d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Ενα πολυ καλο βιντεακι απο ενα τυπο που εμπιστευομαι πολυ και εξηγει αναλυτικα και πολυ ωραια τα παντα. Αξιζει να το δειτε οσοι ενδιαφερεστε να τα αγορασετε ειδικα για το ANC feature..
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Ενα πολυ καλο βιντεακι απο ενα τυπο που εμπιστευομαι πολυ και εξηγει αναλυτικα και πολυ ωραια τα παντα. Αξιζει να το δειτε οσοι ενδιαφερεστε να τα αγορασετε ειδικα για το ANC feature.. Δεν νομιζω οτι η περιπτωση γενικα των airpods ειναι για να δει καποιος video. Το λεω πιο πολυ υπο την εννοια του οτι αφου εφυγε απο την μεση πλεον το κομματι του αν εφαρμοζουν ή οχι στον καθενα(οπως με τα απλα airpods),πλεον το ζητουμενο ειναι η αρχικη τιμη τους που ειναι ακομα πολυ υψηλη. Πιο πολυ αυτο ειναι που ξενερωνει τους περισσοτερους στα Airpods 2 οπως επρεπε να ειχαν κυκλοφορησει εξ αρχης φετος.
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το εβαλα κυριως γιατι εχει ενα καλο συγκριτικο με ANC on/off/transparency το οποιο ειναι αρκετα διαφωτιστικο για το τι δουλεια κανει, και γιατι προσωπικα ειναι και ο κυριος λογος που σκεφτομαι να αναβαθμισω. Απο εκει και περα ναι οποιος ειναι να τα αγορασει ξερει γιατι θα τα παρει εξυπακουεται.. Και δεν ξενερωνει μονο μερικους, ολους τους ξενερωνει ακομη και η υπαρξη των 2 ειδικα σε συνδυασμο με την τιμη που θα λανσαριστουν εδω.. Προσωπικα ουτε καν ειχα ασχοληθει με την κυκλοφορια των 2, αλλα πολυς κοσμος ειχε αποφασισει να παρει τα 2 αφου θα επερνε τωρα σαν πιο καινουρια και δεν περιμενε τοσο γρηγορη κυκλοφορια των 3.. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από d4ydr33m3r
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 16 minutes ago, d4ydr33m3r said: Το εβαλα κυριως γιατι εχει ενα καλο συγκριτικο με ANC on/off/transparency το οποιο ειναι αρκετα διαφωτιστικο για το τι δουλεια κανει, και γιατι προσωπικα ειναι και ο κυριος λογος που σκεφτομαι να αναβαθμισω. Απο εκει και περα ναι οποιος ειναι να τα αγορασει ξερει γιατι θα τα παρει εξυπακουεται.. Και δεν ξενερωνει μονο μερικους, ολους τους ξενερωνει ακομη και η υπαρξη των 2 ειδικα σε συνδυασμο με την τιμη που θα λανσαριστουν εδω.. Προσωπικα ουτε καν ειχα ασχοληθει με την κυκλοφορια των 2, αλλα πολυς κοσμος ειχε αποφασισει να παρει τα 2 αφου θα επερνε τωρα σαν πιο καινουρια και δεν περιμενε τοσο γρηγορη κυκλοφορια των 3.. Τα αναμενόμενα λένε όλοι πάντως! Καλύτερος ήχος από τα απλά airpods αλλά όχι καλύτερος από αυτόν στα Sony, σχετικά παρόμοιο noise canceling αλλά σημαντικά πιο πρακτικά και βολικά σε σχέση με τα sony! Άρα το δίλημμα είναι: ποιότητα ήχου vs πρακτικότητα! 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, billdanos είπε Τα αναμενόμενα λένε όλοι πάντως! Καλύτερος ήχος από τα απλά airpods αλλά όχι καλύτερος από αυτόν στα Sony, σχετικά παρόμοιο noise canceling αλλά σημαντικά πιο πρακτικά και βολικά σε σχέση με τα sony! Άρα το δίλημμα είναι: ποιότητα ήχου vs πρακτικότητα! Εννοειται πρακτικοτητα τοσες σελιδες το συζηταμε! Αν ηταν καθαρα για ηχο εδω θα ημασταν; Εγω απλα σιγουρευτηκα πλεον (γιατι τον εμπιστευομαι αυτον εχω δει πολλα βιντεος του και ειναι πολυ καλος και αναλυτικος) για το ANC και ποσο καλη δουλεια φαινεται οτι κανει.. Αφου κανει αυτο τοτε ο λογος υπαρξης τους ειναι δικαιολογημενος. Με οτι συνεπαγεται και εχουμε συζητησει στις προηγουμενες σελιδες! Αγορα αν οχι αμεση μεχρι το τελος του χρονου για εμενα σιγουρα. 2
Bourdoulas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Και preview από το Whathifi. https://www.whathifi.com/reviews/apple-airpods-pro Όπως αναφέρατε και ποιο πάνω το δίλημμα είναι πρακτικότητα vs ποιότητα ήχου. Προσωπικά δεν νομίζω ότι θα δώσω 300 ευρώ αλλά θα περιμένω να πέσει η τιμή τους σε ποιο λογικά - για εμένα - επίπεδα. 1
DJTaurus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Apple’s AirPods Pro: So good it’s almost annoying
Zus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Επειδή ψαχνόμουν προσωπικά για ασύρματες ψείρες, δοκίμασα από έναν φίλο τα momentum, δεν με ενθουσίασαν και ακολούθως στράφηκα στα airpods pro. Απολύτως ικανοποιημένος σε όλα μέχρι στιγμής κι ας έσκασα 260€, όσο δηλαδή περίπου έκαναν και τα momentum. Ίσως κάποιοι πιο απαιτητικοί με καλύτερο αυτί από εμένα προτιμήσουν τα sony ή τα momentum, αλλά overall, αυτό το noise cancellation σε συνδυασμό με το τρομερό synergy με τα iPhone για καθημερινή χρήση, τα καθιστά μονόδρομο! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Τελικά κέρδισαν τα airpods pro! Άφησα τα Sony wf-1000xm3 στο συρτάρι με το που έβαλα στα αφτιά μου τα airpods pro... Ναι, τα sony σε ορισμένα κομμάτια έχουν καλύτερο ήχο από τα pro αλλά συνολικά ο ήχος τους είναι εντυπωσιακά καλύτερος σε σχέση με τα απλά airpods (βασικά μου ακούγονται όπως τα ενσύρματα in ear που έβγαζε παλιά η apple -τα μικροσκοπικά με τα tips σιλικόνης, όχι αυτά που είχε μέσα στις συσκευασίες των τηλεφώνων). Το noice canceling είναι συνολικά καλύτερο από αυτό των sony μιας και φαίνεται πως προσαρμόζονται πιο εύκολα και άμεσα σε κάθε εξωτερικό θόρυβο, χωρίς τις ενοχλητικές παύσεις που κάνουν τα sony αν επιλέξεις την αυτόματη επιλογή στα διάφορα modes που έχουν. Η σύνδεση με το iphone φυσικά άψογη, σταθερή και ταχύτατη χωρίς διακοπές (στα Sony υπήρχαν φορές που είχα μικροδιακοπές ενώ κρατούσα το κινητό στα χέρια μου ή κάποιες φορές κατά την πρώτη σύνδεσή τους με το τηλέφωνο έπαιζε πρώτα ο ήχος στο ένα ακουστικό και μετά ακολουθούσε και το δεύτερο). Επίσης τα μικρόφωνά τους κατά τη διάρκεια κλήσεων είναι άψογα, κάτι που δεν ήταν και τόσο τέλειο στα Sony και δεν ανησυχώ πλέον αν με πιάσει καμιά βροχή ενώ τα φοράω! Και τέλος το πιο σημαντικό για τα δικά μου γούστα: Άνεση! Τα φοράς και τα ξεχνάς! Μηδενική αίσθηση "βεντουζαρίσματος" στο αφτί (που με ενοχλούσε λίγο στα Sony) και μηδενικό φύσημα με δυνατό άνεμο (στα sony άκουγες φύσημα από τα εξωτερικά μικρόφωνα όταν φυσούσε δυνατά είχες το noice canceling ενεργό)! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα