chaosmaster Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Αυτή τη στιγμή έχω έναν υπολογιστή σπίτι μόνο για παιχνίδια. Specs. Gigabyte Aorus ultra gaming x470 Trident gskill 16gb 3200 Samsung evo m2 Οθόνη Dell 27αρα 75hz freesync AMD Ryzen 2600 Είχα την rx 580 και την εδωσα. Και τώρα έρχεται η Gigabyte 5700 xt Πάμε στο θέμα μου. Φτιάχνω έναν υπολογιστή για το γραφείο τώρα ο οποίος η χρήση του θα είναι για προγραμματισμό. Θα τρέχει πάνω Ubuntu κ μαζί virtual machine με Windows. Πολύ Chrome με αρκετά tabs. Για τη σύνθεση του έχω παραγγείλει. Έναν ryzen 3700x Μνήμη 32gb 3200 Samsung evo m2 plus Mobo msi TOMAHAWK Κ μια απλή κάρτα γραφικών 2gb. Μπήκε το δίλημμα τώρα να κάνω τράμπα τους επεξεργαστές κ τους m2. Δλδ να στήσω τον υπολογιστή του γραφείου με τον 2600 και τον απλό m2 και στο σπίτι μαζί με την 5700 xt να βάλω τον 3700x και τον evo plus. Παιχνίδια που παίζω είναι cod και pubg για τώρα. Ακούω γνώμες. Ευχαριστώ
@topos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εφόσων τα έχεις ήδη παραγγείλει όταν έρθουν τα δουλεύεις, τα κάνεις τραμπα και αποφασίζεις μόνος σου που χρειάζεσαι τα καλύτερα components. Από οθόνες τι έχεις? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από @topos
chaosmaster Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 15 ώρες πριν, @topos είπε Εφόσων τα έχεις ήδη παραγγείλει όταν έρθουν τα δουλεύεις, τα κάνεις τραμπα και αποφασίζεις μόνος σου που χρειάζεσαι τα καλύτερα components. Από οθόνες τι έχεις? Οθόνες για το γραφείο έχω 3 22αρες lg. Για το gaming τη γνωστή 27αρα dell στα 75hz. Το θέμα είναι να γλιτώσω το βάλε βγάλε.
dpolal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Αναβάθμισε πρώτα το BIOS στην Aorus και απλά άλλαξε τους επεξεργαστές. Οι M.2 δεν αξίζει τον κόπο και δεν θα δείς τρελές διαφορές στην απόδοση. Αν παρόλα αυτά σε «τρώει» ένα συγκεκριμένο σημείο της ανατομίας του σώματος σου ( 🙄 ) για να τους αλλάξεις και αυτούς εγκατέστησε το Macrioum reflect που είναι δωρεάν, βάλε και τους 2 M.2 στην aorus, κλωνοποίησε τους και κάνε μετά την τράμπα. Εννοείτε ότι στην toma θα χρειαστεί να κάνεις ένα format μετά για να έχεις το κεφάλι σου 100% σίγουρο.
chaosmaster Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, dpolal είπε Αναβάθμισε πρώτα το BIOS στην Aorus και απλά άλλαξε τους επεξεργαστές. Οι M.2 δεν αξίζει τον κόπο και δεν θα δείς τρελές διαφορές στην απόδοση. Αν παρόλα αυτά σε «τρώει» ένα συγκεκριμένο σημείο της ανατομίας του σώματος σου ( 🙄 ) για να τους αλλάξεις και αυτούς εγκατέστησε το Macrioum reflect που είναι δωρεάν, βάλε και τους 2 M.2 στην aorus, κλωνοποίησε τους και κάνε μετά την τράμπα. Εννοείτε ότι στην toma θα χρειαστεί να κάνεις ένα format μετά για να έχεις το κεφάλι σου 100% σίγουρο. Format όπως κ να έχει θα γίνει κ στους 2. Ούτως ή άλλως όλα τα games είναι πάνω σε ssd γι αυτόν τον λόγο. Μόνο τράμπα θα κάνω τους επεξεργαστές. Για bios στην aorus έχω τη προτελευταία έκδοση. Πιστεύω να παίρνει το 3700 επάνω κ κάνω μετά update στο τελευταίο bios.
dpolal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, chaosmaster είπε Format όπως κ να έχει θα γίνει κ στους 2. Ούτως ή άλλως όλα τα games είναι πάνω σε ssd γι αυτόν τον λόγο. Μόνο τράμπα θα κάνω τους επεξεργαστές. Για bios στην aorus έχω τη προτελευταία έκδοση. Πιστεύω να παίρνει το 3700 επάνω κ κάνω μετά update στο τελευταίο bios. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις φορμάτ στην aorus από τη στιγμή που θα αλλάξεις μόνο τον επεξεργαστή αφενώς. Αλλά και πάλι, αν τελικά ήθελες να αλλάξεις και τον Μ.2 είναι προτιμότερη η κλωνοποίηση καθώς θα έχεις ξεμπερδέψει σε μισή ώρα με αυτόν τον τρόπο και θα είχες 2 ολόιδιους δίσκους με προγράμματα και ρυθμίσεις και τα πάντα όλα. Τα 10ρια δεν έχουν θέμα με την αντικατάσταση των δίσκων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα