Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Κοιτα εμενα μην μου τα γραφεις αυτα. Σε αυτους που θα βγουν του χρονου και θα κανουν παραπονα οπως παραπονα εκαναν και με τους kabylake(7600k/7700k)πες τα.

Ασε που,για ποιες καλες τιμες αναφερεσαι?Ακομα και 1χρονο μετα την κυκλοφορια του ο 9900κ εχει μεινει στα 500ευρω,ο 9700κ ή ακομα και ο 8700κ κοντα στα 400ευρω.

Αυτα τα οποια εγω και εσυ τα θεωρεις γνωστα ή δεδομενα,καποιοι αλλοι δεν το βλεπουν ετσι.

Βασικά τον 9700Κ μου τον χτύπησα σφραγισμένο από φίλο εδώ στο insomnia 350 euros. Το ότι οι τιμές τους στην αγορά παραμένουν fix, δείχνει 2 πράγματα. 1ον ότι η intel μπορεί να το παίζει παρά τη χασούρα με τους RYZEN, ακόμα elite gaming στα 1080p, γιατί εκεί απευθύνεται και 2ον ότι οι συγκεκριμένες cpu σηκώνουν απίστευτο stock boost clock κοντά στα 5 Ghz, γεγονός που αντισταθμίζει την τεχνολογική ανωτερότητα των αντίστοιχων AMD, ακόμα και αν αυτό έχει επιπτωση στην κατανάλωση. 

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, makellarispn είπε

1ον ότι η intel μπορεί να το παίζει παρά τη χασούρα με τους RYZEN, ακόμα elite gaming στα 1080p, γιατί εκεί απευθύνεται και

2ον ότι οι συγκεκριμένες cpu σηκώνουν απίστευτο stock boost clock κοντά στα 5 Ghz, γεγονός που αντισταθμίζει την τεχνολογική ανωτερότητα των αντίστοιχων AMD, ακόμα και αν αυτό έχει επιπτωση στην κατανάλωση. 

Δεν εχει επιπτωση μονο στην καταναλωση. Εχει επιπτωση και στις ιδιες τις θερμοκρασιες(θες αναλογη ψυξη)αλλα και στα Vrm μητρικων.

Τι και αν ο 9900κ εχει υποστηριξη με Z370 μητρικες,οταν για να τον βαλεις αυτος σε μητρικες με σοβαρα vrm πρεπει να εχεις μητρικη ανω των 180-200ευρω?

Ενω το ''σαπακι''ο 3700x μπαινει ακομα και σε μητρικες των 80ευρω(B450).

Ειδες και σε ποσα ατομα που ειχαν φθηνοτερες μητρικες,τους ειπα να μην πανε σε 9900κ?Για να μην υπαρχει κινδυνος να τους μεινει η μητρικη στο χερι.

Ακομα και στις φθηνοτερες Z390 μητρικες που υποτιθεται οτι για αυτον κυκλοφορησαν κυριως,και βαρανε κοκκινο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...