kkailas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έκανα αναβάθμιση από 24άρι σε 50άρι(wind). Την προήγουμενη εβδομάδα ήρθε ο κούριερ έβαλα υπογραφές κλπ και μου είπε σε 2-3 μέρες θα παραλάβω και τον εξοπλισμό. Λόγω αργίας φαντάζομαι θα μου τον φέρουν αύριο. Η ερώτηση μου είναι η εξής, αν φέρει τον εξοπλισμό αύριο θα πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες για να ενεργοποιηθεί η VDSL σύνδεση ή ενεργοποιείται κατευθείαν; Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από kkailas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Πολυ αισιόδοξο σε βλέπω Οχι δεν ενεργοποιείται κατευθείαν, οταν είναι σου στέλνουν sms 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkailas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πολυ αισιόδοξο σε βλέπω Οχι δεν ενεργοποιείται κατευθείαν, οταν είναι σου στέλνουν sms Ίντερνετ θα έχω κανονικά έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα