Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, d4ydr33m3r said:

Σε θεμα noise cancellation δεν νομιζω να φτασουν τα wf της σονυ (ποια την φτανουν αλλωστε και σε in ear και σε over ear) αλλα σε ηχο ευελπιστω οτι μπορουν.. Θεωρω πολυ flat τον ηχο των in ear της Sony και παροτι δεν υπαρχει κατι κακο μαζι τους ειδικα με equalizer στα μετρα μου, δεν θεωρω οτι κανουν και κατι πολυ καλα.. Αντιθετως ακουσα τα wireless momentum της Sony και εντυπωσιαστηκα! Τρομερα στις χαμηλες χωρις να χαλανε τις λοιπες συχνοτητες.. Σιγουρα τα καλυτερα wireless που ακουσα και αν δεν ειχα παρει τα Sony που πλεον θα τα βαλω προς πωληση θα τα ειχα παρει!

Αν έχεις flat ήχο στα Sony, παίξε με τα πιο μεγάλα pads και ειδικά τα ημιδιάφανα. Επίσης άνοιξε το equalizer στο app της Sony! Εγώ είδα τεράστια διαφορά σε σχέση με την πρώτη φορά που τα φόρεσα και απογοητεύτηκα από τον flat ήχο! 

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αν έχεις flat ήχο στα Sony, παίξε με τα πιο μεγάλα pads και ειδικά τα ημιδιάφανα. Επίσης άνοιξε το equalizer στο app της Sony! Εγώ είδα τεράστια διαφορά σε σχέση με την πρώτη φορά που τα φόρεσα και απογοητεύτηκα από τον flat ήχο! 

Το εχω βαλει για αυτο ειπα για equalizer αλλα και παλι δεν .. καλα στην αρχη απλα τρομαξα.. Γενικα  παντως τα in ear ειναι περιεργη κατηγορια.. Και σε συγκριση φυσικα με την ποιοτητα των over ear XM2 που ειχα (αν και αδικη η συγκριση φυσικα) απλα δεν αξιζουν τα λεφτα τους για εμενα αν μιλαμε καθαρα για ηχο και οχι σαν πακετο.. Ασε που δεν με βολευουν  καθολου ειδικα τωρα θα τα πουλησω χαλαρα..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, d4ydr33m3r said:

Τι ωραια και ελεγα που θα ξοδεψουμε μια περιουσια παλι αρχες του μηνα,ευχαριστουμε ρε Apple 😂🤣

Άσε με... Πάνε 250 στη Sony, άλλα 500 γιατί δεν άντεξα και αντικατεστησα το watch series 3 με το 5 και τώρα βλέπω να έρχονται και τα ακουστικά... Τουλάχιστον μπας και καταφέρω να πουλήσω τα Sony... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Άσε με... Πάνε 250 στη Sony, άλλα 500 γιατί δεν άντεξα και αντικατεστησα το watch series 3 με το 5 και τώρα βλέπω να έρχονται και τα ακουστικά... Τουλάχιστον μπας και καταφέρω να πουλήσω τα Sony... 

Και να φανταστεις οτι οταν κυκλοφορησαν εγιναν αναρπαστα δεν εβρισκες κομματι ουτε για αστειο παγκοσμιως.. Και εγω θα τα σπρωξω χαλαρα μπας και κανουμε καμια αποσβεση..

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, d4ydr33m3r said:

Το εχω βαλει για αυτο ειπα για equalizer αλλα και παλι δεν .. καλα στην αρχη απλα τρομαξα.. Γενικα  παντως τα in ear ειναι περιεργη κατηγορια.. Και σε συγκριση φυσικα με την ποιοτητα των over ear XM2 που ειχα (αν και αδικη η συγκριση φυσικα) απλα δεν αξιζουν τα λεφτα τους για εμενα αν μιλαμε καθαρα για ηχο και οχι σαν πακετο.. Ασε που δεν με βολευουν  καθολου ειδικα τωρα θα τα πουλησω χαλαρα..

Όλα τα in ear έχουν αδυναμίες -πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για μείωση θορύβου-! Απλά επειδή εγώ φοράω ακουστικά κυρίως έξω όταν κινούμαι σε ΜΜΜ και στο δρόμο κλπ, δεν μπορώ τα over ear γιατί νιώθω σα να φοράω κράνος και με ενοχλούν! :)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Όλα τα in ear έχουν αδυναμίες -πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για μείωση θορύβου-! Απλά επειδή εγώ φοράω ακουστικά κυρίως έξω όταν κινούμαι σε ΜΜΜ και στο δρόμο κλπ, δεν μπορώ τα over ear γιατί νιώθω σα να φοράω κράνος και με ενοχλούν! :)

Ε ναι φυσικα πρακτικα ουτε σε επιπεδο ηχου ουτε φυσικα ηχοακυρωσης μπορουν να συγκριθουν με ακουστικα με καψα.. Μην το συζητας ολοι τις ιδιες ανησυχιες εχουμε. Τα over ear δεν με βολευουν και εμενα οχι μονο για καμια βολτα που αντε πες το παραβλεπεις, αλλα κυριως για γυμναστηριο, τρεξιμο, για δουλεια που βγαζεις τα airpods απο την θηκη και τα φορας και συνδεονται αν θες να μιλησεις γρηγορα χωρις να εχεις μονιμα ενα ακουστικο στο αυτι σου ή ακομη και στο σπιτι αν θες να δεις κατι γρηγορα ή να απαντησεις σε μια κληση χωρις πολλα πολλα.. 

Ειναι μεγαλη ευκολια τα airpods

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά πραγματικά απορώ γιατί αναφέρετε συνέχεια την τιμή. Έχετε ιδέα πόσο κοστολογούνται αυτού του τύπου και ποιότητας ακουστικά; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Πόσο θα τα σπρώξεις; έτσι από περιέργεια... :P

Δημοσ.

Μέχρι σήμερα είχαν το τέλειο σχήμα που ταίριαζε σε όλα τα αυτιά.  Γιατί το αλλάξανε; άλλαξε κάτι στα αυτιά μας ; 🤣

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Και μόλις βγήκε και iOS 13.2 που μεταξύ άλλων έχει και την υποστήριξη για τα νέα ακουστικά. :)

Την κατεβάζω ...

Πάντως φίλε η απογοήτευση μου είναι μεγάλη...

Μα καλά άντε να δεχτώ πως το deep fusion χρησιμοποιει την νευρωνικη μηχανή  Α13.

Την αλλαγή της ανάλυσης της κάμερας και των fps μεσα απο την εφαρμογή της κάμερας τι την εμπόδιζε να το δώσει και στα παλαιότερα μοντέλα;;

Τουλάχιστον αυτό γράφει στις πληροφορίες .

Και κάπως έτσι νιώθεις ... μα.. όταν διαπιστώνεις ότι το 400Ευρο φθηνότερο 11 έχει πολύ καλύτερη κάμερα από το Xs max ...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
40 minutes ago, panagi0tisgr said:

Μέχρι σήμερα είχαν το τέλειο σχήμα που ταίριαζε σε όλα τα αυτιά.  Γιατί το αλλάξανε; άλλαξε κάτι στα αυτιά μας ; 🤣

Γιατί έπρεπε να έχουν άλλο σχήμα για να πετύχει την ακύρωση θορύβου. 

Επιπλεον κάθε σχέδιο δεν κρατάει για πάντα και μπορεί να βελτιώνεται. Όταν πρωτόβγηκαν τα AirPods κάποιοι δεν συμπαθήσαν το κομμάτι που προεξέχει. Τώρα που είναι μικρότερο φαντάζομαι πως θα αισθανθούν καλύτερα! :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς και είναι υπερκοστολογημένα. Οπως ήταν και τα πρώτα. Είναι λάθος, κατά τη γνώμη μου, να τα συγκρίνουμε με ναυαρχίδες τών Sony/Sennheiser οι οποίες είναι εταιρείες εξειδικευμένες στα προϊόντα ήχου και παράλληλα προσφέρουν πολύ φτηνότερα μοντέλα. 

Θα τα συγκρίνουμε με τα ακουστικά "αντίπαλων" εταιρειών όπως π.χ. τα Samsung Galaxy Buds: €95 στο Skroutz! (αρχική τιμή όταν κυκλοφόρησαν €130)

Μιλάμε για μεγάλη διαφορά. Οι Apple έχει υψηλές τιμές επειδή μπορεί και γουστάρει και εγώ/εμείς απλά το σημειώνουμε.

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, whoever81 είπε

Προφανώς και είναι υπερκοστολογημένα. Οπως ήταν και τα πρώτα. Είναι λάθος, κατά τη γνώμη μου, να τα συγκρίνουμε με ναυαρχίδες τών Sony/Sennheiser οι οποίες είναι εταιρείες εξειδικευμένες στα προϊόντα ήχου και παράλληλα προσφέρουν πολύ φτηνότερα μοντέλα. 

Θα τα συγκρίνουμε με τα ακουστικά "αντίπαλων" εταιρειών όπως π.χ. τα Samsung Galaxy Buds: €95 στο Skroutz! (αρχική τιμή όταν κυκλοφόρησαν €130)

Μιλάμε για μεγάλη διαφορά. Οι Apple έχει υψηλές τιμές επειδή μπορεί και γουστάρει και εγώ/εμείς απλά το σημειώνουμε.

Δεν χωράνε ad hominem στην τεχνολογία. Η ιστορία έχει δείξει ότι πολλές ναυαρχίδες βουλιάζουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...