω απο απο το.αυτι ... Τα bose ειναι μονοδρομος με καλο.ηχο και αδιαβροχα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή σκεπτόμουν να πάρω τα AirPods 2 ποσο λέτε να πέσει  η τιμή τους (όχι από σκρουτζο μαγαζα) τώρα που ανακοινώθηκαν τα pro ?

Επεξ/σία από mobile_32
Δημοσ.
2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Το εχω βαλει για αυτο ειπα για equalizer αλλα και παλι δεν .. καλα στην αρχη απλα τρομαξα.. Γενικα  παντως τα in ear ειναι περιεργη κατηγορια.. Και σε συγκριση φυσικα με την ποιοτητα των over ear XM2 που ειχα (αν και αδικη η συγκριση φυσικα) απλα δεν αξιζουν τα λεφτα τους για εμενα αν μιλαμε καθαρα για ηχο και οχι σαν πακετο.. Ασε που δεν με βολευουν  καθολου ειδικα τωρα θα τα πουλησω χαλαρα..

θα συμφωνησω πλεον εχω 2 wireless και 2 με καλωδιο αγαπημενα μου στην τσαντα.μου και στο κομοδίνο οταν κοιμάμαι. Και οταν θελω πραγματικα να ακούσω μουσικη τοτε εχω 3 διαφορετικα open back και το κανω σπιτι.

Για closed back wireless NC δεν καταφερα να ακούσω διοτι ενιωθα μουνταδα και κλειστοφοβεια λες και είμαι κατω απο το νερο. Τελικα εμπιστευτικά τα παλικάρια απο το rt ratings και πειρα τα bose ae2 soundlink ελαφρυα flat ηχος με memmkry foam , τα κανουν ολα σωστα χωρις να ειναι πολυ καλα πουθενα. All.arounders

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, whoever81 είπε

Προφανώς και είναι υπερκοστολογημένα. Οπως ήταν και τα πρώτα. Είναι λάθος, κατά τη γνώμη μου, να τα συγκρίνουμε με ναυαρχίδες τών Sony/Sennheiser οι οποίες είναι εταιρείες εξειδικευμένες στα προϊόντα ήχου και παράλληλα προσφέρουν πολύ φτηνότερα μοντέλα. 

Θα τα συγκρίνουμε με τα ακουστικά "αντίπαλων" εταιρειών όπως π.χ. τα Samsung Galaxy Buds: €95 στο Skroutz! (αρχική τιμή όταν κυκλοφόρησαν €130)

Μιλάμε για μεγάλη διαφορά. Οι Apple έχει υψηλές τιμές επειδή μπορεί και γουστάρει και εγώ/εμείς απλά το σημειώνουμε.

150ευρω ειχαν αρχικη τιμη τα Galaxy Buds,τα οποια και αυτα υπερκοστολογημενα ειναι για 2 βασικους λογους.

α)Εχουν απαραδεκτο/χαλια μικροφωνο.

β)Εχουν πολυ μικρη αυτονομια/μπαταρια,γυρω στις 6ωρες τα ιδια τα ακουστικα(που ειναι μια χαρα βεβαια)αλλα η θηκη εχει αλλες 6-7περιπου ωρες.

Το τελευταιο κακο των Galaxy Buds ειναι οτι δεν υπαρχει στο App store η εφαρμογη Galaxy Wearables,κοινως με λιγα λογια ειναι ψιλο αχρηστα για Ios/iphone.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Δεν μπορείς να συγκρίνεις την ποιότητα των sennheiser momentum με αυτή των airpods

Ναι μπορεί να έχεις δίκιο αλλά γενικά άραξε το λίγο. Μπορεί να είναι εξίσου καλά. Δεν το ξέρεις ακόμα αφού δεν έχουν βγει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνω τι θα τα κάνουν αυτά τα ακουστικά - όπως και τα Sony, κλπ - όσοι ήταν έφηβοι μετά το 2000... Η συντριπτική πλειοψηφία αυτής της γενιάς - γιατί σαφώς υπάρχουν κι εξαιρέσεις - μεγάλωσε με άγνοια του hifi και η σοβαρότερη επαφή με τον ποιοτικό ήχο, τα "πως" και τα "γιατί" του, εξαντλούνται στα κιλοβατ του κάγκουρα στο sub του πορτμπαγκάζ. Λογικά θα απευθύνονται σε άλλη κατηγορία ακροατών - οι οποίοι όμως δεν ασχολούνται με ακρόαση μουσικής στον δρόμο ή στο λεωφορείο...

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, newton91 είπε

Ναι μπορεί να έχεις δίκιο αλλά γενικά άραξε το λίγο. Μπορεί να είναι εξίσου καλά. Δεν το ξέρεις ακόμα αφού δεν έχουν βγει 

Ναι... και η Hyundai θα βγάλει καλή οθόνη.

Έτσι γίνεται νομίζεις ο σχεδιασμός και υλοποίηση ενός καλού ηχείου/ακουστικού.
Έχουμε από την μια μεριά εταιρίες που είναι στον χώρο ΚΑΙ ΜΟΝΟ στον χώρο των ηχείων/ακουστικών 150+ χρόνια ( Sennheiser, AKG, Sony, Focal, Audeze, Stax, Grado, Shure ) και θα βγει η Apple με εμπειρία... 10 χρόνων, και δίχως να έχει καν focus στο audio performance & fidelity, να βγάλει το καπέλο στις προαναφερθείσες εταιρίες.

Ναι, μην κοιμηθείς, έχει γλαρόσουπα.

Επεξ/σία από HardwareZone
Δημοσ.
7 ώρες πριν, MAFAKA είπε

"Apple also explains something called the Ear Tip Fit Test, which is designed to ensure users get the best audio experience possible:

The Ear Tip Fit Test helps ensure users get the best audio experience from AirPods Pro by testing the quality of the seal and identifying the best ear tip size for them. After placing AirPods Pro in each ear, advanced algorithms work together with the microphones in each AirPod to measure the sound level in the ear and compare it to what is coming from the speaker driver. In just seconds, the algorithm detects whether the ear tip is the right size and has a good fit, or should be adjusted to create a better seal.

As for sound quality, Apple says that the new AirPods Pro feature Adaptive EQ for automatic tuning:

AirPods Pro deliver superior sound quality with Adaptive EQ, which automatically tunes the low- and mid-frequencies of the music to the shape of an individual’s ear — resulting in a rich, immersive listening experience."

Συνεχίστε το κράξιμο.

φίλε εσύ τώρα εντυπωσιάστηκες με αυτό που διάβασες ε;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, HardwareZone είπε

Έχουμε από την μια μεριά εταιρίες που είναι στον χώρο ΚΑΙ ΜΟΝΟ στον χώρο των ηχείων/ακουστικών 150+ χρόνια ( Sennheiser, AKG, Sony, Focal, Audeze, Stax, Grado, Shure ) και θα βγει η Apple με εμπειρία... 10 χρόνων, και δίχως να έχει καν focus στο audio performance & fidelity, να βγάλει το καπέλο στις προαναφερθείσες εταιρίες.

Καλά και εγώ αυτής της άποψης είμαι και συμφωνώ μαζί σου αλλά απλά προτιμώ να περιμένω να βγει και μετά να σχολιάσω ή να σιγουρευτώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεστε τόσο έξαλλοι. Προφανώς οι εταιρίες που ανέφερες είναι κορυφαίες στον ήχο. Απλά αραξτε το λίγο. Αυτό. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, HardwareZone είπε

13 περίπου χρόνων για την ακρίβεια ...

https://en.wikipedia.org/wiki/IPod_Hi-Fi

ΥΓ. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Apple_speakers

Διπλασίασε τα 13 χρόνια να είσαι μέσα...

ΥΓ2. Αν βάλουμε και το εσωτερικό ηχείο που είχε το 1984 το Apple II πάμε στα 35 χρόνια...

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

Ως apple fan παντως εχω να προσθεσω κατι..

Πως και η ρουφιανα δεν εβγαλε σε κυκλοφορια ξεχωριστο κουτακι και να τα πουλαει ως ibuds ?? Lololol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...